KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A franciák megerősítették, hogy csapatokat küldenének a frontra, Ukrajnába

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Macron után a nemzetgyűlés elnöke, Yael Braun-Pivet is megerősítette a francia szándékot, hogy csapatokat küldenének Ukrajnában. Odesszai látogatásán beszélt erről a francia politikus.

Továbbra sem csendesül a franciák háborús szándéka, ezt megerősítette Yael Braun-Pivet, a francia nemzetgyűlés elnöke odesszai sajtótájékoztatóján. Braun-Pivet kommentálta Emmanuel Macron francia elnök korábbi nyilatkozatait, és kijelentette, hogy minden lehetséges – fogalmaz az ukrán hírportál. Kifejtette, hogy Macron elnök szavai egyértelműek, semmit sem zárnak ki, minden lehetőséget nyitva hagynak a háború végéig.

Ahogy azt korábban megírtuk, Emmaunel Macron, francia elnök szerint mindent meg kell tenni, hogy Oroszország ne nyerhesse meg ezt a háborút, ugyanis az orosz vereség szükséges Európa biztonságához. Hiába próbálta később az Elysée-palota árnyalni Macron szavait, kijelentése dühös reakciókat váltott ki Európa-szerte, később már Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is háborúról beszélt.

Macron kijelentésére Putyin erős fenyegetéssel reagált:

A Nyugat számos országban provokált konfliktusokat, és mégis azt állítja, hogy Oroszország maga is »meg akarja támadni« Európát. Ugyanakkor a külföldi államok maguk választják ki az eltalálandó »célpontokat«, és arról beszélnek, hogy csapatokat küldenek Ukrajnába. A következmények a beavatkozókra nézve nagyon tragikusak lesznek

– jelentette ki az orosz elnök.

Szakértők szerint ugyanakkor egy esetleges francia vagy nyugati beavatkozás a harmadik világháború kezdetét jelentené.

Magyar Nemzet, Hír Tv

Kiemelt képen: Ruszlan Sztefancsuk, az ukrán parlament elnöke (b) és Yael Braun-Pivet, a francia nemzetgyűlés elnöke sajtótájékoztatót tart Párizsban 2023. január 31-én. Fotó: MTI/EPA/Mohamed Badra

 

Ez is érdekelheti:  Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető került adásba Magyarországon (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük