TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Világ-panoráma: idézetek Szaniszló Ferenctől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyarmatosítók, zsidó PT, Helytartók és maga a Háttér hatalom:

kipas-cionistak

Hogy van merészsége ilyeneket mondani? Minket leleplezni? Hahahaa . . . Ezt se fogjuk sokáig tűrni, még a demokrácia fenntartásának látszatáért sem! A magyar népnek meg kell értenie: Mi vagyunk az igazi magyarok, mert mi vezetjük a magyarok országát! Egy olyan tv-szerkesztő, aki ezt nem tudja tekintetbe venni, az vagy analfabéta, vagy . . .  Hisz a magyar nép már évtizedek óta ránk szavaz, . . . a mi birkáink, bármerre is szavaznak! Ne próbálgassa egy tv-moderátor másfelé terelgetni őket!

(A lehallgatást eszközölte a nemlétező magyar elhárítás! A magyarok érdekeit hárítják el sikeresen!!!)


Szaniszló Ferenc az Alternatív Táncsics-díjjal
Szaniszló Ferenc az Alternatív Táncsics-díjjal

„Most emlékezünk meg uniós csatlakozásunk egy évtizedéről. Azzal áltatnak minket, hogy mi csak nyertünk az Unióval, hogy kevesebbet fizetünk be, mint amennyit kapunk. Igen ám, de cserébe a csatlakozásért hagytuk, hogy a szemünk láttára megfosszanak minket nemzetgazdaságunktól, nemzeti önállóságunktól, nemzeti bankunktól, nemzeti sikerágazatainktól. Rosszabb ez, mint a KGST volt. Mert akkor, még a szovjetek által megszálltan is, legalább sokkal jobban éltünk megszállóinknál. Igaz, a Nyugathoz képest kevesebbet kerestünk, de legalább a megélhetés sem volt olyan drága. Azonban az Unióban csak az árak egyenlítődnek ki – a bérek sosem. Mert nem ez a cél. A haszonszerzés szempontjából az olcsó, de jól képzett és igényes magyar, s más keleti rabszolga a fontos. És a magyar és más keleti felvásárló és hitelpiac.

Most gyarmati sorban tengődünk, és az a jövő, hogy a rabszolga elmegy majd a gyarmatosító országába. Mint az arabok, az indiaiak Nyugat-Európába. Hasonló árak, megélhetési költségek és a nyugatiakhoz képest magasabb adók mellett a töredékét keressük ugyanazért a munkáért, színvonalért, mennyiségért, mint egy szintén uniós bajor vagy luxemburgi dolgozó. Az Unió gondoskodik a tyúkok és a disznók életfeltételeiről, ám föl sem merül, hogy az Unió területén ugyanazért a munkáért, teljesítményért egyforma, vagy legalább hasonló bért fizessenek.”

__________________________

„Félni csak…kinek is lehet? Mit is tett a „művelt” Nyugat az elmúlt ezer évben. Nem a magyaroknak kell félniük. Mi nem vagyunk antiszemiták, fasiszták és nem kell rettegni tőlünk. Amíg a török ellen harcoltunk, addig ő a Nyugat gyarmatosított. Félni nem a mellérendelő gondolkodású népektől kellene.

Hamar kiderül, hogy félni leginkább nekünk lenne okunk. Például már ezer évvel ezelőtt se mi akartuk Európát a saját vallásunkra téríteni, és nem mészároltuk le azokat, akik nem vették fel vallásunkat.

Félni azoktól kell, akik rendre megtámadnak másokat, és nem tartanak be nemzetközi határozatokat. És ezek nem mi vagyunk. Fel kell hát tenni a kérdést: vajon mi a célja bűnösségünk állandó hangoztatásának?”

___________________________________

„Mi előbb voltunk egy istenhívők, és Jézus-hívők, mint azok, akik istentagadóként és Jézus tanainak kiforgatóiként minket ábrázoltak s még ma is ábrázolnak vad nomád törzsnek, műveletlen pusztai népnek, pogánynak. Másfél évezrede ezt teszi Krisztus tanításának megszégyenítője: a nyugat. Én büszkén vállalom pogányságomat. Merthogy maga a pogány szó latin eredetije vidéki, falusi embert jelent. S a magyarság gyökerei a földből erednek – nem véletlenül tették tönkre a gonoszok, ellenségeink a magyar vidéket, változtatták életképtelenné a magyar falvakat, verték szét a magyar családokat, közösségeket. S vennék most el maradék hazánkat, földünket is. Ha nem vigyázunk, földönfutók leszünk a saját hazánkban. Amíg még a sajátunk.”

_________________________

„Az oroszok szakítottak Jaltával, és visszafoglalták Jaltát. Két világháborúban megmentették a Nyugatot – Keletről. Azonban most, a harmadik világháború küszöbén az oroszok immár önmaguk urai, nem pedig a Wall Street és a City ágyútöltelékei. Az oroszok úgy érzik, eleget bűnhődtek, eleget fizettek, eleget tűrtek, alázkodtak meg. Most eljött a pillanat, amidőn győzelemmel megvívhatják nemzeti felszabadító háborújukat. Ha háborúzniuk kell.

Washington a harmadik világháborúban cserbenhagyná Nyugat-Európát, az Európai Uniót. Már most cserbenhagyta.

A széteső Ukrajna láttán elgondolkodhatunk: mikor áldoz be minket gazdánk, a globális háttérhatalom? Mint tette a két világháborúban, mint tette 1945-ben éppen a krími Jaltában. Nem jobb-e ezt megelőzni? Jobbról! Egy kis nemzet, egy legyöngített kis állam addig építse ki jó kapcsolatait a közös érdekek mentén egy nagyhatalommal, amíg az nem éri el a határait.”

____________________________________

„Furcsa módon az új kijevi vezetés ellenzi, hogy kivizsgálják: valójában ki is lőtt a tömegbe a Majdanon? Ki követte el a szokatlanul véres orvlövészetet? Mely népirtás végül kiprovokálta a kormányváltást, a törvényes elnök elűzését, a nyugat barát és orosz ellenes hatalom győzelmét. Noha a negyven egynéhány milliós Ukrán középhatalomnak mindössze tíz-húsz ezer lakosa vett részt a majdani tüntetéseken.

És itt jön be a képbe a Gládió. Ezt a titkos terrorszervezetet annak idején, még 1950-ben az USA és a nyugat azért hozta létre, hogy ha a Szovjetunió megtámadná és megszállná Nyugat-Európát, vagy annak egy részét, a szovjetek megszállta nyugati államokban a Gládió gerilla háborút folytatna, szervezné az ellenállást és terrormerényletekkel gyöngítené az ellenséget: az oroszokat, és azok kiszolgálóit. Ám a Gládió, ez a NATO keretein belül a legteljesebb titokban működő, jól kiképzett s felfegyverzett ügynökökből álló haderő végül nemtelen ügy kiszolgálójává züllött: mivel a szovjetek nem szállták meg Nyugat-Európát, majd szét is hullott, a feleslegessé vált titkos különítmény a globális pénzügyi háttérhatalom zsoldosseregévé szerződött, és a szervezett magánhatalom gazdasági, pénzügyi, politikai érdekeiben vett részt az elmúlt évtizedekben puccsok, merényletek, politikai gyilkosságok, belső rendbontásokat és hatalomváltásokat kiprovokáló tömeggyilkosságok végrehajtásában.”

– És így tovább!


NIF: Az idézőjelbe tett részek Szaniszló Ferenctől vett idézetek a 2014-es Világ-panorámából. A bevezetőben a hatalmat bitorlók képzelt morfondírozása van leírva.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Világ-panoráma: idézetek Szaniszló Ferenctől

 1. Valahogy meg kellene oldani,hogy ne essen le a fejükről az az izé…

 2. Tisztelt Szaniszló Ferenc Úr! Javaslom, hogy a nemzet mentési munkáját, az internetes HUN TV-ben folytassa tovább. Akkor is, ha ott nem tudnak érte fizetést adni, Tisztelettel: Tejfalussy András

  1. Tisztelt Tejfalussy András!
   Szerintem cenzúra nélkül élő tv. adását javasolnám, mert az egész földön élőben látható és hallható egyedüliként jelenleg!
   itt:
   http://www.kubinyitamas.hu/
   a világpanoráma műsorát itt folytathatná és talán a nézettség és segítők révén tiszteletdíjban is részesíthető lehetne!
   tisztelettel: id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük