KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk elnöke az EU-ban betiltott orosz Sputniknak nyilatkozott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A NATO-bővítés az amerikai érdekeket szolgálja, az eurázsiai civilizációt károsítja – jelentette ki a magyar politikus

A NATO keleti bővítése az Egyesült Államok érdekeit szolgálja és árt az eurázsiai civilizációnak – mondta a Szputnyiknak szerdán Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom magyar nemzeti konzervatív politikai párt vezetője.

„Alapvetően ellenezzük a NATO [keleti] bővítését, mert ez csak tovább fokozza a civilizációnk nyugati és keleti részei közötti, amúgy is nagyon veszélyes és káros feszültséget. Az Egyesült Államoknak ez az érdeke nagy kárt okoz az eurázsiai civilizációnak, amelynek Oroszország is része”

– mondta Toroczkai.

Moszkva többször hangsúlyozta, hogy az országnak nincsenek agresszív szándékai egyetlen állammal szemben sem, miközben a NATO célja, hogy a posztszovjet térségben terjeszkedve konfliktusokat szítson az orosz határok közelében.

Toroczkai László azt is közölte, hogy az általa vezetett Mi Hazánk Mozgalom nevű magyar nemzeti konzervatív politikai párt Svédország NATO-csatlakozása ellen fog szavazni, és felszólítja a parlamentet, hogy vétózza meg a szövetség bővítését.

„Kategorikusan elutasítjuk a NATO bővítését, és ellene fogunk szavazni, ahogyan Finnország [csatlakozása] esetében is tettük”

– mondta Toroczkai.

Ezt a döntést nem a svéd tisztviselők tevékenysége, hanem a világpolitikai helyzet alapján hozták meg – tette hozzá a politikus.

„Ezt Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban is kérni fogjuk. Sajnos azonban jelenleg mi vagyunk az egyetlen párt a magyar parlamentben, amely nem követi szolgaian az euroatlantiak parancsait, így komoly esély van arra, hogy végül csak a mi frakciónk lesz az, amelyik egyhangúlag ellene szavaz”

– zárta Toroczkai.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: illusztráció

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: