KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Békekör elnökének meglátása szerint a népakarat kijátszása volt Finnország NATO tagságának megszavazása

A magyar Békekör elnökének meglátása szerint azzal, hogy a Magyar Országgyűlés megszavazta a NATO kibővítését Finnországgal, gúnyt űzött választóinak békeakaratából, és rossz szolgálatot tett a békének és hazánknak.

Simó Endre felhívja a figyelmet arra, hogy a finnek NATO-csatlakozásának ratifikálása kizárólag amerikai és NATO-érdek és ellentétes hazánknak az Oroszországgal való békés együttműködéshez fűződő érdekével, miközben a finnek is beáldozzák eddigi függetlenségüket.

A Békekör elnöke jegyzetében annak a meglátásának ad hangot, hogy ezzel a cselekedettel erkölcsileg kettészakították az országot azok, akik a békéről szónokolnak, közben pedig ellene cselekszenek.

El akarják hitetni az emberekkel, hogy a békét a NATO erősítése szolgálja. Mintha nem tudnák, hogy az ukrajnai konfliktust pont az idézte elő, hogy a NATO – a máltai gentlement agreement ellenére – Keletre terjeszkedett, és fejébe vette Oroszország „stratégiai legyőzését”!

A Magyar Békekör elnökének meglátásait Finnország NATO-hoz történő csatlakozásának a Magyar Országgyűlés által történt ratifikálásáról teljes terjedelemben  IDE kattintva olvashatják.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük