KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A deviza alapú hitelezés unortodox, uzsorás pénzügyi termék

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye

A bankok uzsorás pozíciójáért, valamint a devizahitelek túlzott elterjedéséért közvetlen felelősség terheli a pénzügyi felügyelet (PSZÁF) és a jegybank (MNB) korábbi vezetőségét. Az Egyesület elnöksége szerint a kereskedelmi bankok külföldi tulajdonosai a büntetőjogi felelősségre vonást nem kerülhetik el a Magyarországi érdekeltségek eladásával.

 Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

uszora

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “A deviza alapú hitelezés unortodox, uzsorás pénzügyi termék

  1. Aki a Fidesztől vagy bármelyik parlamenti párttól vár megoldást, tévúton jár… Ugyanaz a kéz mozgatja a marionett(ek) zsinegeit.
    Akár hogyan is csűrjük csavarjuk, ez egy határokon átivelő csalás. Ugyanaz a buli, csak vannak országok és kormányok, ahol ez ellen legalább megpróbáltak fellépni. A mi országunk és „nemzeti kormányunk” nincs ezek közt.
    Nagy Péter

  2. A „deviza alapú” hitelezés törvényi feltételeit 2000-ben, az egyoldalú szerződés módosítás lehetőségét 2001-ben teremtették meg. Na kik voltak akkor kormányon? Na vajon miért nem lépnek? A „két oldal” teljesen összehangoltan cselekszik. A nagy csatározások csak színház a jónép szórakoztatására. Tényleg elhisszük, hogy van választásunk?
    😀
    eSzeL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük