KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Von der Leyenék véletlenül közölték az ukrán veszteségek számát, majd gyorsan átírták a közleményt, még a videót is megvágták

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen egy Twitteren közétett videóban arról beszélt, hogy az orosz invázió kezdete óta 20 ezer ukrán civil és 100 ezer katona (bár az officer tisztet jelent – a szerk.) vesztette életét – a videó később azonban eltűnt az oldalról.

Egy másik videóból szintén kivágták az ukrán veszteségekre vonatkozó részt, és az Európai Bizottság honlapján megjelent sajtóközleményből is eltávolították ezeket a becsléseket – írja a Meduza nyomán az Index.

Az Ukrajinszka Pravda megkeresésére az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara annyit közölt, hogy az ukrán katonai veszteségekre vonatkozó információk titkosak.

„Ezt az adatot nem tudjuk megerősíteni, hangsúlyozzuk, hogy az ukrán hadsereg veszteségei titkosított adatnak minősülnek” – közölte Bogdan Senik, az Ukrán Fegyveres Erők tisztségviselője.

Ez látható most

 

Itt pedig egymás mellett az eredeti és a vágott változat:

 

Forrás: Kuruc.info

Ez is érdekelheti:  A Nyugat csalódást keltő hírrel készül Zelenszkij számára

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük