KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „Magyar Királyi Koronatanács” meghívója

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Szerkesztőség!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. március 3-4-én lezajlott a Kárpát-medencében együtt élő népek sorsát kedvezően befolyásoló, történelmi jelentőségű IPC-2017 nevű nemzetközi konferencia. A konferencia határozatának nyomán a Kárpát-medencében és Magyarországon bekövetkezett közjogi status quo-változás okán a Magyar Királyi Koronatanács tisztelettel felkéri szerkesztőségüket, hogy a magyar közvélemény tájékoztatása céljából szíveskedjenek felvételt és tudósítást készíteni a

2017. június 4-én 18 órakor, Budapesten, a Hősök terén

a Magyar Királyi Koronatanács tagjai által tartandó közérdekű bejelentésről, továbbá a Magyar Királyi Koronatanács tisztelettel meghívja Önöket a közérdekű bejelentést követően a helyszínen megtartandó nyilvános sajtótájékoztatóra.

A sajtótájékoztató tematikája:

 • tájékoztatás a hatályát vesztett trianoni békeszerződés helyébe lépett, 1947. évi párizsi békeszerződés érvénytelenségének okairól, valamint a 2017. március 3-4-i IPC-2017 nemzetközi konferencia határozatáról;
 • a Szentkorona Jogrend 1918. november 16-án megszakadt jogfolytonosságának helyreállítása;
 • tájékoztatás a 2011-ben elfogadott és 2012. január 1-jén hatályba léptetett Magyarország Alaptörvénye nevű szabálygyűjtemény érvénytelenségéről;
 • a majd’ 100 évnyi ex lex állapotból fakadó jogkövetkezmények ismertetése;
 • tájékoztatás a pénzügyi tárgyú jogkövetkezményekről.

Bízunk benne, hogy Önök eleget tesznek felkérésünknek, és a sajtószabadságról, és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény 10.§-ban, valamint a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 5.§ és 7.§ (1) bekezdésében foglalt, a médiaszolgáltatókra vonatkozó kötelezettségnek, amelynek értelmében a médiaszolgáltatók kötelesek hiteles, gyors és pontos tájékoztatást nyújtani Magyarország polgárai számára az országos közélet ügyeiről, valamint a magyar nemzet tagjai számára jelentőséggel bíró eseményekről, illetve kötelesek tevékenységüket a jóhiszeműség és a tisztesség követelményének megfelelően, a társadalmi nyilvánosság kialakulása és megerősödése érdekében, a demokratikus közvélemény érdekének figyelembevételével végezni, és tudósítani fognak az eseményről.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ezt a meghívást nyílt levélként közzétesszük, és értelemszerűen, az Önök válaszát is nyilvánosságra fogjuk hozni.

Várjuk megtisztelő válaszukat a közérdekű bejelentésen és a sajtótájékoztatón való részvételüket illetően.

Kérjük, hogy visszajelzésüket haladéktalanul szíveskedjenek a kulugy@apostolimagyarkiralysag.info e-mail címre elküldeni.

Tisztelettel: a Magyar Királyi Koronatanács

Budapest, 2017. június 2.

NIF kommentár:

Na, kérem, fel van adva a lecke! Most akkor királyság leszünk (vagyunk?), vagy köztársaság?

Minden esetre a titkos szervezet fura módon akar legitimitást szerezni, mivel ők (hogy kik ők, azt nem tudjuk) maguk között a legfontosabb pozíciókat (nádor – afféle köztársasági elnök, és miniszterelnök) már kiosztották. Sőt, ha valaki elolvassa a kapcsolódó anyagoknál található dokumentumokat, akkor láthatja, hogy már az egész államapparátus elő van készítve.

De mi lesz a mostani, demokratikus szavazással megválasztott (már pedig annak hitelességét nem lehet vitatni!) vezetéssel? Akkor Orbán most hiába tárgyalt Brüsszellel és a többiekkel? „Nagy dilemma.”

Lapunk nem reagált a megkeresésre.

(Híradmin – NIF)

Nemzeti In-ternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó anyag:

Veszélyben a csíksomlyói búcsú? – politika a búcsún? (VIDEÓVAL)

15 thoughts on “A „Magyar Királyi Koronatanács” meghívója

 1. Nem reagáltatok? Szegénységi bizonyítvány. Vagy ti csak a szarkeverés érdekében vagytok fajankók.

  1. Kedves Bárándi úr!
   Önnek az a vélemény, ami! Mi ezt nem véleményezzük! De ha Önnek nem tetszik újságunk, kérjük, ne olvassa. Nem lesz abból semmi baj. Viszont azt engedje meg, hogy mi is úgy ítéljük meg a dolgokat, ahogy mi gondoljuk. A hírt (meghívót) közre adtuk, s Ön döntheti, hogy az első sorban lesz ott vagy sem. De kérjük, ne hőbörögjön azért, mert egy teljesen illegitim, kétes kezdeményezéssel nem értünk egyet.

   Nem vagyunk hajlandók egyetértésünkkel támogatni egy ilyen társaságot, akik a semmiből jönnek elő úgy, hogy feljogosítva érzik magukat ilyen kaliberű dolgok véghezvitelére. Mint olvashatta, a legfőbb közjogi méltóságokat már ki is osztották, azt sem tudjuk, kiknek. Mit várnak ezután? Nemzeti felhatalmazást?

   Ön és barátai azt tesznek, amit akarnak, mi nem gondoljuk, hogy támogatnunk kellene.

   Üdvözlettel: NIF szerkesztők

   1. Tisztelt Szerkesztőség! Megköszönve a korrekt közlést (a meghívó közzétételét) jelezzük, hogy ellentétben az Önök állításával nem a semmiből jött a Magyar Királyi Koronatanács, hanem az igény hozta létre. Igény a nemzet ezer évi szenvedésének, és gyorsuló kiirtásának megállítására. Ha Önök nyitott szemmel járnak, és csak a demográfiai statisztikát nézik meg, akkor kristálytisztán láthatják, hogy ez az igazság. Természetesen elfogadható, hogy aki csak a „fősodratú” médiában tájékozódik, az nem találkozik az igazsággal. Önök azonban nevükben is az internet figyelői, ennek okán ha nem vigyáznak, előbb-utóbb találkozniuk kellett vele. A belinkelt anyagok olvasása, a megjelenés dátumát is figyelembe véve a hozzáértőnek világos képet ad. Egyéb támogatást, mint hiteles bemutatást nem is igényeltünk, tekintve, hogy az Önök oldalának fejlécén szereplő megnevezés valódi tartalma a megjelentetett cikkekből derül ki.

 2. a házigazdánk kérdésére ;

  az igazat megvallva a legyozött, kommunista Mo (a csonka) nem igen
  határozhatott teljesen függetlenül arról, hogy változtat-e, vagy sem
  az államformánkon. Ezért logikusan még mindíg királyság kellene
  legyen a megmaradt Mo államformája …

  viszont ez semmit nem változtat semmi máson. Ez az egész cucc, ezen
  M.K.K-T részérol egy olyan „nesze semmi fogd meg jól” csak. Persze ha tévednék …, az lenne a jó !!!
  szeretettel, L

 3. Talán ha utánanéznének,megértenék,hogy jogilag igaz,amit állítanak ,nincs semmiféle jogfolytonosság a királyság és a mostani „demokrácia” között. Ha valaki nem csak szavaiban „nemzeti”,az nagyon is jól tudja,hogy sokkal jobb lenne egy valóban jogfolytonos királyság államforma,a mai viszonyokhoz alakítva,mint ez a mostani beszavazós-kiszavazós ál-demokráciának csúfolt akármi,aminek keretei közt egy megszálló birodalom tartományaként vagyunk kénytelenek létezni,teljesen önállótlanul és totális függőségben ! Ha maguk valóban nemzeitnek tartják magukat,akkor minimum elmennek és meghallgatják,miről fog a rendezvény szólni és tájákoztatást adnak róla !

 4. Magyar Királyi Koronatanács”
  Remélhetőleg a fenti szervezet nem a Magyar zsidók Királyi Koronatanácsa.
  H.B.
  „A rendszer mindent kínál semmiért,csak később derül ki,hogy semmit adott mindenért.”

 5. Ide másolom az ismerősömnek küldött válaszomat.
  Megnéztem, de erre a komolytalan társaságra kár vesztegetni az időt.

  Hangzatos lózungok gyűjteménye, semmi több.

  Azért, hogy képben legyél:

  IPC 2017 KONFERENCIA + VIDEÓ 14. perc, itt láthatod a nemzetközi konferencia résztvevőit. http://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=111

  NIF.: https://internetfigyelo.wordpress.com/2017/06/03/veszelyben-a-csiksomlyoi-bucsu-politika-a-bucsun-videoval/

  NIF.: https://internetfigyelo.wordpress.com/2017/06/03/a-magyar-kiralyi-koronatanacs-meghivoja/

  AMK Királyi Koronatanács Hösök tere vágatlan: https://www.youtube.com/watch?v=Gq7cZa_DynM (rengetegen lehettek)

  A Google a barátod, írd be a keresőbe, hogy ” borbély józsef kormányzó ”

  Így is többet foglalkoztam velük, mint amennyit érnek.

  Imre.

 6. A fentebbi Atilla nevű kommentelő használja az én nevemet.
  Igaz az ikon nem egyezik meg.
  Gondolom az email cím más.

  T. Nifadmin ez hogyan lehetséges?

  Atilla

  1. Kedves Atilla!

   Ne tegye már magát ostobának. Gondolja, hogy csak egy Atilla nevű ember van olvasóink között, és az éppen Ön? Mint írja, az ikon nem ugyanaz. Biztosítom, hogy az email cím sem azonos.

   Képzelje el, ennek az embernek volt mersze ugyanazt a felhasználó nevet választani. Micsoda szemtelenség, ugye? Vagy ön választotta az Ő nevét? Ez már nem derül ki,…. Skandallum!

   De ezért én a kisujjamat sem fogom mozdítani. Mérkőzzenek meg és döntsék el, melyikük az atillább! 😀 😀 😀 De legjobb, ha beletörődik, hogy van más is, akit Atillának hívnak.

   Üdvözlettel: Híradmin

   1. Atilla kevés van, Attila sok. Aki újként ír és ismeri az oldalt, illendő lenne megkülönböztetőt használnia a neve előtt vagy után. Nekem is voltak problémáim ebből máshol, ötödszöri felszólításra tett eleget a másik Anna, előzőleg pedig még ocsmányabb, több helyesírási hibákkal írta le véleményét, ami az enyémtől teljesen különbözött.
    Nem csodálom tehát, ha névazonosság és véleménykülönbség esetén valaki felháborodik.

    1. Az, hogy kéri, hogy az illető változtassa meg a nevét (egy számot adva hozzá pl.), és ebben segítsünk, mert teszem azt ő már régebb óta ír ide, azzal semmi gond. De hogy azonos nevet használ, azon felháborodni, az elég fura,…. Minden esetre írtam az illetőnek, hogy valamivel különböztesse meg magát.

     (Híradmin)

 7. Nem vagyok felháborodva. Csak magamból indulok ki. A kommentelő neveket szoktam figyelni az ikonok olyan pecsétek, azon átsiklom.
  Annának köszönöm és persze a Nifadminnak is.

  Nem bánom a Atillát, az sem baj, ha mindenki Atilla lesz.

  Atilla

  1. Kedves Atilla!

   Akkor rendben vagyunk! Én pedig írtam a másik Atillának, hogy valahogy különböztesse meg magát, mert Ön régebb óta olvasónk, hozzászólónk.

   Üdvözlettel: Híradmin

 8. Szerintem:
  az államforma megnevezése a népeknek, nekem, neked, neki, nem számít. Az államforma megnevezése és egyéb fogalom azért alakulhatott ki, hogy tömörebben, mindenki számára érthető legyen, hogy hól is él.
  Káosz van a fogalmak terén. A társadalmi, politikai fogalmak terén.

  Szerintem a hatalmak vagy a legkülönfélébb hatalmak legjobb búvóhelye az általuk megalkotott fogalomak, köztársaság, királyság, alkotmányos akármi…..

  A vezető „elit” megpróbálja behatárolni „működési” körét -e fogalmakat használva. Mint tudjuk
  az alkotmány megváltoztatása árán is olyan törvényeket alkotnak, ami nem a többség érdekében, tanulmányok nélkül készítenek.

  Az embereknek nem számítanak -e fogalmak jelentései.

  Ők, Ti, Mi, Ő, Te, Én.
  Élni szeretnénk.
  Az élni szeretnénk óhajt, az élni szeretnénk Ő, óhajuk felülírja. Nem a Nemzet számit.

  Ma egyre több életellenes dologgal találkozunk, felháborodunk, kis időre megsemmisülünk.
  Nem fogadjuk el a hatalom aljas dolgaít, ..a lelkünk bánja. Ez a céljuk.

  Bármely mai államformában élünk nem létezünk.

  Magyar Királyi Korona Tanács…..nevetséges…….Mr. Bean!

  Atilla

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: