KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Kreml a Krími-hídon történt terrortámadásról: „Ismerjük az indítékot és a terrorcselekmény mögött álló személyeket” (frissítve videókkal 18+)

Oroszország következetesen a biztonsági intézkedések fokozásán dolgozik a Krím-félszigeten, és a Krím-hídon elkövetett legutóbbi terrortámadás fényében tovább javítja azokat – közölte hétfőn Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Peszkov kommentárja azt követően hangzott el, hogy hétfő reggel a híd egy szakasza megrongálódott egy feltehetően ukrán tengeri dróntámadásban. Amellett, hogy a támadás jelentős károkat okozott a híd útszakaszának egy részében, két ember meghalt, egy gyermek pedig megsérült.

Peszkov az incidenst követően újságíróknak nyilatkozva megjegyezte, hogy Moszkva mindig is hangsúlyozta a híd biztonságának fontosságát, különösen a megnövekedett turistaforgalom miatt kialakuló hosszú sorokra.

„Ismerjük az indítékot és a terrorcselekmény mögött álló személyeket. Ez további higgadtságot és további intézkedéseket és munkát igényel mindannyiunktól. Jelenleg semmilyen más intézkedésről nem esett szó” – nyilatkozta a Kreml szóvivője.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: RT

A NIF frissítése:

Videók: 18+

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük