KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Visszalép Vitézy Dávid javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Visszalép Vitézy Dávid javára Brenner Koloman, aki a Jobbik-Konzervatívok színeiben szállt versenybe Budapest főpolgármesteri tisztségéért; a politikus ezt Facebook-oldalán jelentette be pénteken délután.

Vitézy Dávid

Szerezzük vissza közösen a főváros kulcsait a budapesti polgároknak! – buzdított a bejegyzésben, hangsúlyozva: azért vállalta el a felkérést tavaly ősszel a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződése szerint „mind a fideszes egypárti túlhatalom mindent elnyomó gépezete, mind a Gyurcsány Ferencnek hódoló balliberális oldal csupán zsákmányként tekint Budapestre”, és „a budapesti polgárok többet érdemelnek a jelenlegi két nagy tömb kínálta pártpolitikai csatározásoknál”.

Elég abból, hogy Budapest pártpolitikai csatározások színhelye, a pártpolitikusok pedig az el nem ejtett medve bőrén marakodnak, miközben füstös szobákban osztják fel egymás között a fővárost! Vitézy Dávid személye, szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy Budapest vezetése a polgárok valós problémáit meghallja, majd azokra érdemi, nem a pártközpontokból diktált megoldásokat fogalmazzon meg – fogalmaz a politikus.

Azt írja: a különbségeknél most fontosabb, hogy a javaslataik legtöbb elemében egyezés van, hozzátéve, nem szabad hagynunk, hogy a Kárpát-medence ékköve, szeretett fővárosunk végleg lemaradjon az európai és a régióban elhelyezkedő városok versenyében.

 

Kiemelt kép: Brenner Koloman jobbikos politikus / Fotó: Havran Zoltán

Ez is érdekelheti:  Bajban Macron, a franciák többségét nem érdekli az ukrajnai háború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük