TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A hadsereggel oszlatnák fel a kamionosok tüntetését Kanadában egyes elmebetegek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az ottawai Justice Center ügyvédei képviselik a Freedom Convoy kamionosait Kanadában

Egyre erősebb a tiltakozás Kanadában a kamionosok körében, akik a kanadai kormány január elején bevezetett intézkedései ellen emelték fel hangjukat, mivel a kormányzat megszabta, hogy a kamionosok csak úgy léphetnek át az Egyesült Államokba és vissza Kanadába, ha rendelkeznek a megfelelő oltási igazolással. Ezzel az intézkedéssel családok ezreinek megélhetése került veszélybe.

Ez a diktátum több ezer kamionos megélhetését veszélyezteti, de súlyosan sérti az emberi szabadságjogaikat is. A két héttel ezelőtt kezdődött kamionos demonstrációhoz egyre többen csatlakoztak. Mára már nem csupán a kamionosok tüntetnek, de az ország minden részén, ahol csak átvonultak, az emberek szimpátiája és támogatása kísérte őket.

Jelenleg több városban is szerveznek megmozdulásokat, követelve a korlátozások azonnali megszüntetését. Már átlagemberek is csatlakoznak saját autóikkal a tiltakozó kamionosokhoz, akik Ottawába érve kijelentették, hogy addig nem hagynak fel a demonstrációval, amíg a kormányzat vissza nem vonja a korlátozó intézkedéseket. Mint fogalmaztak, ők már nem csak önmagukért, de az egész társadalom szabadságáért is demonstrálnak.

Az albertai Couttsban több száz lovas, kanadai és albertai zászlókat lobogtatva  követelte a szabadságot:

https://www.facebook.com/671601997/videos/1007697506767222/

Közben a mainstream média olyan álhíreket közöl, amelyben erőszakos megnyilvánulóknak állítja be a demonstrálókat, ugyanakkor valójában eddig sehol sem történt a tiltakozások során erőszakos cselekmény.

Az Alkotmányos Szabadságjogok Igazságügyi Központja  (Justice Centre for Constitutional Freedoms/JCCF) állt a Szabadság Konvoj szervezői mellé és jogi támogatást nyújt részükre.

A tiltakozók képviselője elmondta, hogy a kanadai, az ontariói vagy az ottawai kormányból eddig senki sem beszélt velük. Ehelyett a médiát használják fel arra, hogy a kamionosokat rasszistáknak, nőgyűlölőknek, sőt terroristáknak állítsák be. Ez egyszerűen nem igaz, a kamionosok átlagos, békeszerető és törvénytisztelő állampolgárok az élet minden területéről, akiknek elegük van abból, hogy kormány nem tiszteli, inkább vegzálja őket.

Ez is érdekelheti:  Robbanás történt egy lengyelországi fegyvergyárban

Tamara Linch, a tiltakozók társszervezője felszólította a kormányt, hogy vessenek véget minden COVID korlátozásnak és kijelentette, hogy addig folytatják a demonstrációt, míg el nem érik a céljukat.

Ottawában énekelve, békésen tiltakozik a tömeg:

Közben az ottawai rendőrség azt fontolgatja, hogy a katonaság segítségét kéri a tüntetés feloszlatásához (A magyar nyelvű felirat beállítható a videó beállítások menüjében).

Az ottawai városi rendőrség igazgatóságának ülése:

Közben Pierre Poilievre, a Kanadai Képviselőház tagja bejelentette, hogy kampányba kezd, hogy megszerezze a Kanadai Konzervatív Párt vezetését és így indulhasson a miniszterelnökségért Trudeau-val szemben. Célja, hogy visszaállítsa a szabadságot Kanadában.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük