KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Veszély és lehetőség” – avagy Az Élet által kényszerűségből lediktált rendkívüli felvonás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valóban rendkívüli eseménynek kell történnie ahhoz, hogy egy író, a már korábban lezárt és nyomdába küldés állapotában lévő könyvét megnyissa és egy új fejezettel rukkoljon elő benne. Engedtessék meg, hogy az ember fia gondolkodjon és ne ragadjon meg az általános médiafogyasztók azon szintjén, akik tömegesen és kételkedés nélkül mindent elfogadnak, amit a fejükbe tolnak a legmodernebb médiakommunikációs eszközök felhasználásával.

Persze Szabó László A mutatványos bódé című könyve csupa kérdések és összefüggések vizsgálata, nem pusztán ez az egy fejezet, melyet még kiadás előtt közkinccsé tett a GONDOLKODÓK számára. Szóval, izgalmas. A „Veszély és lehetőség” – avagy Az Élet által kényszerűségből lediktált rendkívüli felvonásban ízelítőt kaphatunk mindabból, amiről sok esetben még beszélni, vagy éppen kérdezni sem szabad.

Nifadmin


„Amit erőszakkal terjesztenek, az nem lehet sem igaz, sem jó, sem szép.”
„Tudott dolog, hogy amit a műveletlen vagy félrevezetett tömegnek sokszor elismételnek, az a legtöbb agyban hamarosan az axióma, a bizonyításra nem szoruló alapigazság körvonalait ölti.”

(Nemere István)

TECHNOFASIZMUS – – avagy Az „Éhezők viadala-társadalom”

 

„Ha a tudomány lehetővé teszi egy eszköz elkészítését, akkor az az eszköz el is készül, legyen bármilyen veszélyes az emberiségre nézve.”
(Nemere István)

 

Kétségkívül az Élet a legnagyobb rendező. De talán még ennél is na­gyobb forgatókönyvíró. A legváratlanabb pillanatokban születnek a legváratlanabb helyzetek. Olyan váratlanok, hogy ilyeneket még a tudatipar legfőbb székhelyének számító Hollywood élményfarigcsálói sem tudnának kiizzadni magukból.

Betűpüfölgetési munkásságom során először fordult elő velem, hogy egy már teljesen elkészült és lezárt könyvemet újra meg kellett nyitnom, és az Élet által diktált szükségszerűség kényszere miatt, ki kell egészítenem. Egész egyszerűen nem tehettem meg, hogy ne tegyem oda a könyv végére azt, ami most következik.

Amikor először hallottam arról, ami most fog következni, anélkül, hogy ismertem volna az interjú tartalmát, azonnal erősen gondolkodóba estem. Ez a tevékenység – mármint a gondolkodás – úgy egyébiránt manapság az emberiség egyre kisebb részére jellemző.

Amikor aztán végre hozzájutottam (nem volt könnyű) és sikerült végre meg is néznem Brian Rose, a London Real csatorna riporterének David Icke-kal rögzített, a koronavírus-helyzettel kapcsolatos, sorrendben második be­szélgetését, még jobban gondolkodóba estem.

Az történt ugyanis, hogy ezt a beszélgetést szinte azonnal eltávolították a világ legnagyobb, a Te Kanálisod nevű videó-megosztó oldaláról.

Nem vagyok orvos, a dolog egészségügyi részéhez nem értek. Ami igazán árulkodó és engem elgondolkodtatott, hogy a diskurzustér közösségi szeg­leteiben a közlésrendszerek tulajdonosai letiltották ezt az anyagot, megtil­tották a nyilvános eszmecserét a videóban elhangzó gondolatokról!

Vajon miért?

Nem szabad beszélni róla, nem szabad megvitatni a videóban elhangzó gondolatokat! Legalábbis a közösség nagy nyilvánossága előtt egészen biz­tosan nem. Maga az ügykezelés az, ami nagyon árulkodó, túlontúl árulkodó.

Ilyen van? Vedd már észre, itt csak ilyen van!

Túl sok a … és itt gondban vagyok, mert már félve merem leírni, hogy véletlen, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy ezek nem véletlenek sorozatai. Különösen akkor nem, ha napvilágra kerülnek céghálók, támogatások, fel­menők és egyéb más, mondjuk a különböző országok politikai osztályait érintő viselkedésmintázatok, melyek valahogyan kísértetiesen hasonlítanak egymáshoz, bárhol is nézünk körül a bolygón.

Száz szónak is egy a vége, én azt mondom, hogy erre már nem szabad csak úgy, könnyedén legyinteni, mondván, hogy összeesküvés-elmélet!

Most először az emberiség írott történelmében, szinte gombnyomásra lezártak egy egész bolygót! Méghozzá egyetlen puskalövés nélkül! Vezény­szóra otthonaikba parancsolták a munkaerő-haszonállatok (népiesen: jó­szágok) milliárdjait. És azok azonnal be is zárkóztak! Önként! (Néhol még dalolva is! Lásd a derék taljánokat!) Mintha csak valamilyen gigantikus glo­bális távvezérlőn afféle kézi vezérelt gombnyomásra jól nevelten és azonnal elkushadna a gazda parancsára a mediatizált tömegemberek engedelmes siserehada.

Egyre inkább olyan érzésem van, hogy itt nem is a dolog orvosi része a legérdekesebb, hanem az, ahogyan ezt felhasználják bizonyos célok elérése érdekében. Egy biztos, ilyent senki nem talál ki csak úgy a hasára csapva.

Ami igazán elgondolkodtatja az embert, az ügykezelés módja! Főként olyan témáknál – és ilyen téma az orvoslás, az egészségügy, no meg persze a távközlés is – melyekben a hétköznapi ember járatlan, hiszen különleges szaktudás és ismeretanyag kell hozzá. Ilyen esetekben a külső szemlélő azt várná – természetesen szigorúan tudományos alapon –, hogy megcáfolják az elsőre, másodikra, harmadik, de talán még sokadikra is összeesküvés-el­méletnek tűnő, nem az adott szakterületeken tevékenykedőktől érkező, és a fősodorba nem éppen beleillő – sokszor ex katedra – kijelentéseket. De nem ez történik! Azonnal tiltanak, törölnek, elhallgatnak, eltűntetnek, el­érhetetlenné tesznek!

Kendtek értik ezt? Miért teszik ezt?

Nem merik, nem akarják, vagy esetleg nem tudják cáfolni?

Arra kérem a tisztelt Olvasót, nagyon figyelmesen olvassa el azt, ami most következik! Mindent lehet, csak egyet nem szabad, nem elgondolkod­ni azon, ami most következik!

A felvételt végül a videa.hu weboldalán tudtam megnézni. A felvétel link­jét az interjú végén megtalálod.

A közzététel dátuma: 2020.04.22.

Ide klikkelve olvasható tovább!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük