KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zombiapokalipszis Philadelphiában: borzalmas felvételeken az új „tranq”–drog hatása (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Össze-vissza csoszognak az összeesett, nyílt, tátongó fekélyes fogyasztók Philadelphiában.

Borzalmas felvételek mutatják, milyen pusztító áldozatokkal jár a philadelphiai kábítószer-járvány. A Kensington negyed – amely a szabadtéri drogpiacáról vált hírhedtté – teljesen tele van összeesett és ájult drogfogyasztókkal az urbanvisuals2.0 által a TikTok-ra feltöltött videón.

 

A megrázó klip akkor készült, amikor a város a Xylazine, vagy más néven „tranq” nevű kábítószer növekvő használatával küzd, amely egy halálos nyugtató, amelyet a heroin, a kokain és a fentanil hatásának fokozására használnak.

A philadelphiai egészségügyi tisztviselők szerint a városra nagy hatással volt a járvány.

 „A xilazin különösen keményen sújtotta Philadelphiát, mivel megnövekedett túladagolási halálesetekhez, valamint súlyos sebekhez vezetett, amelyek pedig szepszishez és amputációhoz vezethetnek” 

– mondta a philadelphiai egészségügyi minisztérium és az egészségügyi tanács közös közleményében a múlt hónapban.

Közben a segélyszervezetek munkatársai azt mondják, hogy első kézből látták a kábítószer zsigeri hatásait. Sarah Laurel, a Savage Sisters nevű ártalomcsökkentő nonprofit szervezet alapítója elmondta, hogy az elmúlt négy évben nőtt a xilazin használata.

„És most már vannak olyan egyének, akiknek nyílt, tátongó fekélyeik, fertőzéseik, nekrotikus szövetük van, és ez amputációhoz vezet”

 – mondta Laurel az NPR-nek. Laurel elmondta, hogy ő és kollégái már oxigént kezdtek hordani magukkal, mert egyre több kábítószer-fogyasztót találtak, akik nem reagáltak semmire se.

„Senki sem kérte ezt”

– tette hozzá.

„Ha valaki a bűnös drogpiacról vásárol kábítószert, azt kapja, amit kap, és nem háborodik fel. Nem hiszem, hogy bárki is tudta, hogy ennek ilyen katasztrofális hatása lesz”.

@urbanvisuals2.0 #kensingtonphilly #philadelphia #philadelphia #kensington #kensingtonphiladelphia ♬ original sound – Urban Visuals 2.0

Mandiner

Kiemelt kép: TikTok-képernyőkép 

Kapcsolódó:

Philadelphia utcái – megdöbbentő képsorok (18+) 📺

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: