KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A béke neve: Donald Trump – megtörtént a találkozó

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarországnak béke kell! A béke neve: Donald Trump. 🇭🇺 – ezzel a címmel tett közzé bejegyzést a magyar miniszterelnök a közösségi oldalán, miután találkozott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, aki vélhetően ismét az Egyesült Államok elnöke lesz.

Palm Beach, 2024. március 9. / A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ (j3) és Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt (b3) tárgyalása Trump floridai rezidenciáján, Mar-a-Lagóban 2024. március 8-án. A miniszterelnök mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j2) és Takács Szabolcs, Magyarország washingtoni nagykövete (j).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Bejegyzésében Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy Donald Trump a béke elnöke volt, tiszteletet parancsolt a világban és ezzel megteremtette a béke feltételét a közel-keleten és béke volt Ukrajnában is. Mint mondta, ma sem lenne háború, ha még mindig ő lenne az Egyesült Államok elnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Orbán Viktort fogadja Donald Trump 2024. március 8-án. / Fotó: printscreen / Orbán Viktor Facebook oldala

 

Ez is érdekelheti:  Csúnyán lebukott a Politico a NatCon ügyében

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük