KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Visítanak a románok: A Puskás Arénában kitették a Nagy-Magyarország transzparenst a szurkolók

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A román Gazeta Sporturilor nagyon kiakadt a tegnapi magyar válogatott meccs miatt.

Mint ismert, felkészülési találkozón egy góllal bizonyultunk jobbnak az észt válogatottal szemben. A román sajtó megírta, hogy mit tapasztaltak a mérkőzésen… – számol be a Vadhajtások

 Az ultrák megjelenítették Nagy-Magyarország térképét

– picsogja a lap munkatársa. Azt írták, hogy A román futballszövetség-UEFA levélváltása bebizonyította, hogy az MLSZ nem kapott engedélyt a Nagy-Magyarország jelképre, „a revizionizmus egyik formájára”.

De ez még nem volt elég ok az idegeskedésre, a lap beszámolt arról is, hogy ezen a felkészülési meccsen 41 000 szurkoló érkezett. Megjegyezték, hogy rengeteg gyerek volt az eseményen, de azt is megemlítik, hogy 20 éve még kikaptunk az észtektől és akkoriban csupán 1000 volt jelen.

Arról is írtak, hogy a stadionban mennyi jó dolog van:

Csocsó asztalok. Mini trambulinok. Felfújható fotelek. Mindezt azért, hogy a nézők kipihenjék magukat a meccs előtt – írták.

Nincs „kerítés” a budapesti stadionban – „ez a civilizáció jele”

Alapvetően, ha volt jegye a második lelátóra, és a mérkőzés szünete előtt vagy közben szeretne találkozni egy barátjával az első lelátóról vagy a gyepről, akkor körbejárhatja a megfelelő szektort. A bukaresti Nemzeti Arénában – mint a legtöbb romániai stadionban – tilos a játéktér és a lelátók közé bejutni, kapukkal vagy kerítésekkel elzárják.

Ez a civilizáció jele Budapesten

– picsogták a románok.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: