KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ima Moszkváért is

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Most hétfőn este derült ki: terrortámadás miatt zuhant le az orosz utasszállító a Sínai-félszigeten. Az orosz polgári légi közlekedés történelmének legtöbb áldozatot követelő tragédiájában 224 ember vesztette életét. Az áldozatok túlnyomó többsége orosz volt. 

Erről tájékoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnököt Alekszandr Bortnyikov a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója és a Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság (NAK) vezetője. Az orosz elnök felszólította az illetékes speciális szolgálatokat, hogy kutassák fel a támadás felelőseit és 33 millió angol fontot ajánlott fel nyomravezetői díjként. A történteket az „egyik legvéresebb bűnnek” nevezte, valamint hozzátette, hogy a terroristák megfizetnek majd bűneikért. Ezen túl kilátásba helyezte a terroristák szíriai állásainak még intenzívebb bombázását.

A november 13-i, 129 ártatlan ember halálával járó párizsi vérengzést követően közzétett írásomban azt írtam, hogy: „Az Európa elleni hódító háború új, a korábbinál véresebb szakaszába ért a tragikus november 13-i párizsi mészárlással. Az Istenhez megtért áldozatok miatti fájdalomban mint magyar és európai én is osztozom.”

Ez a fájdalom és gyász most az Iszlám Állam által szétrobbantott, Sínai félszigeten október végén lezuhant orosz gép 224 áldozatáé is, akiket akkor ért a halál, amikor szabadságukról mit sem sejtve tartottak hazafelé, az atlantista erők által folyamatosan csepült, európai értékek valódi hordozójának és védelmezőjének számító Oroszország felé. A civilizált világ megrendelése és gyásza miattuk is indokolt, ez indokolt elvárása minden józan gondolkodású embernek. Szóljon az ima az orosz áldozatokért is! Pray for Moscow!

Tegnap Németországban terrorfenyegetés miatt nem sokkal a kezdés előtt elhalasztották  a német-holland focimeccset. (Hála Istennek nálunk november 15-én a norvégok elleni meccset lejátszották és hatalmas öröm volt többezred magammal együtt a stadionban megélni a válogatottunk győzelmét és kijutását a jövő évi Európa-bajnokságra.)

A párizsi vérengzésről szóló írásomban felhívtam a figyelmet:” véget értek a „boldog békeidők”, fel kell készülni arra, hogy ez mostantól bármikor és bárhol megismétlődhet. Ártatlan európai emberek  élete veszett el és került veszélybe az Európát eláruló EU és állami vezetők bűnös politikája miatt, akik bűnsegédként szolgálták és szolgálják az USA Irakot, Afganisztánt, Szíriát és az észak-afrikai térséget káoszba és az iszlamisták karjaiba juttató hadműveleteit.”

Eddig Oroszországnak is sokszor jutott megalázás, megvetés, megbélyegzés és büntetés, gazdasági szankciók a végveszélybe sodort hagyományos európai nemzeti közösségekért és értékekét való kiállásáért, de mostanra már remélem egyre többen felfogták: háború zajlik, hazánkat és Európát meg kell védenünk a kegyetlen hódítókkal és kiszolgálóikkal szemben. Ebben a harcban oroszok a legerősebb európaiak: mára az oroszok a hagyományos európai értékek védelmében, az atlantista háttérerők elleni küzdelemben és nemzetegyesítő törekvéseinkben a lengyelekkel együtt a szövetségeseinkké váltak. Ennek többször hangot adtam az Európa Tanácsban.

oroszmedve

Itt az ideje, hogy a beképzelt, öntelt, a liberalizmus vírusa miatt különböző fokban fertőzött és legyengült nyugati-európai államok végre szintén szövetségesként tekintsenek Oroszországra ebben a küzdelemben. Vonják vissza a Krím félsziget jogos annektálása miatt értelmetlen, egész Európának is káros szankciókat, hagyják abba Putyin folyamatos gyalázását, ehelyett fejezzék ki részvétüket az elhunyt orosz áldozatok miatt és nyújtsanak kezet Moszkvának, hogy együtt erősebben vívhassuk meg a megkezdődött háborút az európai őshonos nemzetek megvédéséért és önrendelkezésének kivívásért.

Isten óvja és vezesse Európát és Magyarországot!

Budapest, 2015. november 18.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu

NIF

4 thoughts on “Ima Moszkváért is

 1. Ha valaki, Ön tudja hogy a „politika nem erről szól !! Valakik mindig a másik bőrén akarnak Hízni. A tisztelet ott kezdődik,hogy nem veszem el a másik javait, nem avatkozok kéretlenül az ügyeibe és nem kényszerítem a saját elveimet rá. A politika „úri huncutságnak tűnő, embereknek(?) kellemes megélhetést adó,de tisztességtelen „játék,országokkal, emberekkel,életekkel, akár a nyomorúságuk árán is. Lásd, Magyarország elit(?) politikusai.

  1. „A politika “úri huncutságnak tűnő, embereknek(?) kellemes megélhetést adó,de tisztességtelen “játék,országokkal, emberekkel,életekkel, akár a nyomorúságuk árán is. Lásd, Magyarország elit(?) politikusai.”
   Kedves T.F!
   Egyetértek,csak kiegészítésül annyit,hogy ez azóta van így mióta a zsidók benyomultak a nemzetek vezetésébe – ugyanis ők nem az adott nemzet tagjai,nem kötődnek az adott nemzet tagjaihoz és hazájához.
   H.B.
   „a befogadók jóindulata önmagában mindig védtelen és vesztes a betelepülők gátlástalanságával szemben.”

 2. Ima Moszkváért is! A világ összes politikai áldozatáért!!!!! Akiket elmebeteg politikusok parancsára fosztottak meg attól,amit ISTEN adott,az ÉLETTŐL.

 3. Csínján kell bánni az orosz, lengyel szövetségeseinkkel, mivel utóbbiak éppen az előbbiek felé közeledésünket ítélik el, mi több némely lengyel már árulónak nevezte a magyarokat, válságba sodorva a több évszázados barátságot.
  Putyinnak nem is kellene a speciális szolgálatokat bevetni, csak szólni a csecsen vezérnek – ha jelenleg éppen jóban vannak -, s két pillanat alatt rendet tenne az Iszlám „Államban”. – ami ugyebár csak nevében állam.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: