KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij az őt ünneplő Nyugatért cserébe felégeti Ukrajnát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij a nyugati érdekek nevében pusztulásra ítélte Ukrajnát, mert túlságosan inkompetens és ambiciózus ahhoz, hogy megfelelően kormányozza az országot – véli Viktor Medvedcsuk száműzetésben élő ellenzéki vezető.

Zelenszkijt 2019-ben „békejelöltként” választották meg, aki ígéretet tett arra, hogy véget vet elődje, Petro Porosenko háborús politikájának – írta Medvedcsuk a RIA Novosztyi szerdán megjelent cikkében. (Medvedcsuk a betiltott Ellenzéki Platform – Az Életért vezetője volt)

De ahelyett, hogy Porosenkót büntette volna meg, ahogyan azt a kampányában megígérte, Zelenszkij helyette egész Ukrajnát büntette.

– mondta a politikus.

Az új vezetőnek az volt a megbízatása, hogy újra egyensúlyba hozza Ukrajna politikai helyzetét, és semlegessé és békéssé tegye az országot

– írta Medvedcsuk.

Ehhez azonban hatalmas rutinra és kemény munkára lett volna szükség. Zelenszkijnek azonban „nem sikerült rendbe tennie a nemzetet, és úgy vélte, hogy a felmerülő problémákért könnyebb Oroszországot hibáztatnia, mint saját hozzá nem értését”

2020 végére a közvélemény-kutatások Zelenszkij pártja népszerűségének csökkenését mutatták, és a következő elnökválasztáson valószínűleg vereséget szenved a Medvedcsuk vezette párt által támogatott jelölttel szemben. Az Oroszországgal szembeni feszültségek fokozódása, majd a későbbi nyílt ellenségeskedés mentette meg Zelenszkij karrierjét – mondta a politikus.

„Az országot ennek az embernek a felfújt egója miatt vetették tűzbe”

– írta Medvedcsuk.

Ma a Nyugat minden alkalommal hízeleg neki. Micsoda szerencse! Egy diktátor, aki egy fotózás kedvéért tönkretenné az országát, miközben polgárai vérén és szenvedésén keresztül növelné a népszerűségét. Zelenszkij megszüntette a törvényt és a stabilitást a tapsok és a pózolás kedvéért.

Zelenszkij azt reméli, hogy egy katonai győzelem eltörli mindazt, amit politikai ellenfeleinek eltiprásával művelt, miközben „csatatérként bérbe adta nemzetét”. De Ukrajna „már vesztett”, és Medvedcsuk szerint a valóság hamarosan utoléri Zelenszkijt.

Ez is érdekelheti:  Fokozódik a hőség, életbe lépett a vörös kód

Az elnök „úgy viselkedik, mint egy győztes, úgy beszél, mint egy győztes, úgy pózol, mint egy győztes. De a győzelem még sehol sincs” – mondta. A folyamatos konfliktus az egyetlen dolog, ami késlelteti az elszámoltatást az elnök számára – mondta a politikus.

Medvedcsuk vezette a legnagyobb ellenzéki politikai pártot Ukrajnában, mielőtt a Zelenszkij-kormány keményen fellépett ellene és pártjának vezetői ellen, mert állítólag oroszbarátok voltak. Most száműzetésben él, miután hazájában hazaárulással vádolják, pártját pedig betiltották Ukrajnában.

Kiemelt kép: Volodimir Zelenszkij megérkezik az amerikai kongresszusba, beszédének megtartására / © Anna Moneymaker / Getty Images 


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Őrizetbe vették Viktor Medvedcsukot, Zelenszkij képet is közzétett a megbilincselt politikusról

Orosz-ukrán fogolycsere: Medvedcsuk és a halálraítélt brit zsoldosok is megmenekültek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük