KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij olyan akar lenni, mint Putyin

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csak álmodozhat olyan támogatottságot élvezzen, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök – jelentette ki kedden Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Peszkov Zelenszkij hétfői bejelentését kommentálta, miszerint Ukrajna „történelmi” igényeket támaszt hat oroszországi régióra. Peszkov szerint a kijelentés nem csupán egyszerűen „ostobaság” volt, hanem sokkal inkább egy kísérlet arra, hogy elterelje a figyelmet a Kijevben felgyülemlett problémákról.

„Megpróbálja visszaszerezni az többségi támogatást – nagyon szeretne olyan lenni, mint például Putyin elnök, hogy az egész nemzet őt támogassa -, de ez nem így működik”

– mondta Peszkov. „Ukrajnában egyre többen úgy látják, hogy talán a kijevi rezsim valamit rosszul csinál”.

Zelenszkij megpróbál visszatérni oda, ahol közel két évvel ezelőtt állt, vagyis, amikor a Nyugat gyakorlatilag korlátlan mennyiségű pénzt és lőszert adott neki, de „ez nem fog megtörténni”

– tette hozzá Peszkov.

Ahelyett, hogy a felgyülemlett problémákkal foglalkozna, Zelenszkij eltökélten folytatja a „teljesen értelmetlen vérontást”, és „abszurd lépéseket” tesz, például igényt tart orosz területre

– magyarázta a Kreml szóvivője.

Zelenszkij hétfőn azt állította, hogy Brjanszk, Kurszk, Belgorod, Voronyezs, Rosztov és Krasznodar régiók „történelmileg ukránok által lakott” területek. Védelmi miniszterhelyettese a német médiának azt is kijelentette, hogy a konfliktus Kijev feltételeinek megfelelően fog véget érni úgy, hogy Oroszország feladja nukleáris arzenálját.

Az ügyben nyomozást indítottak- írja a karpatinfo.net.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: PolitRussia

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Zelenszkij olyan akar lenni, mint Putyin

  1. ILYEN AZ AMIKOR A TEREMTÉS RENDJÉT FELVÁLTJA AZ IRREÁLIS ÁLMODOZÁS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük