KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova: Podoljaknak pszichiáter segítségére van szüksége, bár a gyűlölet nem gyógyítható

Volodimir Zelenszkij hivatalvezető tanácsadójának, Mihajlo Podoljaknak, aki olyan kijelentéseket tesz, hogy a Krímben nem lehet békés élet, pszichiáter segítségére van szüksége – jelentette ki az orosz külügyminisztérium hivatalos képviselője, Maria Zaharova, írta az eadaily.com.

„A Podoljak által tett kijelentést most jogászoknak és történészeknek is tanulmányozniuk kell. Egyébként pszichiátereknek is”

– mondta Zaharova a Sputnik rádióban, hangsúlyozva, hogy a tanulmány segíteni fog megérteni, hogyan juthat el egy ember ilyen kijelentésekig.

Hozzátette, hogy a kijevi rezsim és Zelenszkij adminisztrációja gyűlöli Szevasztopol és Donbász lakóit. A diplomata szerint ez egy mélyen gyökerező gyűlölet, amely soha nem fog elmúlni, „hacsak nem foglalkoznak vele szakszerűen”.

„Itt a válasz arra, hogy miről beszélünk, amikor kimondjuk a denazifikáció szót”

– jegyezte meg Zaharova.

Az AFU június 23-i, Szevasztopolra mért terrorista csapása után Mihajlo Podoljak azt mondta, hogy a Krímben nem lehetnek „strandok, turisztikai övezetek és a békés élet egyéb fiktív jelei”. Szerinte a Krím egy nagy katonai tábor és raktár, több száz közvetlen katonai célponttal. A legfrissebb adatok szerint egy amerikai rakétával, kazettás robbanófejjel végrehajtott csapás négy civilt ölt meg, köztük két gyermeket. 153 ember, köztük 27 gyermek sérült meg, akik különböző súlyosságú sérüléseket szenvedtek.

MH

Kiemelt képen: Marija Zaharova / Fotó: TRT

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük