KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magyar parlamentnek 1 400 kilométernyi indoka lehet, hogy ne ratifikálja Finnország és Svédország NATO-csatlakozását (nyílt levél)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyílt levél a magyar országgyűlés képviselőihez

Tisztelt Honatyák!

Nagy a baj a világunkban! Az Ukrán – Orosz háború tovább eszkalálódhat, amennyiben Finnország és Svédország NATO – taggá válna, ami akár a III. világháború kitörését is okozhatja. Ne legyen kétségeink, hogy az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi Demokrata adminisztrációja ne alkalmazná a jól bevált „ukrajnai mestertervét”, hogy kiprovokálhasson Oroszországtól olyan katonai lépéseket, ami biztosíthatná hazája biztonságát. Mindezt csak azért, hogy Oroszországot agresszorrá kiálthassa ki és így a NATO közvetlenül és „jogszerűen” megtámadhassa az Orosz föderációt. Felvetődik a kérdés; Ki az igazi agresszor, az, aki kiprovokálja, vagy az, aki kénytelen katonai lépéseket tenni országa védelmében?

Emlékezzünk vissza a kubai rakétaválságra (1962. október 14.). Hruscsov és Kennedy 14 nap alatt meg tudtak egyezni, mert Szovjetunió figyelembe vette USA jogos biztonságpolitikai érdekeit, és leszerelte nukleáris rakétáit. Most nem ez a helyzet.

Az Amerikai Egyesült Államok már nem a „világbéke” védelmezője. Sőt…!!!

A NATO védelmi jellegét kezdi támadóvá alakítani, és az Amerika birodalmi érdekeinek alárendelni. NATO folyamatosan megszegte a Szovjet és Orosz biztonságpolitikai megállapodásokat. 

Az Európai Unió nemzetállamok szövetségéből lopakodó módon kezd „Európai Egyesült Állammá” átalakulni, közben az európai érdekek képviseletét feladva az USA vazallusává vált.

Oroszország ma már nem azonos a Szovjetunióval. Egyedüli módon saját akaratából felbomlott és lehetővé tette tagállamainak, hogy önállósuljanak azzal az elvárással, hogy függetlenek maradnak, és ne veszélyeztessék az Orosz Föderáció biztonságát.

Oroszország két dolgot kért Ukrajnától, hogy ne akarjon belépni a NATO-ba és a többmilliós orosz kisebbség üldözésével hagyjon fel, illetve kapjanak autonómiát. A Krím félsziget legitim népszavazás eredményeként lett az Orosz Föderáció tagja.

Magyarország Fidesz-KDNP kormánya a történelmi tapasztalok alapján bölcsen és jogosan áll ki a béke mellett, amit nem szabadna feladnia. A magyar parlamentnek 1 400 kilométernyi indoka lehet, ha figyelem be vesszük a finn-svéd és orosz határ hosszát, hogy ne ratifikálja Finnország és Svédország NATO-csatlakozását. – Most tekintsünk el a Finn és Svédország velünk szembeni ellenséges magatartásától.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a Mercedes beruházásai nyomán hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

Tisztelettel kérem országgyűlési képviselőinket, éljenek a szabad mandátumuk adta lehetőséggel és ne a frakciófegyelem határozza meg döntésüket. A józanész és a lelkiismeretük vezérelje Önöket.

Kérem, mint a magyar nemzet tagja, hogy névszerinti szavazással döntsenek, hagy lássuk arcukat, amikor kimondják az „IGEN”-t vagy a „NEM”-et.

Budapest, 2023. március 22.

Honfiúi szeretettel:
Takács András
a 2006-os őszi Budapest Kossuth-téri
demonstráció felelős szervezője

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A magyar parlamentnek 1 400 kilométernyi indoka lehet, hogy ne ratifikálja Finnország és Svédország NATO-csatlakozását (nyílt levél)

  1. éS MINDEZT A BÉKE GALAMB ÁLARC MÖGÉ BÚJT FŐ TERRORISTA KÖVETELI : a zELENSZKIJ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük