KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

VONA7 – Az európai liberalizmus Európa sírásója

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vona Gábor a bevándorlás ügyében szembe menne az Unióval, véleménye szerint ezt a kormány nem meri meglépni. Szeptembertől a bevándorlók gyermekei egy óvodába, iskolába járhatnak majd a magyar gyermekekkel. Szociális szakadékok, egészségügyi kockázat.

N1Tv

0 thoughts on “VONA7 – Az európai liberalizmus Európa sírásója

 1. Vona, és Pörzse egyre unalmasabb. Én nem tudom, hogy így hogy akarnak kormányt alkotni, amikor egyre inkább úgy beszélnek, hogy a liberálisoknak megfeleljenek.
  Az hogy népiesednek, az az én felfogásom szerint nem azt jelentheti, hogy bele kell süllyedni a többi párt posványába.
  Márpedig azt csinálják, annyira meg akarnak felelni, na nem a népnek, hanem a háttérhatalomnak. Így nem lehet kitörni, és Magyarországot kiszabadítani a liberálisok fogságából, úgy hogy amennyire lehetséges önellátásra, és termelésre fogják, és alakítsák át a magyar ipart, ha van még ilyen.
  Magyarország körül élő magyar testvéreinket meg nem úgy kellene magukhoz édesgetni, hogy állandóan velük kell lenni, hanem egy erős magyar állam létrehozásával saját belátásukra bízni azt, hogy összetartozunk.
  És akkor bátrabban vállalják magyarságukat is.

  Baumag

 2. Gábor, az igazságnál nincs felemelőbb, és hát én – Rád szavaztam…
  Tudod aki ezt a portált olvassa, nézi jórészt tudja, hogy mi mért történik a világban és Hazánkban, legyek szerényebb, nagy százalékban tudja. Egy karakteresebb igazmondó Vona Gábor több szavazatot, nagyobb megbecsülést szerezhetne a pártjának, Önmagának és a mozgalomnak. A tanácsadóid, ajjaj van itt baj Gabi!
  RL Leányfaluról.

 3. Egy szabad országban, egy szabad ember, azt mond amit szabad! Jobb,vagy bal oldal, keresztény,zsidó, kommunista, kapitalista, független, (mert az ugye nincs,) mind egyet akar. Hatalmat és még több PÉNZT ! Az a csoportosulás amelyik nem vallja magáénak, vagy ez ellen tesz,hangoskodni próbál, a közelébe sem kerülhet a „hatalomnak csúfolt érdemtelenek társaságába. IGAZSÁG? Van e bármiféle köze ma a hatalomnak, „igazságügyi szerveknek,politikusoknak,újságíróknak,tanároknak ehhez a kinyilatkoztatáshoz, amely egy Isteni minőséget takar? Az igazság, a politika egymásnak ellentétei, mint az egész évben „gazemberként ügyködő,de karácsonyi szentmisén ájtatos képpel átszellemülve bőkezűen adakozó köztörvényes, hogy lám milyen jó vagyok. Amíg pártok lesznek,megosztottság is. Vezetőkre van szükség, rátermett,hozzáértő szakemberekre és nem politikusokra! A szakmaiság tanulható, de a gerinctelenség gyógyíthatatlan. „A politikus a közelgő választásokra gondol, míg a király a jövőbe néz. „Demokrácia csúfos bukása után, meritokrácia képzelhető el. Szabadság, demokrácia, igazság, erkölcs, jog, csak pappíron, szótárakban létezik. Mindenki beszél róla,de még senki nem látta !

 4. T. Baumag! Így igaz. Egyszerre két Istent nem lehet szolgálni. Ha az egyikre néz,a másiknak hátat fordít. El KELL dönteni végre kinek „SZOLGÁLOK ! Annyit tán megérdemelne a Magyar,hogy magyarán,magyarul megtudja az igazságot. Mitől félnek,vagy mit féltenek a Magyar politikusok? Az életét? Az úgysem az övé,a megélhetését? Csak egy szája van. Huszonöt évvel az elszalasztott lehetőség után itt lenne az ideje,hogy műteni, vagy temetni akarunk.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: