KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij: Minden orosz bűnös, a világnak válaszcsapást kell mérnie Moszkvára, ha a Kreml megtámadja az ukrán elnöki hivatalt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kollektív bűnösséggel vádolta meg az orosz népet az ukrán elnök

A világnak világossá kell tennie Oroszország számára, hogy azonnali katonai válaszlépésekkel kell szembenéznie, ha úgy dönt, hogy nukleáris fegyvert vet be Kijev ellen – mondta Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök a CBC-nek és a CTV-nek adott interjúban. Az ukrán vezető „terrorista” zsarolási taktikával vádolta Oroszországot és kijelentette, hogy Moszkva csak az erőszak nyelvét érti.

Zelenszkij azzal vádolta Moszkvát, hogy többször megfenyegette Kijevet, hogy lecsap a döntéshozó központokra, így az ukrán elnöki hivatalra, és nukleáris fegyvereket fog alkalmazni. Zelenszkij kijelentette, hogy ebben az esetben a világnak válaszcsapást kell majd adnia egy ilyen támadásra és mint mondta:

„Nem számít, hogy Ukrajna NATO-tag vagy sem.”

Zelenszkij azt is kijelentette, hogy senkinek sem szabad megengedni, hogy

„terroristaként zsaroljon [más nemzeteket]”.

Zelenszkij azzal érvelt, hogy ez a hozzáállás nem zsarolás, hanem egyfajta önvédelem, mely figyelmezteti Moszkvát, hogy ne fenyegetőzzön, és ne próbálja ezeket a terveket megvalósítani.

A humanizmusról ugyan lehet beszélgetni

  • mondta az ukrán elnök, de szerinte az ukránok jelenleg olyan helyzetben vannak, amikor a

szomszédjuk csak az erő nyelvét érti.

Az ukrán elnök általában, tehát kollektíven az orosz nemzetet hibáztatta az Ukrajnában történtekért és kijelentette, hogy az oroszok

„egy terrorista hatóságot támogatnak”.

Zelenszkij azt is hozzátette, ha az oroszok (tehát az orosz nép – szerk.) „nem gyakorolnak nyomást” Vlagyimir Putyin elnökre, „a világ elszigeteli őt.” Zelenszkij szerint senki sem fog tárgyalni Oroszországgal, hiszen az csak „a fenyegetés nyelvén ért, mivel „ők terroristák. Mindegyikük.”

Az ukrán vezető nem először tett ilyen nyilatkozatot. Korábban már felszólította a NATO-t, hogy hajtson végre megelőző csapásokat Oroszország ellen.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: