KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A németek lemondásra szólítják fel a védelmi minisztert

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A németek túlnyomó többsége támogatja, ha Christine Lambrecht jelenlegi német védelmi miniszter lemondana a tárca vezetéséről. Ez derül ki abból a felmérésből, melyet  az INSA című bulvárlap megbízásából készített a Bild.

A válaszadók több mint 55%-a egyértelműen kiállt a honvédelmi miniszter távozása mellett 26%-uk inkább helyénvalónak tartaná távozását és csupán 19 százalék nyilatkozott úgy, hogy nem tartja indokoltnak Christine Lambrecht távozását. A reprezentatív felmérésben több mint 1000-en vettek részt.

Bár a felmérés során a bulvár lap nem tér ki a távozást megindokló okokra, de többen úgy vélik, hogy Lambrecht több nyilvános fellépése során bizonyította alkalmatlanságát, aminek egyik fő oka, hogy nem beszél angolul, de arra is képtelen, hogy hibátlanul felolvasson egy számára előre megírt szöveget. Kínos jelenet volt például az, amikor Lambrecht a Németországnak az amerikai F-35-os vadászgépek beszerzésének terveiről számolt be nyilvánosan – jegyezte meg ironikusan a Der Spiegel.

A Die Welt szerint a miniszter magánéleti megnyilvánulásai is sokak számára visszatetszőek. Megjegyezték például azt, hogy Christine Lambrecht az Észak-Németországban állomásozó csapatok ellenőrzése során magával vitte 21 éves fiát, majd együtt egy kormányzati autóval magánútra indultak a közeli Sylt szigetére, de a kormányhelikoptert is igénybe vette Lambrecht gyermeke magáncélra.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Legendás Hungaria- és Piramis-koncertek vinylen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük