KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Hadházy szervezte megmozduláson gyújtogatni próbáltak a tüntetők a köztévénél

Kicsúszott a tüntetés lebonyolítása Hadházy Ákos kezéből, aki tegnap estére szervezett tiltakozó megmozdulást a köztévé székháza elé.

A Pressio oldal munkatársai több videót is megosztottak a demonstrációról. Az egyik felvételen azt látható, hogy a Kunigunda úti székház előtt álló tüntetők fáklyákkal a kezükben blokád alá vették az épületet – tájékoztatott a Mandiner.

A felvételen egyébként jól hallható, hogy felhangzik az „Orbán takarodj!” (ennek az eredetijét egyébként a 2006-os őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után skandálta először a tömeg a Kossuth téren, csakhogy ez eredetiben „Gyurcsány takarodj!” volt, ebből is látszik, mekkora fantáziájuk van a libernyákoknak).

https://www.facebook.com/watch/?v=488015513387762

A Magyar Nemzet tudósítója számolt be arról, hogy néhányan az égő fáklyákat az intézmény egyik portája felé dobálták és a rendőrségnek kellett poroltóval közbelépnie. Hadházy Ákos kívánta egyébként blokád alá vonni az általa hazugsággyárnak tartott MTVA székházát, ezért arra kért mindenkit, pénteken délután fél 6-ra menjenek a Kunigunda útjára.

A „rendezvényen” egyébként több liberális felforgató is felszólalt Hadházyn kívül, például az a Baranyi Krisztina, akinek minapi ATV-s megnyilvánulása mindent elárult a IX. kerület ellenzéki polgármesterének gyűlölködő magatartásáról, aminek egyenes következménye a kerület mindennapi életében tapasztalható, mára tarthatatlan állapot.

Ezen a videón tekinthető meg Baranyi legutóbbi ATV-s szereplése:

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Nemzet, Mandiner MTI alapján

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelheti:  Németország titokban „hatalmas fegyvercsomagot” küldött Ukrajnának

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük