KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„A NATO teljes körű háborút folytat Oroszország ellen” (+videók)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese élesen bírálta a NATO-t, amiért teljes körű és halálos proxyháborút folytat Oroszország ellen Ukrajnában.

Ellenfeleink nyakig benne vannak abban a proxyháborúban, amelyet a NATO a kijevi rezsim révén Ukrajnában folytat ellenünk, amely teljes körű és halálos háború

− hangsúlyozta Medvegyev a Dél-Oszétia Grúzia általi lerohanásának és Dél-Oszétia és Abházia függetlensége orosz elismerésének 15. évfordulója alkalmából az Aif.ru honlapon megjelent véleménycikkében, amelyet a TASZSZ orosz hírügynökség szemlézett.

A politikus rámutatott, hogy az ellenséges megfigyelőknek tanulniuk kellett volna az akkori fejleményekből, de sajnos ez nem történt meg.

A nyugati világ újra és újra ugyanabba a csapdába esik

− írta Medvegyev.

Eközben az elmúlt éjszaka már a hatodik volt egymás után, amikor drónokat észleltek Moszkva térségében, ezúttal az egyik be is csapódott egy építés alatt álló épületbe a főváros központjában. Erről Szergej Szobjanyin polgármester számolt be a Telegram-csatornáján.

A légvédelem két drónt is lelőtt a moszkvai régió Mozsajszk és Himki kerületeiben − tette hozzá a védelmi minisztérium.

Áldozatokról nem érkezett jelentés, és az sem világos, hogy ki hajtotta végre a támadást, amelyet orosz tisztviselők a kijevi rezsim újabb terrortámadási kísérletének minősítettek – írja a BBC.

Szerdán kora reggel felfüggesztettek minden járatot a moszkvai repülőterekre és repülőterekről, és erre az intézkedésre az elmúlt napokban többször is sor került.

MN

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev korábbi orosz miniszterelnök és az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese (Fotó: Twitter/Jack Straw)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: