KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

VONA: NOVÁK ELŐD SZÁNDÉKNYILATKOZATA IS KORÁBBI DÖNTÉSEM IGAZOLJA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Radikalizmusnak a Jobbikban KONYEC!!!

Vona Gábor súlyos felelőtlenségnek tartja Novák Előd alelnökjelölti szándéknyilatkozatát, mivel véleménye szerint tele van csúsztatásokkal, félhazugságokkal. Hibának tartja, ha valaki sértettségét, érzelmeit nem tudja a közösség érdekében kordában tartani.

Hsz:

Novák nagyon is jól tette , hogy mindezt leírta! A tagoknak joguk van ahhoz, hogy megismerjék mi is zajlik a Jobbikon belül. Nem hinném, hogy Novák sértettségből tette ezt, hiszen be kell látni, hogy itt nem csak az alelnöki posztról van szó, hanem már sokkal többről, a Jobbik jövőjéről.. Én megértem, hogy Vona kormányra akar kerülni, de ahhoz nem kéne a filozófiai alapoktól elrugaszkodni és az elveit feladni. Ezzel semmi mást nem ér el , csak szétveri a Jobbikot, érdemes lenne mérlegre tennie, hogy mit nyert és veszített az utóbbi időben. 
Emberek mentek el a Jobbiktól, újakat pedig nem tudott szerezni, mert nincs az embereknek szüksége egy Fidesz 2-re. Továbbra is radikális változásokra van szükség, amihez pedig elengedhetetlen Novák Előd személye.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “VONA: NOVÁK ELŐD SZÁNDÉKNYILATKOZATA IS KORÁBBI DÖNTÉSEM IGAZOLJA

  1. Ilyen már volt Magyarországon : PÁRTELNÖK NE LEHESSEN KORMÁNYFŐ(MINISZTERELNÖK) . És igy ne jöhessen létre egypárt uralom. Jelenleg egypárti állam a miénk mint 1990-ig csak a mostani ártalmasabb, hazudozósabb. Nocsak, melyik pártelnök fog kézzel-lábbal, foggal-körömmel ragaszkodni pártelnöki posztjához?!

  2. Hogy mi a teljes igazsag es kinek van igaza, kinek kevesbe, azt kivulallokent nem tudjuk megitelni. Vona Gabor nem tudom miert hozott ilyen dontest. Megfenyegettek, vagy igy latja helyesnek, vagy maga sem tudja mit akar. Nem vagyok politikus, de az O helyeben nem igy inteztem volna a dolgot. Igy tul kemeny tul banto es talan helytelen is. Ilyen torest okozni egy feltorekvo, kormanyzasra igyekvo partban, nem tartom elonyosnek. Az alelnok valasztast szabadnak kellett volna hagyni. Valasszon a tagsag ! Igy csak a megosztast sikerult elerni. A polgarosodas pedig nem jelentheti azt, hogy bizonyos idegen elemek kivansagainak a kiszolgaloi legyen egy nemzeti elkotelezettsegu part ! Novak, Apati, es a Tobbiek, nagyon kedvelt es nepszeru kepviseloi a partnak, a Jobbik szimpatizansainak ! Ezt kar volt figyelmen kivul hagyni ! Nem idegenek parancsa, kivansaga a legfontosabb, a teljesitendo. Remelem, hogy megtalaljatok a kozos vonalat, az egyetertest es nem szakad szet a Part es a Nemzet remenyei !!! Magyarorszag /talan meg / a Magyaroke lehet
    !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük