KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ELŐZETES – Fejeteket a sírba teszem, meghaltok még ma éjszaka

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Háromszor támadtak rá a cigányok egy családra Kiskőrösön. Először életveszélyesen megfenyegették a házaspárt, majd 15-en rájuk rontottak, megszúrták fiukat, fejszével támadtak kislányukra, éjjel pedig fel akarták gyújtani a házukat. A cigányok mindent tagadtak.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  A Brüsszelben történt bolsevik magatartás miatt az EP elnökéhez fordult a Fidesz

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “ELŐZETES – Fejeteket a sírba teszem, meghaltok még ma éjszaka

 1. Valójában a cigányokat vegzálják, egy szó se igaz, hogy a magyar cigányaink még egy rossz szóval is bántottak volna valakit. De kiknek az érdeke hamis uszításra .
  Cs F… járj utána te is kérlek.

 2. A cigányok a világ legbéketűrőbb emberei, emlékezzetek csak vissza, amikor sorozatosan ölték a cigányainkat, munkába igyekvő cigány embereket, gyerekeket asszonyokat öltek, akkor se szóltak, mély gyászban élnek ma is és azt mondták a törvény majd ítél. senkit se bántottak még akkor se!

  1. “Kedves Csík Ferenc”! Emlékezzen Szögi Lajosra, a sok idős, egyedül élt magyar férfira és nőre, akikről nap mint nap lehet olvasni, milyen brutális ölték meg őket, pár forintért, filléres mobiltelefonért a “béketűrők”.
   Általánosítani nem szabad, nem is illik, de talán túlzásba sem kell esni.

  2. Húzd el a csíkot Feri,ha csak hazudni vagy hajlandó!
   H.B.
   „Nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen morzsát sem esznek, és a ruhájukból egyetlen szálat sem viselnek, amit ne úgy loptak volna tőlünk … Így élnek, feleségeikkel és gyerekeikkel, lopásból és rablásból, mint főtolvajok és rablók, zavartalan biztonságban” (Luther Márton)

 3. Kedves Anna,
  Szögi tanár esete csak egy, de a kis Bencét élve eltemették a nem háborít fel, Egy tanyán három embert öltek nem cigányok az is tabu téma lett.Ma Magyarországon 400-450 gyilkosság van évente abból esetleg egyet vagy kettőt követ el cigány és azt az egyet habzó szájjal üvöltitek, undorító!!! Miközben napi szinten vegzálják, kirekesztik , ezért mondják ránk minden ország, hogy multi rasszista fasiszta ország vagyunk, és kár tagadni, mert már5 tuja ország világ.

 4. Magyarnak mindig is magyar volt a farkasa és marták egymást, mint a veszett kutyák! Történelmet kéne tanulmányoznotok utána nyilatkozni.

  1. Akiket magyarnak mondasz azok magyarországi zsidók Feri!
   H.B.
   “a zsidó csak akkor érzi magát zsidónak, ha veszély fenyegeti. Akkor zsidó módon menekül. Amikor azonban ő válik a veszély forrásává, akkor már nem zsidó.”

 5. Nyilasok a kommunistát aztán a besúgók jöttek, majd a pufajkások, 3/3 as ügynökök háború után hány magyart vert halálra magyart a politikai előre lépésért stb…?

 6. Az volt CS. F. most nézz be a börtönbe és lásd az arányt 10-ből 8 cigány , hát miről beszélsz 400-ból egy – kettő cigány bűnöző ??honnan szeded ezeket az ellentmondásokat ??

  1. A liberálisok uszitják a cigányokat a magyarok ellen ,csak kihasználják őket a libsik mindig erről voltak híresek mint harmadik röhögők…….

 7. T. Csiki Bácsi ! A mindenkori hatalmon lévő kormányok adtak nekik vérszemet, mert választások előtt,mint Jolli-Jokert veszik elő őket, és arra szavaznak,aki éppen többet kínál. Hol vannak ilyenkor a vajdáik, hogy rendre utasítsa őket? Vagy csak akkor hallatják a hangjukat, hogy éppen kinek kell elvinni a balhét, vagy ha a körzeti megbízottnak jelenti, kiről mit tud? Ahogy az “írásából is kitűnik, a romák utálják a Magyarokat,hiszen úton út félen parasztozzák őket, de a segély az jár. Alanyi jogon,amit a “paraszt előteremt. Hány roma fizet adót, és hány kap támogatást? Valamikor én is hittem a mesében, etettem, itattam a télen éhező romákat, gyerekeiket, a börtönben lévő családfőhöz ( vajdához )vittem az itthon maradtakat látogatóba, autót, aranyat kaptak születésnapra, aztán egy szép napon KIRABOLTAK.! Persze teli szájjal röhögnek! Az önérzet szép dolog, de a tények meg makacsok! Nem szabad általánosítani, de az óvatosság előnyére válik a “parasztnak. TF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük