A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Békekör elnökének meglátása szerint a népakarat kijátszása volt Finnország NATO tagságának megszavazása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar Békekör elnökének meglátása szerint azzal, hogy a Magyar Országgyűlés megszavazta a NATO kibővítését Finnországgal, gúnyt űzött választóinak békeakaratából, és rossz szolgálatot tett a békének és hazánknak.

Simó Endre felhívja a figyelmet arra, hogy a finnek NATO-csatlakozásának ratifikálása kizárólag amerikai és NATO-érdek és ellentétes hazánknak az Oroszországgal való békés együttműködéshez fűződő érdekével, miközben a finnek is beáldozzák eddigi függetlenségüket.

A Békekör elnöke jegyzetében annak a meglátásának ad hangot, hogy ezzel a cselekedettel erkölcsileg kettészakították az országot azok, akik a békéről szónokolnak, közben pedig ellene cselekszenek.

El akarják hitetni az emberekkel, hogy a békét a NATO erősítése szolgálja. Mintha nem tudnák, hogy az ukrajnai konfliktust pont az idézte elő, hogy a NATO – a máltai gentlement agreement ellenére – Keletre terjeszkedett, és fejébe vette Oroszország „stratégiai legyőzését”!

A Magyar Békekör elnökének meglátásait Finnország NATO-hoz történő csatlakozásának a Magyar Országgyűlés által történt ratifikálásáról teljes terjedelemben  IDE kattintva olvashatják.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: