Fűben ülni és a bírótól kérdezni tilos (Magyar Gárda)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kommentár nélkül

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vtzs5TF6rbo]

One thought on “Fűben ülni és a bírótól kérdezni tilos (Magyar Gárda)

 1. Megnéztem ezt a videórészletet,melyben a dr.Kovács Krisztina nevű birónő a védelmet ellátó ügyvéddel „vitázik”.Én mint egy joghoz kissé értő (mivel nem vagyok jogász,de közel 30 évig munkajoggal foglalkoztam,).magyar állampolgár mélységesen fel vagyok háborodva a a birónő lekezelő,kioktató a vád képviseletét ellátó jogi személy semmibevételére irányuló magatartásán.A másik felhábotiró dolog számomra,hogy a Magyar Gárda egyenruhájának viseletét „garázdaság”-nak nevezi.Tudomásom szerint garázda lehet egy olyan személy,aki esetleg páldául :mást bántalmaz,kárt okoz egy magántulajdont képező tárgyban,és még lehetne sorolni,de hogy garázda az aki a Gárda egyenruháját viseli,ez egyszerűen elképesztő!!!!
  És erre szoktam én mondani,hogy Tisztelt Honfitársaim ne várjanak itt semmiféle elszámoltatást mindaddig,amig ilyen,és ehhez hasonló birók,ügyészek,rendőrök,-tehát a jogot képviselők- ilyen módon és iebbena stilusban itélkeznek.
  A csoda el fog maradni. Most mindenki ezt várja a leendő korrnánytól-mert igérgetés van rá(igaz egyre kevesebbszer halljuk),de változatlanul állitom,és vallom,hogy a választások után a teljes birói,ügyészi,rendőrségi „gárdát” le kell válltani,különben várhatjuk a megújjulást,az nem fog bekövetkezni.
  Ez a hozzáállás szégyen a jogot képviselőkre,és egyben elkeseritő is.
  A Magyar Gárda tagjai nem öltek,nem raboltak,nem tettek semmi elitélendőt,amiért ezt a gyalázatot most elkövetik ellenük.Bárki segitséget kért és kér Tőlük,megpróbálnak,és megpróbáltak embertársaikon minden ellenszolgáltatás nélkül jószándékkal segiteni úgy,hogy nem pénzeli Őket senki,saját maguk fizetnek minden kiadást.
  És ezért folyamatosan zaklatják ,pénzbüntetéssel sújtják Őket,mert egy eszmére a Szent Koronára esküt tettek és azt betartják.. Nagyon sok honfitársam nincs tisztában a Szent Korona Tannal,és annak eszmeiségével,és ördögtől valónak tekinti azt,mert vagy nem is hallott róla,vagy nem olvasta,vagy „elavultnak” véli.A megoldás pedig csak ebben van minden bajunkra,bánatunkra.Ha ehhez visszatérünk,- a jogfolytonosságát visszaállitjuk- mindenre lesz megoldás!!! Ehhez kérem én a Magyarok Istenének segitségét,és akkor lesz Szebb Jövőnk. A Magyar Gárda minden tagjának pedig nagyon jó egészséget kivánok ,és biztatást honfitársaimtól a részükre,mert Ők igaz ügyet szolgálnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük