KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A Gaudi elleni büntető eljárásról és a Bene – Gergényi tessék-lássék büntetőperről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pásztor…ugyanez az ügyészség, mely Gaudit közvádas büntetőperben citálja megalapozatlanul bíróság elé, nem talált elég indokot, hogy Gyurcsányt valódi politikai felbujtóként, vádlottként idézze a bíróság elé, csupán tanúként hallgatják meg a bűnöző főrendőrök perében.

Nagyon nagy a kísértés, hogy Morvai Krisztina független EP képviselő asszony példátlanul közérthető és világos okfejtéséhez még hozzátegyem magam részletes véleményét, de csak nagyon röviden teszem.

Külön érdekesség, hogy mindkét videó üzenet tegnap, azaz szerdán lett felvéve. Az egyik a BKKB folyosóján a tárgyaló terem előtt, ahol eközben folyt Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő és két társa úgymond „közvádas büntetőpere”, a másik felvétel már Brüsszelben készült az EP plenáris ülésén ugyanaznap délután.

Csak ráutalok, hogy múltbeli személyes élményeim és Délvidéken élő közszereplő barátaimon keresztül is jól ismerem a VMSZ élén álló Pásztor István politikai tevékenységét, de a sajnálatosan korán baleset okán elhunyt elődje Csubela Ferenc korábbi VMSZ alapító elnök tevékenységét is és van módom kettőjük életútjának összevetésére.

Nem tartom szerencsés döntésnek, hogy a győztes Fidesz legutóbbi választási kampányzáró nagygyűlésén Pásztor számomra hiteltelen személyével kísérelte megjeleníteni a trianoni diktátum következtében elszakított nemzetrészeinket hazai választópolgáraink előtt.

Természetesen én sem érthetek egyet Pásztor meggondolatlan leköpésével, de számomra hiteltelen személye és első számú közjogi méltóságunk nem teljesen átgondolt megnyilatkozása miatti teljesen megalapozatlan közvádas per ügyészségi megindítása nem az ügyben ártatlan Gaudi Nagy Tamásra, hanem a hitem szerint átgondolt politikai koncepció jegyében eljáró ügyészségre vet komoly árnyékot és széles körben megrendítheti a magyar igazságszolgáltatás iránti közbizalmat.

A megindított eljárás tarthatatlanságát misem bizonyítja jobban, minthogy érintettként nagyon is átgondoltan nem tett feljelentést.

2006okt23. áldozataiLátnunk kell és nagyon kell figyelnünk a Gaudi ellen megindított büntető eljárással párhuzamos Bene, Gergényi és rendőrtársaik ellen indított a Katonai Bíróságon egy éve csordogáló „tessék-lássék ” büntetőper szoros politikai összefüggéseit, ahol jómagam is tanúként már szerepeltem öt társammal a múlt héten, de Gaudi Nagy Tamás tanúként is hamarosan meghallgatásra kerül március 3-án és Morvai Krisztina is a közeljövőben várhatóan tanúként szerepelni fog a „rendőrperben”.

Befejezésül látnunk kell azt is, hogy sajnálatos módon ugyanez az ügyészség, mely Gaudit közvádas büntetőperben citálja megalapozatlanul bíróság elé, nem talált elég indokot, hogy Gyurcsányt valódi politikai felbujtóként, vádlottként idézze a bíróság elé, csupán tanúként hallgatják meg a bűnöző főrendőrök perében.

HUNGARY 1956 CELEBRATIONS
Fotó: Gazeta Wyborcza (Jobbik.Net)

Csak remélni tudom, hogy a március 9-én a BKKB-én reggel 9-kor ugyancsak a fszt. 11-es tárgyalótermében folytatódó nyilvános perben valóban tisztességes eljárás keretében igazságszolgáltatásunk helyreállítja tekintélyét Gaudi-Nagy Tamás remélhető felmentésével és teljes rehabilitációjával.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A Gaudi elleni büntető eljárásról és a Bene – Gergényi tessék-lássék büntetőperről

 1. Hazánk legnagyobb szemét dombja a Magyar Igazságszolgáltatás.Azt hiszem hogy a korrupció olyan mértékü rothadásával ami a magyar Birói kart,az ügyvédi kamarákat jellemzi talán az afrika legsötétebb területén van.Mivel ezen a területren reformokra nem számithatunk igy továbra is azt kell enni ami van.És várni talán sikerül egy jobbikos kormány alakitásakor ezt a szemét dombot hátha valaki felrugja.

  1. Nincs ebben semmi korrupció kedves Miki MM! A bírók jelentős része nem magyar. A hozzáállásuk tehát az, hogy a magyar bűnös, ha fel merészeli emelni a fejét. A zsocskos midó ártatlan ha csak magyarokra lövöldözget.

   1. A korrupció úgy átszőtte a magyarnak hazudott zsidó (i)gazságszolgáltatást,mint áttétes rák a beteg embert.
    H.B.
    „Aki fölfedezte az igazságot a júdaizmus ügyeit illetöen és nem küzd a zsidóság mint közös ellenség ellen, valamint nem figyelmezteti, óvja nemzettársait a zsidó fertözés veszélyeiröl, a zsidó fegyvertársa lesz a saját nemzete elleni támadásban és fajának legnagyobb árulója!Nincs az a társadalmi rend, amely túlélné azt a sokkot, amely a zsidók tömeges befogadását elfogadta… és kritikusan szemlélve: a zsidó megsemmisít minden kultúrát és megsemmisít minden befogadó népet.(Einar Aberg)

  2. Teljes mértékben egyetértek.
   Példa. Összegyűjtöttünk egy lakásra, és az állam közvetítőkkel ellopta az összegyűjtött pénzt.
   A főbűnöst 10 évre lecsukták, és azt a tizennégyezer embert, akiknek nem adták vissza a pénzüket, azokról a bíróság kinyilvánította, hogy nem tekintendők károsultaknak, tehát meg se próbálják visszaszerezni a pénzüket.
   Azt hiszem a világon még egy ilyen ocsmány ország, és bíróság nincs, hogy ezt szó nélkül hagyja.
   Sőt még fizetett a károsultakkal!

   Baumag

 2. Mára már úgy tűnik , hogy az egész csak egy nagyzolási mánia ,,ugyanis ezt az utat választották ,hogy a nagy nyilvánosságra kerüljenek,,

 3. Mióta a zsidók elözönlötték az igazságszolgáltatást azóta az igazságból árucikk lett.
  H.B.

  „Ha a zsidó törvénykedik nem zsidóval, testvéred ré­szére döntöd el az ügyet, és azt mondod az idegennek: úgy kívánja a mi törvényünk; ha a népek törvényei ked­veznek a zsidónak, akkor is testvéred javára döntöd el az ügyet, és az idegennek azt mondod: saját törvénytek kí­vánja így; ha ezen esetek egyike sem állana, úgy az ide­gent fortélyokkal addig kell zaklatni, míg végre a zsidó marad nyertes.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük