KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A sztrájkot el kell kerülni! Fidesz! Fizess!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolcon – ahol a Fidesz szerint fejlődik a gazdaság – nemrég a miskolciak 3 ezer forintos béremelésért tüntettek. A városvezetés ennyit ígért közel egy évvel ezelőtt 3 ezer holding-dolgozónak, hogy aztán becsapva őket, ennyit se fizessen ki. Ha Krizáék azt hitték, büntetlenül hazudhatnak a miskolciaknak, tévedtek.

A miskolci járművezetők bejelentették, sztrájkkal kényszerítik rá a városvezetést arra, hogy tartsa be az ígéretét. Pedig a hatalom minden elkövetett, hogy következmény nélkül hazudhasson: még arra is képes volt, hogy magasabb béremelést ígérjen csak a járművezetőknek, hogy aztán a többieket – több ezer munkavállalót – az út szélén hagyhasson. Úgy tűnik, a Fidesz még nem tanulta meg, a miskolciakat nem lehet megvásárolni: nem néhány, hanem 3 ezer dolgozónak ígértek béremelést, így felállt a sztrájkbizottság, a munkavállalók kiállnak egymásért.

A Jobbik határozott álláspontja: ami most Miskolcon zajlik, az nem más, mint gerinces miskolciak bérharca egy gerinctelen városvezetéssel szemben. Ha ennek során sztrájkra kerül a sor, azért minden felelősség csak és kizárólag a városvezetést terheli. A sztrájkot el kell kerülni, hisz nem bénulhat meg Miskolc! Hogy ennek érdekében mit kell tenni, az mindenki számára világos: Fidesz! Fizess!

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A sztrájkot el kell kerülni! Fidesz! Fizess!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük