KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A holtakat és gyászolókat sem tisztelik – ismét temetésen zaklatott az antimagyar ÁVH

(Az alábbi írást mi is úgy kaptuk, külön forrás-megjelölés nélkül – NIF szerkesztők)

Adjon az Isten!

Tegnap, január 4-én zalai bajtársaimmal Csömödér községbe indultunk. Lakott ott egy úr, aki utolsó kívánságaként azt kérte szeretteitől, az Új Magyar Gárda legyen ott a temetésén, s kísérje őt utolsó útjára rokonaival, barátaival közösen. Nekünk ez megtiszteltetés.

A temetés közben megjelent egy rendőr, mert nekik semmi sem szent, és a tegnapi napon adták ezt a legfélreérthetetlenebbül tudtunkra. Mikor a gyászszertartás véget ért, s az emberekkel együtt mi is sétáltunk a temetőből ki az autóinkhoz, még négy rendőrautó jelent meg. Ezután a szokásos igazoltatás, adatrögzítés.

De hogy van még bőr a képükön, s a kifogás mindig az, hogy ez a dolguk, ez a munkájuk, ezt kell tenniük! Hogy nem szakad rájuk az ég?! Meggyalázni egy tiszteletre méltó magyar ember temetését, aki egész életén át dolgozott, gyerekeket, unokákat nevelt, azzal, hogy még csak meg sem várták ezek a szégyentelenek, amíg az összegyűlt gyásznép elmegy! Nem. Ők odajöttek a temető elé, megvárták, míg kimegyünk, s ott, mindenki előtt, a gyászoló családot és érzéseiket semmibe véve – mert az, hogy velünk ezt csinálják… hát Istenem, éltünk mi meg már rosszabb dolgokat is, de hogy a családot, a tisztességes férfit, családapát, a tisztességes magyart nem veszik annyiba, hogy legalább megvárják, míg az emberek elmennek, vagy hogy legalább odébb hívjanak minket, mert úgysem futunk el… Hogy ezekben ennyi emberség nincs, pedig őket is anya szülte, de mivé lettek, s hogy néznek a gyermekeik, édesanyjuk szemébe… S hogy esne nekik, ha ez az ő édesapjuk temetésén történne?

Hát szégyelljék magukat. Nem hatja őket meg a zokogó lány, a síró unoka, s még annyi sincsen bennük, hogy bocsánatot kérjenek, mert ha valakiben van egy csepp emberség, tisztelet, az bocsánatot kér a családtól. De a gyávák sosem kérnek bocsánatot. Minket körbeálltak, mint valami huligánokat, s szépen, komótosan – mivel nekik sem több, sem kevesebb nem lesz a fizetésük, akármennyi ideig is tartanak fel minket – végezték el a parancsot.

Az, ami tegnap történt, példaértékű számomra, mert azt soha nem gondoltam volna, hogy tőlünk teljesen független magyar embereket is megalázzanak, csak azért, mert mi ott vagyunk, hogy megmutassák mire képesek, meddig lehet itt ma ebben az országban elmenni.

Te magyarnak tartod magad? – hangzott el a kérdés egyik bajtársamtól az előtte álló rendőrhöz címezve. Válasz nincs, gerinctelen, gyáva parancsteljesítő szolgák, gondoltam magamban. Legalább férfi létére annyi büszkeség lett volna benne, hogy kimondja: nem, én nem magyar oldalon állok. De mit várunk és mit várhatunk, ha már egy temető keresztény földjét nem tartják tiszteletben?!

Köszönjük a családnak ezúton is, hogy egyből kiálltak értünk, s kérték az intézkedő rendőröket, hogy hagyjanak minket, persze ők ezt is semmibe vették. Magyarország, 2010. A holtakat sem tisztelik.

Mi megértők vagyunk, mert megszoktuk már ezt, de hogy ezt így, itt, és ilyen módon kellett tenniük, az tűrhetetlen, és ne mondja nekem, hogy ez a parancs, mert lehetett volna másképpen is. De ez is elfér a képükön, úgy látszik, ezt sem szégyellik.

Szebb jövőt!

Egy gárdista

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

9 thoughts on “A holtakat és gyászolókat sem tisztelik – ismét temetésen zaklatott az antimagyar ÁVH

 1. Szégyelljék magukat ezek a rendőrök! Ebben az esetben nem kifogás az, hogy a parancsot hajtják végre. El kell végezni a munkájukat? Mert mindig erre hivatkoznak. Én nem voltam rendőr, bár lehettem volna, mert a lehetőségem meg volt rá. Mégsem lettem az. Ennek ellenére dolgozom, máshol mást és másként. Ők is dolgozhatnak máshol, mást és másként. Miért nem teszik? Talán csak nem azért, mert ez a „munka” könnyű és hamar nyugdíjba lehet menni a „testülettől”? Mert ha csupán erről van szó, akkor ezek a parancsteljesítők a magyar társadalom olcsó kacatjai. De mit is várjunk a 2006 október 23-án történtek után. Azt elfelejteni sosem szabad.
  Szégyen, gyalázat!

 2. Kedves Kelemen Hajnalka!
  Megint egyetértünk,mert olyan mintha én reagáltam volna erre a hirre.Azért még azzal kiegésziteném,hogy
  számomra a legmegdöbbentőbb az,hogy „női személyek” is beállnak ebbe a társaságba,eladva magukat,Hazájukat,Népüket a megélhetésükért „fekáliás” nettó 120-140 ezer forintért.Kérdezem: Milyen Anya lesz az ilyen eltorzult lelkű „nőkből”?.Mire tanitja az ilyen a gyermekét? Eljátszom a gondolattal: „hazamegy” a tüntetések után,és büszkén mondja gyermekének: na ma megint sikerült lefújnom a „csőcselék tagjait”, akik tudod gyermekem, a szabadságod,megélhetésed a szép gyermekkorod megőrzése érdekében megint tüntettek,de „anya” elintézte őket.Tudod igy kell ezt csinálni,és ha te is nagy leszel,neked is az én nyomdokaimba kell lépned,hogy megfélemlitsük őket,akik még mernek szólni a Hazájuk érdekében.
  És -nincs szőr a hátamon-,de ettől a gondolattól még az is feláll. Mert aki arra „vetemedik” hogy nő létére ide alacsonyodjon, na az a legundoritóbb az én szememben.
  Egyébbként tehetenek,amit akarnak,egy eszmét,egy hitet nem lehet se törvényesen,se törvényellenesen(mint ahogy történt) betiltani.Mert a Gárda a Szent Koronára és annak eszmeiségére tett eskűt. Adjon az Isten Szebb Jövőt szeretett Hazámnak,és szeretett Honfitáraimnak. Mert mindenkinek van egy jobbik énje,csak még nem tud róla!!!

  1. Kedves Évaanyu!
   Sorai nagyon elgondolkodtatóak és nagyon igaznak vélem magam is. Csak gratulálni tudok a téma megközelítéséhez! És köszönöm!

  2. Kedves Évaanyu!
   Köszönöm gondolatait, nem tudok mit hozzájuk tenni. Hacsak nem azt, ha egy nő képes így viselkedni és beállni a gyalázkodók közé (mert a cselekedetük eme megnyilvánulása is gyalázkodásnak minősül), az bármire képes, és egy nő sokkal jobban képes visszaélni ezzel egy férfinél. Ugye milyen szörnyű? De igaz.

 3. Kedves Kelemen Hajnalka!
  A soraival bár egyet értve, csak nem gondolja komolyan, hogy e lelketlen képződményekben van szégyen érzet? Ha lenne, ha lett volna, messzire elkerülték volna azt az emberi arculatot teljességgel nélkülöző, a gazdáik alkotta törvényeket sem tisztelő, eltartóikra, a saját vérükre, az anyáikra és apáikra, sőt a nagyszüleikre is bármikor kíméletlenül lecsapó, rendkívül agresszív és pöffeszkedő banditacsoportosulást, melynek jelenleg oszlopos tagjai.
  Már-már közhelyszerű, de itt is kimondom, hogy ezt az országot mind jobban eluraló gengszter rendszert e megélhetési bűnözők tartják életben. Akik persze minket, akikért egykor életre lettek hívva, soha nem védtek meg semmitől és senkitől, és soha nem is fognak. Hogy is tennék, hisz ők csak egy bármikor lecserélhető és korrigálható eszközök a sehonnai bitangok markában, egy olcsó, de annál embertelenebb „rendszerkellékek”! Szolgálják és védik, a saját közegük és vérük ellenében, a nemzetrontó közönséges banditákat, s a tetejébe a legtöbben fillérekért. Júdáspénzért árulják el a népüket és a saját hazájukat. Ezért a bűnük súlya nagyobb, mint a gazdáiké!

  1. Kedves István!
   Nem gondolom – igaza van -, hogy van ezekben szégyenérzet, csak próbáltam a megnyilvánuló érzéseimet kulturáltan kifejezni. Magyar rendőr nincs és nem is tart velünk. Ezek mind bérencek, a megélhetés nem kifogás. Szememben ezeknek az uraknak, hölgyeknek semmi becsületük nincs, úgy is kezelem őket, ha muszáj velük kontaktusba kerülni. Érezzék, hogy megvetem őket. Bár tudom, hogy a legtöbbjük ezt fel sem fogja, mert a hazánkban történő eseményeket képtelenek felmérni.
   Szomorú.

   1. Egyre több szomorú ok a fokozott figyelemre.A választóknak tudatosan emlékezni kell a nyolc-húsz év alatt történtekre és tilos felejteni.A jól emlékezők keressék fel a még feledékenységben lévő honfitársaikat és szeretettel mondják el tapasztalataikat.Fontos,mert olyan politikai erőre kell adni a minél szélesebb politikai felhatalmazást,aki bizalmunk birtokában szemben az eddigi gyakorlattal konok következetességgel fogja felelősségre vonni a bűnösöket
    Aki visszakérdezhetően fogja megtiport nemzetünket képviselni,aki létrehozta a Magyar Gárdát,aki visszaadja nemzeti önbecslésünket.
    Ez a Jobbik Magyarországért Mozgalom
    Nem szabad felülni Kövér komisszár elvtárs üzenetének,akinek szemén tekintetén jól látszik a bajusza fölött,legszívesebben felfüggesztené a Fidesz liberálisai európai megfelelési szándékait tükröző érvényben lévő törvénykezést a halálbüntetés visszaállításával,ha a Gárdáról van szó.
    Az legyen a természetes ellenségeinkhez csatlakozó kövérék büntetése,ha a Nemzet legszélesebb felhatalmazásával,2010 Szent Ístván napján tízezer felesküdött gárdista és kétszer ennyi felesküdött pártoló álljon díszruhában vigyázban és nemzeti imádságunkat a Himnuszt és nemzetünk visszaállítandó egységének üdvére a Székely Himnuszt énekelje,jelenlétével visszaadva törvékenykezési helyünk,az Ország Házának rangját ,méltóságát.
    Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága Hazánknak,Nemzetünknek
    Reiner Péter a Magyar Gárda pártoló tagja

 4. Kedves Péter!
  Isten Áldásával úgy legyen!!!
  Én biztosan ott leszek! Mert mindent be lehet tiltani,de egy eszmét,és az arra tett esküt nem!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük