KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A francia rendőrség fellázadt az „áruló” Macron ellen: „A népért dolgozunk, nem a WEF-ért”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Franciaországban a rendőrség tiltakozik Emmanuel Macron elnöknek a Világgazdasági Fórumhoz való hűsége ellen, és megígérték, hogy szolidaritást vállalnak a polgárok millióival, hogy „ellenállnak” Macronnak és globalista cimboráinak, amiért elárulták a nemzetet és elbizonytalanítják az embereket a saját hazájukban.

A két legnagyobb francia rendőrszakszervezet pénteken felszólította a Macron-rezsimet, hogy „állítsa helyre a rendet”, és ne hajoljon meg a zavargók előtt, különben küszöbön áll a franciaországi „polgárháború”, illetve a lakosság és a rendőrség „ellenállása”.

„Most már elég” – hirdette az Alliance Police Nationale és az UNSA Police közleménye.

 

„Ezekkel a vad hordákkal szemben már nem elegendő a nyugalmat kérni, azt ki kell kényszeríteni!”

– mondták a szakszervezetek, hozzátéve, hogy ebben a pillanatban az egyetlen politikai üzenet, amire szükség van, az a rend helyreállítása a köztársaságban.

„Kollégáink, akárcsak a polgárok többsége, nem tudják tovább elviselni ezeknek az erőszakos kisebbségieknek a diktátumát. Most nem a szakszervezeti fellépés, hanem a harc ideje jött el ezekkel a „kártevőkkel” szemben. A behódolás, a kapituláció és a nekik való megfelelés, a fegyverletétel nem megoldás, tekintettel a helyzet súlyosságára”.”

Az Infowars.com tudósítása szerint: A rendőrségnek szolidaritást kell mutatnia, a lehető leggyorsabban le kell számolnia a zavargásokkal, és helyre kell állítania a jogállamiságot – követelték a szakszervezetek, de figyelmeztették a kormányt, hogy a továbbiakban „konkrét intézkedéseket várnak a rendőrök jogi védelmére”.

„Ma a rendőrség harcban áll, mert ez háború. Mi leszünk az ellenállás, és ezt a kormánynak fel kell ismernie”

– mondták jelentették ki a szakszervezetek.

A Macronhoz intézett de facto ultimátum három éjszakán át tartó, egyre erőszakosabb, országos zavargások után született, amelyeket a 17 éves Nahel M. kedd reggeli halála váltott ki egy közúti ellenőrzés során Párizs Nanterre nevű külvárosában. A rendőrt, aki lelőtte a francia-algériai tinédzsert, emberöléssel vádolták meg és letartóztatták, amit az ügyvédje úgy értékelt, hogy az a zavargók lecsillapítására tett kísérlet volt.

Franciaország-szerte több mint 400 letartóztatás történt, a legtöbb őrizetbe vett személy fiatalkorú. A francia kormány több mint 40 000 rendőrt és a csendőrséget is bevetette az ország egész területén, közülük 5000-et Párizsban és környékén. Ezek között vannak elit terrorellenes és taktikai egységek, amelyeket páncélozott járművekkel is rendelkeznek.

A zavargók csaknem 4000 tűzesetet okoztak, több mint 2000 autót semmisítettek meg, és csaknem 500 épületet rongáltak meg – közölte Macron péntek délután a francia kabinet rendkívüli ülésén, miután megszakította brüsszeli útját az uniós vezetők csúcstalálkozóján.

thepeoplesvoice.tv

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: