KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz újra leszavazta a miskolciak béremelését

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje azt javasolta, hogy Miskolc közgyűlése kezdeményezzen törvénymódosítást, kötelezve az állami cégeket arra, hogy egyenlő munkáért egyenlő bért adjanak, vagyis zárkóztassák fel a miskolciak bérét legalább a nyugat-dunántúli szintre. A Fidesz leszavazta.

A politikus az erről tartott sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet az Eurostat felmérésére, mely szerint a miskolciak kedvelik legkevésbé a munkájukat egész Európában legfőképp az alacsony bérszínvonal miatt, ami átlagosan százezer forinttal marad el a fővárostól.

Jakab Péter szégyenletesnek nevezte, hogy a Fidesz képviselői újra, immár sokadjára mondtak nemet a miskolciak fizetésemelésére, amit nem először kezdeményezett a Jobbik. Korábban a Fidesz arra hivatkozott, hogy a fizetések már eddig is rekordmértékben nőttek a városban, most azonban Kriza Ákos közönséges személyeskedéssel válaszolt, mondván, Jakab nem követelhet senkinek sem béremelést, mert „életében nem dolgozott” – idézte Kriza Ákos szavait Jakab Péter.

Leszavazták a miskolciak béremelését, majd kivonultak

Ebben a videóban minden benne van, ami a mai Fideszt jellemzi: leszavazzák a miskolciak béremelését, majd kivonulnak, végül Kriza arrogánsan a kamerába mondja, hogy senkinek nem követelhetek béremelést, mert én soha nem dolgoztam. Hogy a képviselőség szerinte nem munka, elfogadom, látva az ő munkájukat. De hogy a tanítás sem?

Geplaatst door Jakab Péter op Donderdag 22 maart 2018

A Jobbik képviselője szerint ezzel a kijelentéssel Miskolc polgármestere megsértette a pedagógusokat, hiszen Kriza Ákos nagyon jól tudja, hogy a Jobbik politikusa éveken át tanított, ezt azonban úgy tűnik, a Fidesz nem tartja munkának, mint ahogy a képviselőséget sem, ami Jakab szerint nem meglepő azok után, hogy a Fidesz politikusai évek óta engedély nélkül elhagyják a közgyűlést, vagyis a munkahelyüket, ha ő szólal fel.

A politikus közölte, április 8-án Miskolcnak döntenie kell: nyugati vagy keleti béreket szeretnének, valódi politikai képviseletet vagy fideszes hatalmi arroganciát.

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “A Fidesz újra leszavazta a miskolciak béremelését

  1. Ja, kérem. Ötletelni lehet.

    Majd ha ők kormányoznak, és ők teremtik elő a rávaló pénzt,…. vagyis sohanapján,….

    Én is tudnék szuper javaslatokat előterjeszteni. Pl. a nyugdíjakat emeljék az EU- szintre! Ja, hogy honnan vegyenek rá pénzt? Az az ő dolgok,… Tipikusan a „más pucér kezével szedetni a csalánt” módszer!

    Czakó István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük