KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A magyar jövő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

magyar-hiszekegy

Sajnos a társadalmunk politikailag aktív részének csak  egy elenyésző hányada bátorkodik a túlnyomó többséggel elfogadott vélemény ellen gondolkodni. Megérteni, hogy a mostani pártrendszeri államigazgatás elavult, ugyancsak mint a mai értelemben a demokrácia.  Minden ország, minden nemzet más demokráciát, más mértékű szabadságot igényel, olyat ami megfelel a saját nemzeti, másokétól nagyon is eltérő mentalitásának, jellemének.  

Társadalmunk túl van politizálva. Depolitizálásra és párttalanításra van szükség…  Ideje megérteni, hogy pártot egy kis csoport hoz létre egyetlen céllal: a hatalomhoz jutni, s ily módon megteremteni első sorban a saját szűk körének a gondtalan kényelmes létét.  Amikor bármelyik ember felelősséggel tartozik a döntéséért, a hibás döntések akár koldus botra juttathatják családját, sőt akár szabadságvesztésre is. A politikust, a „csinovnyikot” senki nem vonja felelősségre. Hány elhibázott ÁRTALMAS döntést , határozatot hozott MINDEGYIK kormány(!) és hány politikust vontak felelősségre, hányat büntettek meg?! Sőt mentelmi jogokkal kedvezményekkel és meg nem érdemelt juttatásokkal, kiváltságokkal bástyázták körül magukat, amit szinte lehetetlen bevenni, annyira sikerült „bepalizni” még a gondolkodó embereket is, elhitetni a saját igazukról… 

A döntéshozók  elsősorban  a saját pozícióik megőrzését tartják szem előtt, esetleg a párt érdekeit, ami messzemenően nem egyezik a nép, a Haza aktuális  érdekeivel… A jelenlegi „demokratikus” pártrendszeri államigazgatási  formula  csődöt  mond.  Elavult, nem felel meg mai realitásoknak, az új kor kihívásainak. Ezzel ma már mindenki tisztában van.

Hol a kiút? Újat, mást kell kitalálnunk. Hál’ Istennek,  Hazánk nem szűkölködik kiváló, okos koponyákban, akik nem közömbösek nemzetünk jövője iránt. Tehát, hozzunk létre egy „agytrösztöt”, amely elkészít  egy tanulmányt a jelenlegi rendszer hiányosságairól, és előáll konkrét javaslatokkal, forradalmi változtatásokkal.

Kezdetnek de jó lenne, ha a Kormányfőnk a rá jellemző következetességgel és bátorsággal megszabadulna a sok felesleges haszonpolitikustól (az államapparátus kormányzása alatt triplájára duzzadt).  Legyünk e kérdésben is útmutatók.

v. Kövér György                                                                                                                   

UI. Akarjuk és higgyük, hogy hamarosan „a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez”, azonban ehhez  fel kell ébrednünk. Cselekvésre van  szükség!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A magyar jövő

 1. Kedves V. Kövér György !
  A gondolat amit felvetettél, nemes és szép. Csak hát a mi rendszerünk pártérdekek mentén szerveződik, s jelen körülmények között nem látom realitását annak, hogy ez meg is változzon. Mindaddig amíg ez a politikus gárda hatalom birtokában van, nincs esély a változásra. Gondold csak el: itt van ez a Balogh miniszter, aki legfőbb feladatának a magyar bűnök keresését, lajstromozását tartja. Valahol őrzök egy Magyar Hírlapot, ahol azt mondja ” Soha nem lesz megbocsájtás !” Ilyen szemlélet mellett nyilvánvalóan nem lehet remélni egy józan társadalmi megegyezést ! Márpedig társadalmi megegyezés: normális hangú párbeszéd nélkül nem lehet boldogulni. S így csak az agyarkodás marad. S látni kell azt is, hogy amíg ez ez egymásnak feszülés tart,addig tovább folyik az osztozkodás, harácsolás.
  Nem hinném, hogy ezt a miniszterelnök és népes tanácsadó csapata ne látná és ne tudná ! Ennyire ne legyünk naivak… Ez a jelenlegi : oszd meg és uralkodj politika jól átgondolt és kellően támogatott szándék következménye. Ne essünk abba a hibába mint a Kádár rendszer idején ” Ha ezt a Jani bácsi tudná… ”

  Tudja … Ez jelenlegi hivatalos magyar kormánypolitika. Egy kis holokauszt, egy kis szélsőségesezés és a verkli máris vidáman forog.
  Hiba azt gondolni, hogy ezt a rendszert belülről meg lehet reformálni. Ez a rendszer velejéig romlott. Egy kicsit örököl hazugság, egy kicsit új hazugság… Ilyen, leporlom és átfestem reformokra, nem szabad gondolni. Itt már úgy kiépült a klientúra és annak cseléd hada, hogy átlag magyarnak csak a morzsák és a lapát jut. Ámde a nagy fellendülésben már oda jutottunk, hogy lassan a lapátnyélért is harcolni kell. Érdemes belegondolni, hogy a magyar nyugdíjak döntő hányada 6o- 7o ezer Forint körül mozog ! Egy munkahelyhez jutott átlag munkás, akinek családot kell( kellene) fenntartani jó ha 1oo ezer Forintot visz haza! Számoljunk csak utána hány Euró is ez ?! S nézzük meg a nyugati viszonyokat, merthogy viszonyításban soha sem az utolsó helyet szabad célnak tekinteni! Legalább is remélem…No és mit visz haza ez az új garnitúra ?
  Mindezeket átgondolva, lehet és kell is civil összefogásban gondolkodni, mert ezt a jelenlegi „politikus rendszert” más erő nem képes befolyásolni. A gond az, hogy a szerveződés működését és kontrollját miként képzeljük el ?

 2. Mindig más szükségeltetik az biztos , így nagyon könnyű előadni ,, de tettekre már sosem kerül sor , csak az ellenségeskedés az okoskodás a mai demokrácia igazi arca –no meg az önzőség —

 3. Sajnos a leírtakkal, ellentétben a szerzővel, az emberek többsége nincs tisztában.A politikusok és a befolyásuk alatt álló média agymosása hatékony.Nincs szükség pártokra és pártfinanszirozásra.A dualizmus idején és a két világháború között az önkormányzati választások nem pártok szerint történtek ( ezt a rendszerváltás hozta létre és idegen a hagyományainkkal szemben) A megoldás az lenne, hogy települések civil szervezetei listákat állítanának a település ismert és népszerű személyeiből ( régen ilyen listákon szerepeltek megbecsült tanárok, lelkészek, stb.) A választóknak pe4digt joguk lenne pl. 20 nevet beikszelni az összes listárol.(A részleket illetően ajánlom mindenki figyelmébe a ma is megszívlelendö, 1886-osw közsétgi törvényt) A megalakult önkormkányzatok települések nagysága szerint megyei küldötteket választanának, akik soraikból országgyűlési követeket választanának. Ezzel visszatérnénk a semesi demokrácia hagyományaihoz.A megyei gyűlés párhuzamosan ülésezett az országgyűléssel és megválasztott képviselőit követi utasításokkal látta el, vagyis megszabta, hogy milyen kéárdésben hogyan szavazzanak. Ezzel a mai pártállamot fel lehetne számolni. Mert pártállam van! A hatalmon lévő pártok képviselői ma kötelesek a pártvezetés döntései szerint szavazni A pártokat pedig a kormányaok tagjai vezetik, ez azt jelenti, hogy csak végrehajtó hatalom létezik. Így a többséget szerzett pártok kormányaival szemben elvbeszik az ors7zággtyaűlés ellenőrző szerepe. A végrehajtó hatalom és a törvényhozó hatalom azonos, vagyis továbbra is pártállamról beszélhetünk.

  1. Tisztelt Farkas József !
   egyetértek a leirtakkal. Lám, máris ketten vagyunk. azt kell kifundálni. hogyan kikkel kell elinditani egy mozgalmat , hogy megvalósuljon a helyes elképzelésed. Kire, kikre lehet támaszkodni, stb…

 4. T.V Kövér György és T. Barkuti Jenő Urak. Az eszme futtatásuk egy irodalmi okfejtés bevezetőjének hibátlan,de mint összefoglaló a mai Magyarországi helyzet rendbetételéhez némi kivetni valót hagy maga után és most nem az akadékoskodás szól belőlem a látszat ellenére. Röviden: Ez a díszes kompánia,ha csak az elmúlt huszonöt évet veszem figyelembe egy tényleges vagy egy magasabb igazságszolgáltatás előtt minimum életfogytiglanra számíthatnának,ember és népellenes cselekedeteikért!! Had ne soroljam a teljesség igényével a magyarországi eseményeket, a privatizációnak nevezett rabló fosztogatásokat,olajszőkítéseket,áfa csalásokat, honvédségi „beruházásokat, politikai megrendelésre terror cselekmények elkövetése és nem csak 2006-ban. A halálba kergetett banki károsultak áldozatai,a külföldre menekült egymilliónál is több Magyar fiatal munkavállaló elüldözése,mind ennek a tisztességet nem ismerő, idegen érdekeket szolgáló haza és nép ellenes társaságnak köszönhető. Itt semmiféle reform nem segít!!! Csak a lázadás!! Csak ez segít,mert gyökeresen szakít a múlttal, minden beidegződésétől,összefonódástól, a velejéig romlott erkölcsi nívójuktól egyaránt. Ma már semmit nem kell kitalálni, vagy a bölcsek szerepében tetszelegni,mert ha valaki igazán az tisztességben, igazságban akarja a Hazát SZOLGÁLNI, a Görögök részletesen kifejtették anno,milyenek kell lennie egy jó vezetőnek. A tisztesség és az erény alap követelmény kell,hogy legyen, mert ennek birtokában ha hibázik is ,de az aljasság nem feltételezhető,ellenben a mai politikai pockoknál ez nem mondható el. Milyen példát mutatnak a mai magyar elitnek nevezett férgek a felnövekvő ifjúságnak? A bíróságok azokért ítélnek el embereket,amikért saját maguk és pártoló cimboráik büszkén parádéznak, büntetlenül. A kiművelt,írástudó elitet meg se említsük, mert ezt az oldalt kivéve, sehol sem hallatják a hangjukat,mert behódoltak a hatalomnak,némi koncért,a kényelmesebb élet reményében. A lapátról csak annyit, nekem ez jutott,de inkább erre vagyok büszke,mint,hogy azt mondhassam, ezek közül egy is a barátom. Amennyiben más a véleményük vagy nem értenek velem egyet az nem az én hibám. Ha a Magyarságot ők képviselik,akkor inkább hontalannak vallom magam. Csak és kizárólag a TUDÁS előtt hajtok fejet. TF.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük