KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mezőkövesd a betörők városa!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mezőkövesdet fojtogatja a bűnözés: leütéses rablás, betörés, zaklatás. Biztonság helyett ez a jussa az itt élőknek.

A 83 éves András bácsinál immár harmadszor jártak trükkös tolvajok. Júlia utcai lakásából ezúttal negyed millió forintot vittek el. Az unokájának gyűjtötte, hiába. Mint ahogy hiába hívta a rendőröket is, akik csak a Jobbik nyomására voltak hajlandóak felkeresni a sértettet. Karácsony előtt ugyan így bántak el tolvajok a Lövői úti Margit nénivel, akitől szintén negyed milliót emeltek el.

Az Alkotmány utcai 87 éves Margit nénihez negyedszer törtek be. Legelőször a tűzifáját, pár héttel később a gázpalackját vitték el, a karácsonyra vásárolt élelmiszereket a saját hűtőjéből lopták el. Most a fiától kapott tv-re esett a választás.

Betöréshullám söpört végig a Muskátli utcában is. Egy esetben ékszert és készpénzt, egy utcabeli autószerelőtől pedig 200 ezer forintnyi értéket vittek el. Az egyedül élő Mária néninél és a 83 éves Panni néninél a betörök a telefonzsinórt is elvágták.

Különböző esetek, melyekben két dolog közös: a rendőrség az elkövetőket nem találja, a lakosság pedig a bűntényekről szóló híreket. A Fidesz azt gondolja, amiről nem tudunk, az nem fáj. Csak ha a bőrünkön érezzük. És ebből egyre többen vannak Mezőkövesden.

A Jobbik továbbra is követeli kutyás rendőrök bevetését, és a városőrség felállítását olyan tettrekész emberekből, akik nem félnek konfrontálódni a rendbontókkal Mezőkövesd rendjéért.

Jámbor Márk és Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselői

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Mezőkövesd a betörők városa!

 1. Akkor itt is működik az integráció, csakhogy a rendőrök felügyeletével..
  A helységben az lesz a szlogen ,,megöregedni :–Tilos !!

 2. Ezt hozta a gazdasági válság! A politikusaink a közvagyont lopják, herdálják, a mérhetetlen szegénység a munkanélküliség ezt hordozza.

 3. Tóth János, on 2015/01/29 at 17:34 said:

  Tegyünk ellene közösen!

  De mit? Adjunk minden munka nélkülinek megélhetési munkát?
  Vagy lövöldözzünk le minden munkanélkülit, kisnyugdíjast, nyomorékokat? Erre gondolsz?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: