KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik megkezdte felkészülését az országgyűlési választásokra (videóval frissítve)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina és Vona Gábor (Fotó: Frigyesy Ágnes)
Morvai Krisztina és Vona Gábor (Fotó: Frigyesy Ágnes)

A Jobbik megkezdte szakmai felkészülését a 2010-ben esedékes országgyűlési választásokra. Hamarosan bemutatják szakértőiket, valamint nyilvánosságra hozza programját a Jobbik – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke a 2009. szeptember 24-én Budapesten, a Nemzeti Kávézóban tartott sajtótájékoztatón. A radikális nemzeti párt elnöke hangsúlyozta – Le akarnak számolni azzal a tévhittel, hogy a radikalizmus csak Parlamenten kívül lehet hatékony. Vona Gábor szerint, ha a Jobbik bejut a Parlamentbe, akkor is gyorsaság, az erő, és a tabu-döntögető témák szókimondása jellemzi majd a pártot.

A Jobbik programját 2010. január 16-án mutatják be. De amit már most is tudni lehet, hogy a jobboldali párt paradigma-váltást tart fontosnak a közélet minden területén. A párt elnöke kijelentette: – Nem a választásoknak írják a programot, hanem Magyarországnak.Ősszel a Jobbik konferencia-sorozatot indít, október 4-én a közbiztonság, rendvédelem témakörben, – a csendőrség szerepéről is szót ejtenek -, november 8-án az ifjúság, december 16-án az egészségügy, míg 2010 januárban a mezőgazdaság kérdése kerül terítékre.

Vona Gábor kijelentette: – A Jobbik kormányzásra készül, mert vélménye szerint a magyarországi belpolitikai események nem lefutottak.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s1fSh3sn9Kg]

Morvai Krisztina független EP-képviselő, aki a Jobbik Delegáció tagja, kijelentette: – Mérföldkövet jelent a Jobbik sikeres szereplése az EP-választásokon, ugyanis eddig lehetett szélsőségesnek bemutatni a radikális oldalt, így a Jobbikot is. Rámutatott, Európára is jellemző, hogy aki szembe mer helyezkedni a globális tőkét képviselő erőkkel, azt veszélyesnek állítják be. Illetve elhitetik, hogy a globális tőkével szemben mindenki tehetetlen. A magyarországi EP-képviselő asszony szerint ennek az időszaknak vége! A szakmai eredmények és értékrendek döntik majd el, ki milyen eredményt tud felmutatni. Morvai Krisztina szerint a választópolgároknak joguk van tudni, milyen munkát végeznek az EP-képviselők, ezért a Jobbik EP-képviselőinek munkájáról folyamatosan tájékoztatják majd a szavazókat.

Morvai Krisztina, az EP mezőgazdasági bizottsága tagjaként levelet írt Gráf József Földművelésügyi és Vidékfejlesztési miniszternek, melyben kéri fontos kérdéseire a szakmai válaszokat. Például méltatlannak tartja: Magyarország úgy csatlakozott az Európai Unióhoz, hogy piacaink 100%-t kellett felajánlanunk, “cserébe” pedig a régi tagállamok mezőgazdasági támogatásának 25%-t kaptuk. Ezt az igazságtalan és egyben jogszerűtlen “cserét” ideje lenne Morvai Krisztina szerint orvosolni.

Szerinte vagy haladéktalanul meg kellene szereznünk a 100%-nyi mezőgazdasági támogatást, vagy piacaink védelmére kellene lehetőséget követelnünk, hiszen enélkül a magyar mezőgazdaság teljesen tönkremegy.

Morvai Krisztina Gráf József miniszternek írt levelében kijelenti: – Nem úgy kell feltenni egy-egy kérdést, hogy mi hoz több profitot, hanem úgy, mi a jó döntés a magyar emberek és a közösség szempontjából.

Pősze Lajos, a Jobbik szakpolitikai igazgatója kijelentette: – nem csupán kormány-programra, hanem korszak-váltásra van szükség. A Jobbik öko-szociális nemzeti program elkészítésén fáradozik, amelyben a tájjal éppúgy harmonizálni kívánnak, mint a helyi hagyományokkal. A Jobbik húsz kabinetben végzi felkészülését az országgyűlési választásokra, s fő célként tűzték ki a magyar nemzeti kincs védelmét.

Frigyesy Ágnes

Nemzeti Hírháló

Kapcsolódó anyag:

Jobbik holdudvar- Pősze Lajos szerencsés és kitűnő választás

4 thoughts on “A Jobbik megkezdte felkészülését az országgyűlési választásokra (videóval frissítve)

 1. Hajrá Jobbik
  Csak mindig fedhetetlenül és bátran, soha se mutyizva.
  A nemzetért mindent.
  Szurkolok a Jobbiknak.

 2. A Jobbiknak a figyelmébe ajánlva írom, hogy aki ezekkel a mérhetetlenül aljas söpredék, bűnöző hatalmi bandával(MSZP-Fidesz-SZDSZ-MDF), valamikor is egy levegőt szívott, azt messzire el kell takarítani ebből az országból, lopott vagyona felkutatása és elkobzása mellett, vagy kinyírni, ha nem ért a szép szóból. Még a takarítónőjüket is. De legyen bármiképp, ha kell kurucként fogunk harcolni, ha kell elszigetelt akciókkal, partizánok módjára, hogy még az írmagjuktól is megtisztítsuk az országunkat ezektől a népirtó gengszterektől. Ha külföldre menekülnek, ott is fel kell kutatni őket, akár turistaként, és irtani, és irtani, és irtani. Nem a cigányok beilleszkedő része az ellenségeink, hanem elsősorban ez a húsz éve, meg még régebbről, az országot kifosztó, és népünket irtó rablóbanda. Ki kell rúgni a ló lábát alóluk, hogy végre huppanjanak már le a földre, ott pedig eltaposni mind, mint csúszó-mászó férgeket. Bele a földbe, trágyának. Szebb jövőt, és ha lehet, jelent is.

 3. Orbán Viktor szerves része a jelenlegi garnitúrának. Nem ellenzék már, hanem haszonélvezõ. Pártja már tele van a túlélésre játszókkal, ugyanúgy, mint az MDF, SZDSZ és MSZ(M)P. Ide kívánkozik negyediknek a lista végére: és FIDESZ.
  Remélem, hogy az ország népe a kifosztása, elszegényítése, tönkretétele, élettere és az állam lerombolása, nemzeti tudatában való megcsúfoltatása, ennyi megaláztatás után végre felelõsen fog dönteni és elzavarja azokat, akiknek mindezt köszönheti. MSZ(M)P-vel, SZDSZ-szel, a Likuddal testvériséget hírdetõ FIDESZ-szel és természetesen a magyarságot betegesen gyűlölõ Tom Lantos által pénzelt MDF-fel együtt ezeket a politikai senkiházikat, kalandorokat, ezeket a pénzünkön élõsködõ és dõzsölõ arrogáns csirkefogókat, tehetségtelen kisstílű bűnözõket. De nem csak elzavarja, felelõsségre is vonja, mert a sokadik példa is azt mutatja, hogy a bolsevikoknak 7 élete van, mint a macskának és feltámad a poraiból. Ki kell gyomlálni a dudvát, kitépni a gyökerét is, mert különben úrja és újra kihajt. Elõször, mint zsenge, zöld kis ártatlan hajtás, aztán amikor megerõsödik már mindent elnyom, elpusztít maga körül, megszerzi a teljes életteret. Nem kell bedõlni a magukat mosdató meséknek, maszlagnak! A gyom, az gyom! Aki ezek közül akármelyiknek is csak egy szavát elhiszi, végzetes tévedés áldozata lesz. A médiumok propaganda kampánya hazug, gyurcsányi szóhasználattal élve, „nem kicsit, nagyon”.
  Nem volt elég? Ezek a „toleranciabajnokok”, amikor bajban vannak szívszaggatóan tudnak könyörögni, ígérgetni! Aztán a tények magukért beszélnek: az elüldözött, a kiírtott magyarok százezrei, bezárt kórházak, iskolák, elviselhetetlen terhek, idegen kézre juttatott magyar föld. Amíg ezek közül választgatunk, a hóhéraink közül választunk ki egyet. Már mindegyik hóhér szorított egyet a nyakunkon, s most a Fideszt próbálják angyali gúnyába öltöztetve a nyakunkra ültetni, hogy megadja a kegyelemdöfést. Hogy az egész dőzsölő banda megússza az elszámoltatást, hogy megtarthassa a néptől ellopott, milliárdos vagyonát. Hiteles nemzeti erõre, hiteles emberekre, hiteles kormányra van szükség!!! Amelyik már eddig is sokat tett a hazáért, és már az EU parlamentjében is vannak vigyázó szemei. Sokat szenvedett, kifosztásra és kihalásra ítélt nemzetünk el kell, hogy takarítsa ennek a húsz évnek a szennyét, Orbánostól, Bajnaistól, és az eddigi pártok összes szereplőitől, és a nép pártját gazdagítva, felépítve és segítve kell a Jobbik-ot kormányzó erővé emelni. Ez a mi utolsó esélyünk, de ezzel tartozunk gyermekeinknek, és azok gyermekeinek, és akkor..”mondhatjuk, térvén őseink porához, megcselekedtük, mit megkövetelt a haza”.

 4. Csak adja a jó Isten,hogy a Jobbik nyerjen!!
  És adja azt is,hogy betartsa az igéreteit,mert végre kell az egészséges hazaszeretet a parlamentbe!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: