KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Kanadai Magyar Hírlap Papp Lajost gyalázta – sokszor mondtuk, de megismételjük: elég volt!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

kmh_logo_2012

Sajnos közel és távolabbi múltú magyar történelmünkben mindig is voltak rongy semmirekellő emberek, akiket én csak „fehérjehalmaznak” szoktam hívni, hasonlók,mint az alant firkáló feltehetően hason nevű elődjétől semmiben nem eltérő Lázár Györgyhöz , aki létével is rontja az hírek szerint tiszta kanadai levegőt.

Nem is pazarolnám rá drága időmet érdemtelenre, ha nem Papp Lajosról általam és nagyon sokak által megalapozottan nagyrabecsült és tisztelt szívsebész professzorról és nem Wass Albertről az egyetemes emberi és magyar kultúra egyik legnagyobb alakjáról lenne szó írásában

Nem megvédeni szeretném a megvádolt két embert, mert nincs szükségük védelemre, kettőjük életműve csiszolt gyémánt és példakép.

Sokkal inkább fel szeretném hívni mindenki figyelmét a szomorú valóságra, melyet ez a firkálmány is mutat és arra, hogy magyarul is sajnos beszélő idegenek és hontalanok műveletlen és gyűlölködő siserehada fenekedik drága Hazánk és Nemzetünk ellen.

Ez most különösen fontos, hogy a magyar választók ismét rendkívüli állomáshoz érkeznek: néhány hét múlva dönteniük kell sorsukról, merre fordítják közös Hazánk szekerét. A sajnos még kivívandó teljes nemzeti önrendelkezés megszerzésének és megszilárdításának , a közel és távolabbi múlt tömeges bűnelkövetői felelősségre vonásának irányába vagy minden marad a régiben!

Elég volt az ígéretekből és nem teljesítésükből, elég volt a marxista-leninista hamis történelem oktatásából terjesztéséből, ahol Wass Albertet továbbra is ” fasiszta háborús bűnösként” mutatják be, mint ez a senkiházi, aki a drága Papp Lajosra emeli piszkos kezét! Elég volt a megfelelés-kényszeres és hátráló kül- és nemzetpolitikából és a teljes igazságtétel helyetti dagonyázásból.

Felhívom a választók figyelmét csak nehezen hallható tiszta hátsó gondolatok nélküli hangokra és hiteles személyiségekre, nagyon figyeljenek a ma kezdődő kampány minden részletére, mert óriási a tét és az ezzel párhuzamos veszély!

Legfőképp mindenki vegye elő emlékeit, mert fontos emlékezni a meglebegtetett, de soha be nem teljesített ígéretekre. Mindenki aki aki őszintén szereti Hazáját és Nemzetét és kimunkált határozott jövőképe van nagyon felelősség teljesen döntsön!

Valahol olvastam, hogy köztiszteletben álló közgazdászunk szomorú megállapítása szerint magyar nemzetünk ma mindössze egy- másfél millió hiteles felelősséget magán hordozó tagból áll.

Bízom a nagyrabecsült ember tévedésében, de ha mégis így lenne, akkor ez a másfél millió ember honmentő feladatot hordoz magán jelenlegi hazánk határain belül és kívül is kikristályosodási pont és így is kell cselekednie, tanulva és tanítva az arra hajlandóakat és érdemeseket.

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok a csata Hazánk jövőjéért megkezdődött!

Adjon az Isten Szebb Jövőt drága Magyar Hazánknak és Nemzetünknek!

Reiner Péter

Dr. Papp Lajos nyílt levele:

Nyílt levél a Magyar Világtalálkozó (2014. augusztus 22-24) főszervezője részére

Komáromi Zoltán főszervező úrnak!

A Tisza Kanadai Magyar Egyesület elnöke

A Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnökségi tagja

Kedves Zoltán!

Kanadai tartózkodásom során Te és kedves Feleséged, valamint Gyermekeid nagy szeretettel fogadtatok be otthonotokba. Vendégül láttatok.

Köszönöm Nektek és minden kanadai magyarnak, akik megtisztelték előadásaimat jelenlétükkel és értékelték az összmagyarság, a magyar nemzet érdekében kifejtett erőfeszítéseimet.

Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában elhangzott előadásaim után, az elektronikus sajtóban megjelent írások egy része nagy fájdalmat okozott.

Egy Lázár György nevű személy 2014. január 31-én nagy nyilvánosság előtt (írása megjelent a Kanadai Magyar Hírlap elektronikus újságban) személyemben sértett meg, ezzel ismét nagy fájdalmat okozva.

Öregember vagyok.

Az én hazám a Kárpát-Haza, jelenlegi lakhelyem a Csonka-Magyarország. Ha itthon fájdalmat okoznak, el kell viselnem.

A gyűlölet, a harag, a hamis tanúság irracionális dolog. Nem harcolok a gyűlölet ellen, hanem hirdetem a krisztusi szeretetet.

A fájdalmat próbálom elkerülni, ezért ezen túl sem az Amerikai Egyesült Államokba, sem Kanadába nem kívánok még csak látogató utat sem tenni.

Kérlek, hogy minden műsortervből töröljetek, mert semmilyen kanadai programban a jövőben nem kívánok részt venni!

Megértésedet köszönöm. Szeretettel üdvözöllek:

               Dr. Papp Lajos

 emeritus professzor

 akadémiai doktor

Kanadai Magyar Hírlap cikke

Nemzeti InternetFigyelő

18 thoughts on “A Kanadai Magyar Hírlap Papp Lajost gyalázta – sokszor mondtuk, de megismételjük: elég volt!

 1. Ez a sunyi tekintetű Lázár jó reklámot csinált magának, csak az a baj, hogy a célját is eléri, ha csak… Papp professzor helyette azon sok kinti magyarra nem gondol, akik szeretettel várnák! Sokan várnák.
  Anna

 2. Sajnálattal közlöm, hogy sem Reiner Péter, sem Papp Lajos közéleti megnyilvánulásától nem vagyok elragadtatva, de Wass Albertet is csak egy közepes lektűr írónak tartom, Tormai Szeszillel, Nyíró Józseffel együtt.

  Amiből semmit sem von le, ha egy alkalommal és átmenetileg Lézer János fideszista politikussal egy gyékényre kerültem.

  Kaldi József

 3. Ilyen ember meri a szájára venni Papp professzor nevét? Látjátok Feleim, sok kommunista kért ám menedékjogot anno, akik onnan
  mocskolódnak. A kanadaiak vegyék tudomásul, hogy az ilyen ember(?)
  majd őket is kikezdheti, ha nem úgy neki tetszően gazsulálnak neki.
  Mit tenne, ha egyszer olyan beteg lenne, ha a világon egyedül Papp
  Lajos szívsebész tudná csak megmenteni az életét? Előfordulhat!!!

  Farkas Jánosné

 4. Nem tetszik!
  Az, hogy mi itthon elvitatkozunk, ki ki éppen aktuális idegállapota, kedve, hangulata vagy éppen beállítottsága, habitusa szerint, az rendben van.
  Akkor most már érthető, hogy miért vagyok ellene, hogy külföldre szakadt hazánk fiainak és lányainak túl nagy teret engedjünk.
  Egyszerű. Nem itt élnek. Nem tudnak semmit az itthoni dogokról, csak
  amit az táplál az agyukba, aki éppen arra jár.
  Idézek egy klasszikust:
  „Nem lesz abból bajunk, hogy mi itthon maradtunk?”
  Mert ugye ott tartunk már, hogy csak másfél millió magyar van.
  Hát közgazdász uram!
  A jó q..va anyját! Tudja? Maga rohadék.
  Itt születtem, itt éltem, itt élek még mindig, ezt – és csak ezt – a nyelvet beszélem, ezen a nyelven gondolkodom, ezen a nyelven álmodom.
  Mitől magyarabb ön vagy bárki ebben az országban mint én, vagy a másik nyolc és félmillió?
  Mesélje már el nekem, hogy mi alapján állapította meg, hogy én (meg sokan mások) nem vagyunk magyarok? Esetleg azon okból, hogy nem valljuk rabló és tolvaj banda elveit? nem nyaljuk orbáncigány seggét? Vagy tartunk Vonáék néha kicsit túlzó radikalizmusától?
  Arra nem is gondol, hogy van egy korosztály, akit legalább 40 éve azzal hülyítenek, hogy meg kell fizetni a múltért?
  Elsoroljam, hogy mi miket fizettünk már ki?
  Kezdve a jóvátételektől, a privatizációkon és egyéb költséges mulatságokon keresztül a félhülyére vert, vagy éppen szájba hugyozott emberekért?
  Aztán fizessük az egyik, majd a másik hülyeségét, aljasságát, szabadságharcát?
  A fejetlenséget, tehetségtelenséget, butaságot? Az állandó ilyen-olyan harc következményét?
  Nem lehet hogy magyarok vagyunk, csak most már szeretnénk egy kis nyugalmat magunk körül? Mondjuk öt dekagramm biztonságot? Vagy éppen kettő dekagramm jövőt? Nem baj ha alig használt, csak már a mienk lehessen.

  Ebben az országban tanultam szakmát, itt dolgoztam. Tettem a dolgom, mint oly sokan. Az is tette a dolgát, aki az általam és sok melós által megtermelt pénzből ingyé” elvégezte a főiskolát és egyetemet. Talán éppen maga is. Persze most lenéz, mert ő az értelmiségi. Ön meg kirekeszt, mert egy mocsok!
  Igen sokan .s verejtékes munkával hoztuk létre mindazt, amit aztán elkótyavetyéltek, elloptak a hatalmasok.
  Még sorolhatnék sok-sok ilyen demagóg dolgot, de minek? Úgysem olvassa el.

  Tudja mit? Menjen oda mindegyikük a bankjához, vegyék elő az elsíbolt pénzt és harcoljanak a saját zsebükre.
  Az sem érdekel, hogy leszopják vagy éppen legyilkolják egymást.
  Tegyék, de a saját fa…kkal verjék a csalánt. minket meg hagyjanak élni.
  Egyszer valaki azt mondta, hogy elsősorban humanistának születtem, és csak véletlenül lettem francia.
  (Ha édesanyám a háború végén igent mond és elmegy azzal a német tiszttel, akkor most én egy boldog német vagyok.)
  Én meg azt mondom, hogy véletlenül lettem magyar, de ha már az lettem, akkor az is maradok.
  … és ez független attól, hogy néhány elszállt agyú, önjelölt nagymagyar mit mond.
  tgyl

  1. Még annyit hozzátennék, hogy nem szorul a védelmemre a Professzor úr. (Nagybetűvel, mert minden tiszteletet megérdemel.)
   Amit tesz meggyőződésből és következetesen teszi. Nem rekeszt ki senkit. Viszont szívesen „befogad” mindenkit.
   Nem biztos, hogy mindenben egyetértek vele. Nem is kell. Így jó, így vagyunk sokszínűek.

   A külföldi magyarokról pedig a véleményem fentebb olvasható…
   tgyl

 5. Tisztelt Papp Lajos professzor Úr! Fenti sorokat olvasva ökölbe rándult a kezem és puszta kézzel tépném ki a szívét annak az aljas ,mocsok, cion, kripto,luciferista genetikai hulladéknak . Önt aljas alantas irigy irányított provokáció érte amihez természetesen nincs hozzászokva. A sátán a rosszakat dicséri a jókat provokálja csábítja a kishitűségre,ön becsületes szikla erős egyenes jellem. Ne engedje érzelmét meg gyengülni gondoljon arra, hogy nagyon,nagyon sokan tisztelik és becsülik a búzában is van ocsú és gaz . A búzát a rosta tisztítja meg az önméltósága közé hullott szemetet pedig az élet rostája fogja meg tisztítani .Önnek azért semmit sem kell tenni , ön már régen lerakta az élet becsület alap kövét aki rálép mocskos szándékkal az idő pedig úgy is tisztára mossa. Ha némi vigasz tudok nyújtani szerény és egyszerű soraimmal az számomra meg tisztelő. Kívánok önnek további jó egészséget , boldog örömteli életet családja és barátjai körében. Üdv . minden igaz magyar embernek. Adorján I.

 6. Nem kéne azt a kanadai lapot magyarnak nevezni. Semmi köze a magyarhoz, attól még, hogy beszélik a nyelvet.

  Nagy Péter

 7. Jellemző az óhazától távolba szakadt kedves magyar honfitársainkra – tisztelet a kivételnek – hogy sokan még csak látogatóba se mentek haza Mo-ra, de mégis mindent jobban tudnak, mint azok, akik otthon élnek. Fröcsögnek a gyűlölettől, utálják az értelmiséget, szerintük minden rossz volt a Kádár-rendszer alatt, nem lehetett élelmiszert kapni, az emberek éheztek, nem volt gyógyszer, nem volt betegellátás, és egyáltalán semmi sem volt. Ugyanez az elmélet még mindig bennük van úgy, hogy a leszármazottaikat oltogatták be kis hazánk ellen, és teli pofával szidják, átkozzák azt, aki épp soron következik. Ha orvos az illető, akkor kétségbevonják a diplomáját, ha író az illető, akkor vájkálnak a múltjában, ha valaki rajtuk kivül valami hazafias megnyilvánulást mutat, az beépített ügynök, kém, szóval ellenség. Mindez nagyon sajnálatos annál is inkább, mivel ez jellemző ezek szerint a világ minden tájára kivándorolt, begyöpösödött agyú, primitív magyar honfitársainkra.
  Üdv.: Yehudina

 8. Kíváncsiságból megnéztem a 2004-ben alapított Kanadai Magyar Hírlap hozzászólásait. Minősíthetetlenek! Oly torz, gyűlölettől harsogók és hamisak, hogy az minden képzeletet felűlmúl. S amit a legtöbben kifogásolnak, hogy miért tartotta a Jobbik a zsinagógában a gyűlését. Valaki megmondhatta volna nekik, hogy azt az épületet 50 éve megvásárolta a magyar állam!
  Anna

  1. Nagyon okos vagy Anna! Azt elfelejted, hogy az esztergomi zsinagóga azután vált „feleslegessé” miután a magyar állam tevőlegesen hozzásegítette a halálba azokat akik azt használták. Nagy érdem! Ennél pofátlanabb dolog, hogy oda szervez a jobbik gyűlést nincs a világon. Tartson gyűlést a Jobbik, mutassa be a programját szíve joga, de ne menjen le féregbe, csúszó mászó alantas provokátorba, mert ez nem a magyar emberek ismérve!

   Brzezinka Oswieczim

   1. A másik álnevén már megkértem, hogy ne minősítsen senkit. Úgy látom, nem ért a szóból. Mint már többször leírtam, nagyon sajnálok minden ártatlanul elpusztított embert, s gondolok itt például a Délvidéken a szerbek által még holtukban sem nyugható magyarokra, akik fölé szeméthegyet hordanak, s nem tűrik el a sima fakeresztet sem a megemlékezés jeléül. Ám hosszan lehetne sorolni a magyarság ellen elkövetett rémségeket, de Önnek minek?
    Anna

   2. Pofátlanságban titeket nem lehet túlszárnyalni! No és történelemhamisításban is nehéz lenne.
    Pofátlanabb dolog nincs a világon??? Nézz körül Palesztinában!
    Nagy Péter

 9. HALLO! Olvastam ertesiteseteket ez felhaborito, ezert nem veszem es olvasom ezt szegyen lapot. Üdvozlettel Istvan egyik szimpatizansuk-

  1. hehehe
   valóban adhatna az isten szebb jövőt, de addig, amíg ti itt vagytok, nem igazán fog.
   megvenni meg elég nehéz lenne, mivel internetes.
   de nem baj, tudatlan agyonmagyarok, csak mentsétek a hazát 🙂
   hajrá – vagy hajráf?
   farkasné, adorján , kecsédy és a többiek: csak így tovább 😀

 10. Ahogy a magyarnak mondott hírlap zsidó hírlap úgy valószínűleg a kanadai magyar hírlap is zsidó hírlap.
  H.B.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: