KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

VONA7 – Megfojthatja Európát a félelem és a rázúduló más kultúra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország terrorveszély szempontjából nem kiemelt ország, ám Európa öngyilkos politikát folytató vezetői folyamatosan emelik ennek kockázatát. Az Iszlám Állam az emberek félelmére épít, ennek nem szabad engedni. A magyar labdarúgó válogatott reményt adott hazánknak.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “VONA7 – Megfojthatja Európát a félelem és a rázúduló más kultúra

 1. Nem hiszem, hogy a Fidesz által agyoncsépelt csak a figyelem elterelésre szánt témákat kellene tovább boncolgatni. A sportra szánt milliárdok, a könyökömön jönnek már ki. A világon máshol is volt , és van népirtás, amiről alig esik szó.
  Viszont szó sem esik arról, hogy mitől 0 százalék az infláció, amikor csak a gyümölcs és zöldség duplájába kerül, mint tavaly.
  Pedig a nyugdíjasok legalább annyira nélkülöznek, miután évek óta csak látszatemelést csinál ez a banda az inflációra hivatkozva.
  Miért kellett a kötelezőt megemelni több mint 10 százalékkal, (Az olcsóbb benzin, nagyobb forgalom megint csak néphülyítés, és propaganda.) De akkor is emelkedett, ami nem 0 %!
  A dolgozók többségének fizetésemelése is a legtöbbször hazugság.
  Az ilyen és hasonló témáknak kellene utána menni, amiről elhiszem hogy munkaigényesebb, de legalább az igazság közelébe van.

  Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük