KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A CIA lefizette az ügynököket, hogy természetes eredetűnek nyilvánítsák a Covidot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Covid Discovery Team hat CIA-elemzője „jelentős pénzbeli juttatást” kapott azért, hogy azt jelentse, hogy a 2019-es koronavírus járvány nem laboratóriumból származik – közölte kedden az amerikai képviselőház két bizottsága egy, a kémügynökségen belüli informátorra hivatkozva.

A koronavírus-járvánnyal foglalkozó szelektív albizottság és a képviselőház állandó hírszerzési bizottsága (HPSCI) „új és aggályos bejelentő nyilatkozatot” kapott a CIA-nak a világjárvány eredetével kapcsolatos vizsgálatával kapcsolatban egy olyan személytől, akit „több évtizedes, magas rangú, jelenleg is aktív ügynökségi tisztviselőként” írtak le.

A bejelentő szerint a csoport hét tagjából hatan úgy vélték, hogy „a hírszerzési és tudományos adatok elegendőek voltak ahhoz, hogy alacsony megbízhatóságú értékelést készítsenek”, miszerint a vírus a Wuhan-i Virológiai Intézetből származik. A két bizottság William Burns CIA-igazgatónak küldött levele szerint csak egy ember hitte, hogy a vírus egy állatból származik, de ő volt a legidősebb.

Egy Kínából elmenekült tudós leleplezései a Covid -19 katonai szerepéről

A hat elemzőnek pénzt ajánlottak fel, hogy változtassák meg álláspontjukat, hogy az ügynökség „a végső nyilvános megállapításra” jusson – mondta a bizottságnak a bejelentő.

A HPSCI elnöke, Mike Turner és a Coronavírus albizottság elnöke, Brad Wenstrup – mindketten ohiói republikánusok – dokumentumokat kért Burnstől a csoport munkájára vonatkozóan. Szeptember 26-án „meghallgatásra” kérték a CIA volt operatív főnökét, Andrew Makridist is.

Az amerikai hírszerző közösség júniusban közölte, hogy több ügynökségük nem tudott egyetértésre jutni a világjárvány eredetét illetően: négy szerint azt „valószínűleg egy vele vagy egy közeli elődvírussal fertőzött állatnak való természetes kitettség okozta”, míg csak egy gondolta úgy, hogy „laboratóriummal összefüggő incidens” volt az ok. A Nemzeti Hírszerzés Igazgatójának Hivatala (ODNI) azonban úgy ítélte meg, hogy a vírust „nem biológiai fegyverként fejlesztették ki”.

Az új koronavírust, amelyet később SARS-CoV-2 néven emlegettek, először a kínai Wuhanban mutatták ki 2019 végén. Pontos eredete és az, hogy hogyan fertőzött meg embereket, továbbra sem ismert. Az Egészségügyi Világszervezet a vírus által okozott betegséget Covid-19-nek nevezte el, és 2020 márciusában világjárvánnyá nyilvánította. A WHO szerint azóta több mint 770 millió Covid-19-es megbetegedés és több mint 6,9 millió haláleset történt a vírus miatt.

Mind a kínai kormány, mind az amerikai egészségügyi hatóságok, amelyek részt vettek a Wuhan Virológiai Intézet kutatásának finanszírozásában, kategorikusan tagadták a laboratóriumi eredet lehetőségét. A legtöbb közösségi médiaplatformon „félretájékoztatásként” minden ilyen jellegű említést betiltottak 2021 májusáig, amikor is ezt a politikai hozzáállást hirtelen megváltoztatták.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Virginia állambeli Langley-i CIA embléma, 2001. március 20. © Getty Images/David Burnett

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A CIA lefizette az ügynököket, hogy természetes eredetűnek nyilvánítsák a Covidot

  1. Hazudik a kínai nő és a CIA is. Nem létezik a SarsCov2, sőt egyáltalán nem léteznek vírusok.
    Stefan Lanka: „a virológia áltudomány”.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: