KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A RIA Novosztyi ezt emelte ki Orbán Viktor ma reggeli interjújából

Mint arról már beszámoltunk Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádió „Jó reggelt Magyarország” című műsorában számos kérdéskört érintett.

Az orosz RIA Novosztyi hírügynökség a miniszterelnök azon kijelentésére fókuszált, melyben Orbán Viktor annak a meglátásának adott hangot, hogy az ukrán ellentámadást meg kell akadályozni, mielőtt elkezdődik:

Egy ellentámadás az ukrán hadsereg vérfürdőjével végződhet, ezért azt meg kell akadályozni – fogalmazott a RIA Novosztyi a magyar miniszterelnöknek a Kossuth rádióban elhangzott interjúja kapcsán:

„Úgy gondolom, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy még az ukrán ellentámadás megkezdése előtt meggyőzzük a feleket a tűzszünet és a béketárgyalások szükségességéről, különben sok emberéletet fogunk veszíteni”.

Orbán Viktor elmondta, hogy ő ugyan nem végzett katonai akadémiát, de másfél évig szolgált a hadseregben, és tudja, hogy a támadók háromszor annyi áldozatot szenvednek el, mint a védők. Oroszország lakossága mintegy 140 millió fő, Ukrajnáé pedig valószínűleg 40 millió.

Egy nagyszabású stratégia ilyen körülmények között az ukrán hadsereg esetében vérfürdőhöz vezethet – mondta Orbán Viktor.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök / Fotó: AP © Vadim Ghirda

Kapcsolódó:

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: Brüsszel azt javasolja, hogy tegyük tönkre a magyar gazdaságot!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük