KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A meteorológusok szerint az utóbbi száz év leghidegebb telének nézünk elébe

A 2016/2017-es tél az utóbbi száz év leghidegebb tele lesz Európában, figyelmeztetnek a meteorológusok. A kontinenst sarkvidéki légtömegek szelik majd át, a nap csak ritkán fog előbújni a felhők mögül, írja az adevarul.ro.

Fotó: Pixabay.com

A meteorológusok arra figyelmeztetik a kontinens lakóit, hogy készítsék elő legvastagabb ruháikat, ugyanis a közeledő tél a szokásosnál jóval hidegebb lesz, idézi Dominik Jung-ot a mesastuces.net.

A legalacsonyabb hőmérsékleti értékekre a januári és februári hónapokban kell számítani, de március sem lesz sokkal melegebb, jelentősebb felmelegedés pedig csak áprilisban várható.

Az Accuweather meteorológusa, Joe Bastardi megerősítette kollégája jóslatait, és hozzátette, a hideg évszakban Európa fölé sarkvidéki légtömegek érkeznek.

„Ez a jelenség a légtömegek zavaros mozgásával függ össze. Az eddigi délről érkező ciklonok havazást és viharokat eredményeztek, ezeket most sarkvidéki légtömegek követik. A légtömegek mozgását általában a naptevékenység befolyásolja. Jelenleg alacsony hőmérsékletek elé nézünk, de egyelőre korai lenne „jégkorszakról”, vagy globális lehűlésről beszélni” – mondta Elena Volosiuk, a Fobos meteorológiai központ munkatársa.

Marosvásárhelyi Infó

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “A meteorológusok szerint az utóbbi száz év leghidegebb telének nézünk elébe

  1. Ha már most tudják, akkor folytatódik Európa légkörének tönkretétele.
    Haarp, chemtrail. ….

  2. ugyan ezzel riogattak a mult évben is… de hál’istennek nem vállt be.
    vajon ez nem feltünési, szreplési vágy egyesek felöl? azért minden esetre nem árt felkészűlni.

  3. Na verge egy kis valtozas, az en idomben telen mindig nagyon hideg volt es sok ho, nyaron meg nagyon meleg ez ilyen csak mar elszuktunk tolle

  4. Azt is mondják, hogy nem sokára 2,5 milliárd ember lesz cukorbeteg – mondjuk meg is tesznek mindent ez ügyben még az általuk készített szalonnában is van cukor.
    H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük