KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A disznótoros botrányától Jakab nem menekülhet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alig kezdődött meg a nyomozás a nagy botrányt okozó jobbikos nemierőszak-kísérlet ügyében, a legújabb információk szerint máris újabb vádpontok merülhetnek fel, mivel az áldozatot a történteket követően többször is megfenyegették, hogy ne tegyen feljelentést.

A Jobbik ököritófülpösi disznótorán, tavaly decemberben történt szexuális zaklatásról már többször is beszámoltunk, ám úgy tűnik, a botrány egyre jobban dagad. A Bors információi szerint a Jobbik volt alelnökének, Szilágyi Györgynek az élettársát többször is megfenyegették, sőt fizikai erőszakot is ígértek neki, ha a tervezett megerőszakolásáról bárkinek, bármit elmondana. Ez lehet az oka, hogy az erőszakos nemi közösülés kísérletét elszenvedő hölgy nem fordult korábban a hatóságokhoz. Az új információk alapján már nemcsak a nemi erőszak kísérlete, hanem zsarolás és fenyegetés gyanúja is felmerül a Jobbik politikusaival kapcsolatban.

Korábban már az is felvetődött, hogy Jakab Péter legfőbb politikai szövetségese, Földi István – akivel kapcsolatban 91 fantomszervezet létrehozását emlegetik – egy megdöbbentő politikai játszma részeként „alkalmazhatta” a történeteket, és a lap szerint a pártelnök asszisztálásával politikai ellenlábasuknak, Szilágyinak akarhattak üzenni élettársa megerőszakolásával. A feltételezést erősíti a volt alelnök mondvacsinált távoltartása a helyszíntől, hogy az előre kitervelt nemi erőszakot senki ne akadályozza meg.

A botrányt úgy próbálták az értesülések szerint a szőnyeg alá söpörni, hogy az eset után a hölgyet telefonon minősíthetetlen, trágár kifejezésekkel, brutális erőszakot kilátásba helyezve riogatták. Miután az áldozat erre kinyomta a telefont, sorozatosan, újabb hívásokkal próbálták megfélemlíteni. Az információk arra utalnak, hogy jobbikos politikusok közvetlen hozzátartozói is részesei voltak a sorozatos fenyegetéseknek, amikor többször is közölték az erőszakos nemi közösülés kísérletét elszenvedő hölggyel, hogy tönkreteszik, ha bárkinek bármit el mer mondani. A Bors információi alapján az elkövetők Földi és Jakab szűkebb környezetéhez tartoznak.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Figyelmen kívül hagyták az emberek akaratát Brüsszelben

Amennyiben a hírek valósnak bizonyulnak, a Jobbik-elnök nem csupán eltitkolni próbálta a botrányt, hanem büntetőjogi felelőssége többszörösen is felmerül. Az ügy kirobbanását Jakab a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében annyival kommentálta, hogy „Hazudnak!”, sőt jogi lépésekkel fenyegetőzött, viszont az áldozat felé azóta sem mutatott együttérzést, csupán azon sajnálkozott, hogy az ügy éppen a Jobbik elnökválasztása előtt két nappal került nyilvánosságra.

Magyar Hírlap

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük