KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oszd meg és uralkodj! – Divide et impera!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sara Cunial olasz képviselőnő felszólalása az olasz parlamentben 2020. 05. 14.-én,

(a videóban elhangzott felszólalás lejegyzése a videoklip alatti magyar fordítás szószerinti rögzítése. A jegyzeteket a felszólalás hivatkozásai alapján összegyűjtötte dr. Kollár Lajos)

Sara Cunial

Születési dátum1979. július 8. (életkor 40 év), Róma, Olaszország

OktatásPadovai Egyetem

TisztségOlasz Képviselőház tagja ez óta: 2018.


A felszólalás leirata:

 • Köszönöm elnök úr!
 • (Elnök): Kérem, parancsoljon!
 • Hobbs azt mondta, hogy az abszolút hatalom nem a fentről jövő kényszerből származik, hanem olyan egyének döntéseiből, akik védettebbnek érzik magukat, az által, hogy lemondanak a saját szabadságukról és ezt rábízzák egy harmadik félre. Ezzel altatásba helyezik az emberi elméket a korrupt tömegmédia segítségével, fertőtlenítő géllel, és NLP (neuro lingvisztikus programozás) segítségével.
 • Olyan szavakkal, mint „rezsim”, hogy lehetővé tegyük és engedélyezzük, amíg eljutnak addig a pontig, ami lehetővé teszi, hogy szó szerint szabályozni tudják érzelmi viszonyulásunkat és érzéseinket és a ránk gyakorolt hatásokat. Tehát ily módon a 2. fázis semmi más, mint az 1. fázis folytatása, csak éppen a nevét változtatták, pont, ahogy tették az Európai Stabilitási Mechanizmus esetében is. Megértettük, hogy az emberek természetesen nem a vírustól halnak meg egyedül. Tehát hagyják, hogy az emberek meghaljanak és szenvedjenek Önök miatt és törvényeik okán a nyomor és szegénység következtében. És, mint a „legjobb” diktatúrákban, rezsimekben persze mindenért a polgárokat hibáztatják. Önök elveszik a szabadságunkat és közben azt mondják, hogy ezt mi akartuk.
 • Oszd meg és uralkodj! – Divide et impera!
 • A gyerekeink fogják veszíteni a legtöbbet, akiknek megerőszakolják a lelkét „jogaik garantálása” címén és a CISMAI[1] segítségével. Ezáltal az iskolához való jogot csak egy karpereccel lehet gyakorolni, hogy hozzászoktassák őket a próbaidőhöz, hozzászoktassák őket az önkéntes rabszolgaszerű bánásmódhoz és virtuális lágerhez. Mindezért cserébe egy robogóért és egy tabletért. Mindezt annak érdekében, hogy kielégítsék a pénzügyi kapitalizmus étvágyát, amelynek hajtóereje az érdekek ütköztetése, amely konfliktust jól reprezentál a WHO, amelynek legfőbb finanszírozója a közismert „filantróp” és a „világ megmentője”: Bill Gates.
 • Mostanra mindannyian tudjuk, Bill Gates már 2018-ban előre jelzett egy világjárványt, amit 2019. októberben szimuláltak az EVENT 201[2] nevű gyakorlaton, együtt Davos vezetőivel.

[1] Lásd a végén 1.

[2] Lásd a végén 2.

 • Gates már évtizedek óta a globális politikában a népességcsökkenésen és diktatórikus ellenőrzési terveken dolgozik. amelynek célja az elsőbbség megszerzése a mezőgazdaság, a technológia és az energetika területén. Gates azt mondta: – és most pontosan idézek az ő beszédéből – „Ha jó munkát végzünk az egészségügy és a szaporodás terén, akkor a világ népességét 10-15 %-kal csökkenthetjük. Csak népirtás képes megmenteni a világot!”
 • Az oltásaival Gatesnek sikerült afrikai nők millióit sterilizálni, gyermekbénulást okozott, mely Indiában 500.000 gyermeket bénított meg, és a mai nap is a DTP-vel közösen, Gates több halálesetet okoz, mint maga a betegség, és ugyanezt teszi a meddőséget okozó GMO-k segítségével is, amiket a MONSANTO fejlesztett ki, és „nagylelkűen adományozták” a rászoruló lakosságnak. Mindezt úgy, hogy közben már kvantum-tetoválások terjesztésén és oltásfelismerő azonosítókon gondolkodik és mRNS-alapú vakcinákon, hogy átprogramozzák az immunrendszerünket. (A MODERNA által előállított mRNS-alapú vakcina a koronavírus felszínén lévő tüske genetikai kódját tartalmazza. Ez segíti elő a vírus sejtbe jutását. Az S-protein ellen az immunrendszer által termelt antitestek váltanák ki azt az immunválaszt, mely védettséget adna a vírussal szemben. Részletek ITT K.L. megjegyzése)
 • Ha ez nem lenne elég, Bill Gates számos olyan multinacionális céggel folytat üzletet, amelyek az 5G telepítésért felelős cégeket birtokolják az USÁ-ban.
 • Ott van az asztalon egy teljes DEEP STATE (háttérhatalom) olasz szószba mártva: A SANOFI[3] a GLAXO[4]-val együtt mind Raineri Guerra, Riccardi, nagy barátai a jól ismert virológusok, akiknek 2.000 EU-t fizetünk minden 10 percben hogy az olasz TV-ben (RAI) tartsák meg bemutatóikat. A SANOFI és a GLAXO megállapodásokat ír alá az orvostudományi társaságokkal, hogy a jövő orvosait erre képezzék ki, viccet csinálva az autonómiájukból, ítélőképességükből és esküjükből. A hi-tech multinacionális cégek, például a római ENGINEREENG, amely a nemes Mantoan barátja, vagy a Pisa-beli BENDING SPOONS cég (szoftverfejlesztő cég) barátja, amelyek a személyes egészségügyi adataink ellenőrzésére és kezelésére jöttek létre együttműködésben az európai AGENDA ID 2020[5] nevű elektronikus azonosításra létrehozott programmal, amely a tömeges oltást tűzi ki célul, hogy digitális azonosítót juttassanak be és digitális platformot hozzanak létre hozzá.

[3] Lásd a végén 3.

[4] Lásd a végén 4.

[5] Lásd a végén 5.

 • Ez a Renzi elnök által megkezdett folyamat, az adatok IBM-nek való átjátszásának a folytatása. Matteo Renzi 2016-ban plusz 30 %-ot adott Bill Gates Globális Alapja számára. De benne vannak az ASPEN[6] emberei is, mint COLAO[7] (cégei odafon, Unilever) akik a 4 oldalas jelentésükért 800 EU fizetést kapnak óránként, mindenféle tudományos felülvizsgálat nélkül, és úgy diktálják a politikát, ahogy a Bildegberg-csoport is szokta általában: háttérben maradva, a harctértől távol. A lista hosszú, nagyon hosszú. A listában ott szerepel még a MEDIATRONIC, az ARCURI, és mások által létrehozva.
 • Az olasz hozzájárulás a nemzetközi koronavírus elleni szövetséghez 140 millió eurót tesz ki, amiből 120 millió eurót kap meg a GAVI Alliance[8], ami szintén a Gates Alapítvány által létrehozott non-profit szervezet. És ez csak töredék része annak a 7,4 milliárd eurónak, amit az EU alapként azért hozott létre, hogy találjanak koronavírus elleni védőoltást, vakcinákat, amiket úgy fognak felhasználni, ahogy az előbbiekben már vázoltam.
 • Nincs pénz természetesen szkleroterápiára (visszérkezelés), melynek az a mellékhatása, hogy nagyon olcsó. Nincs pénz persze a megelőzésre, a valódi megelőzésre, amely magába foglalja életmódunkat, ételeinket, és a környezettel való kapcsolatunkat. Mert a valódi cél a mindennek a TOTÁLIS KONTROLLja. Abszolút uralom az emberek felett, akiket tengeri malacokká (kísérleti nyulakká) és rabszolgává változtattak, megsértve az emberi szuverenitást és szabad emberi akaratot.
 • Mindezt köszönhetjük az Önök trükkjeinek és hoax-ainak, amiket politikai kompromisszumnak álcáznak. Amíg Önök összetépték a Nürnbergi Orvosper Kódex-et, (Nuremberg Code)[9] akarat elleni kezeléssel, bírságolással és deportálással, arcfelismerő rendszerekkel, és megfélemlítéssel, egy dogmatikus tudományosság által jóváhagyva, akiket véd a mi „multi”-köztársasági elnökünk, aki az ország „valódi” kulturális járványa. Mi az emberekkel együtt meg fogjuk sokszorozni az ellenállás lángját, méghozzá oly módon, hogy Önök nem lesznek képesek elnyomni mindannyiunkat!

[6] Lásd a végén 6.

[7] Lásd a végén 7.

[8] Lásd a végén 8.

[9] Lásd a végén 9.

 • (A képviselőház elnöke csendet kér a képviselőktől.) (Elnök): Ez egy szabad parlament, ahol bárkinek joga van a véleményét kifejteni. Ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Akik nem értenek egyet, meg lesz utána a szólási szabadságuk, hogy beszéljenek. Elég volt ebből a viselkedésből. Kérem, folytassa és fejezze be nyugodtan!
 • (Cunial képviselőasszony): Köszönöm elnök Úr!
 • Kérem elnök úr, legyen a hírvivő, és adja át a tanácsot Conte elnökünknek: Kedves Conte elnök úr! Legközelebb, amikor telefonhívást kap a filantrop Bill Gatestől, a hívást továbbítsa egyenesen a Nemzetközi Büntetőbírósághoz az emberiség elleni bűncselekmények miatt. Ha nem fogja ezt tenni, másként nem tudjuk definiálni Önt, mint az „ügyvéd barátot”, aki egy bűnözőtől kap parancsokat.
 • Köszönöm!

 

Jegyzetek – a lábjegyzetek sorrendjében:

 1. CISMAI

Név – A gyermekbántalmazás és bántalmazás elleni szolgáltatások CISMAI olasz koordinációja

székhely –    Via Castellaccio 4 – 41051 Castelnuovo Rangone (MO)

elnök – GLORIA SOAVI

Tevékenységek

A Cismai:

 • elősegíti a kiskorúakkal való visszaélés megelőzése és kezelése területén működő köz- és magánközpontok és szolgálatok közötti koordinációt és cserét;
 • Meghatározza a helyzetek kezelésére vonatkozó iránymutatásokat és meghatározza a különféle szolgálatok által használható beavatkozási protokollokat;
 • elősegíti a politikai és intézményi erőkkel fenntartott kapcsolatokat és csereprogramokat a kiskorúak elleni erőszak elleni küzdelem prioritásainak jelzése érdekében;
 • támogatja konferenciákat, szemináriumokat, vitákat, kutatásokat, kiadványokat, képzéseket;
 • kapcsolatot tart és együttműködik más nemzeti és nemzetközi szövetségekkel, amelyek részt vesznek a fiúk és a lányok jogainak védelmében.
 • Részt vett a gyermekek és serdülők nemzeti megfigyelőközpontjának műszaki tábláin, valamint a pedofília és a pornográfia elleni küzdelem obszervatóriumában.
 • A CRC része az ENSZ-egyezmény alkalmazásának nyomon követése
 • Az ISPCAN, a gyermekbántalmazásról és bántalmazásról szóló Nemzetközi Szövetség nemzeti partnere
 • A Consulta tagja, és a témához kapcsolódó projektekben együttműködik a gyermekkori és serdülőkori nemzeti garanciahatósággal.

(forrás: https://www.psy.it/c-i-s-m-a-i-coordinamento-italiano-dei-servizi-contro-il-maltrattamento-e-abuso-allinfanzia )

 

 1. EVENT201
 2. esemény

A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal, valamint a Bill and Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködésben 2019. október 18-án New Yorkban, a 201. eseményen rendezte a magas szintű pandémiás asztali gyakorlatot (table workout). A gyakorlat szemlélteti azokat a területeket, ahol az állami és magánszféra partnerségére lesz szükség a súlyos koronavírus- járványra adott válasz során a nagyszabású gazdasági és társadalmi következmények csökkentése érdekében. http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

A gyakorlatra néhány hónappal azelőtt került sor, hogy az Egészségügyi Világszervezet bejelentette a COVID-19 járvány kezdetét, és Johns Hopkins nyilatkozata kifejezetten kijelenti, hogy a gyakorlat nem jósolta a jelenlegi pandémiát. Valójában azt mondják, hogy “a bemenetek, amelyeket a kitalált vírus lehetséges hatásának modellezéséhez használtunk, nem hasonlítanak az nCoV-2019-hez”.

Nyilatkozat az nCoV-ról és a világjárvány gyakorlatáról

 1. októberében a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ egy Event 201nevű pandémiás asztali gyakorlatot szervezett a partnerekkel, a Világgazdasági Fórummal és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal. A közelmúltban az Egészségbiztonsági Központ kérdéseket tett fel arról, hogy ez a világjárvány előre jelezte-e a jelenlegi új koronavírus-kitörést Kínában. A világosság kedvéért az Egészségbiztonsági Központ és a partnerek nem tettek előrejelzést az asztali gyakorlatunk során. A forgatókönyvhöz egy kitalált koronavírusjárványt modelleztünk, de kifejezetten kijelentettük, hogy ez nem előrejelzés. Ehelyett a gyakorlat felhívta a figyelmet arra, hogy felkészültséget és reagálási kihívást jelentenek egy nagyon súlyos világjárvány esetén. Most nem azt jósoljuk, hogy az nCoV-2019 kitörése 65 millió embert fog megölni. Bár az asztali edzésünk tartalmazott egy újszerű koronavírust.

(forrás: Wikipédia)

 

 1. SANOFI

A Sanofi gyógyszeripari csoport a betegek gyógyításában, illetve a betegségek megelőzésében vállal szerepet. A világ több mint 100 országában 110 000 alkalmazottat foglalkoztat, készítményei szinte minden terápiás területen megtalálhatóak. Wikipédia

Tulajdonos: The Vanguard Group

Részvényárfolyam: SAN (EPA) 86,86 EUR -0,13 (-0,15%)

máj. 22. 17:35 CEST – Felelősségkizárás

Elnök-vezérigazgató: Paul Hudson (2019. szept. 1.–)

Székhely: Párizs, Franciaország

Bevétel: 36,13 milliárd EUR (2019.)

Termékek: prescription drug

Leányvállalatok: Genzyme, Sanofi Pasteur, Sanofi India, TOVÁBBIAK

(forrás:https://www.google.com/search?rlz=1C1AVNG_enHU713HU713&ei=7sfIXsuJOIfergTPpo3gAQ&q=SANOFI&oq=SANOFI&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDDICCAAyAggAMgIIADICCAAyBAgAEEMyAggAMgQIABBDMgIIADICCAAyAggAOgQIABBHOgYIABAWEB46BQgAEIMBUPeEBljIygZg5pkHaAFwAXgAgAGzAYgB8RCSAQQ0LjE1mAEAoAEBoAECqgEHZ3dzLXdperABAA&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjLuPXlssnpAhUHr4sKHU9TAxwQ4dUDCAw )

 

 1. GLAXO

GlaxoSmithKline az egyik legnagyobb multinacionális gyógyszeripari vállalat, melynek központja az Egyesült Királyság. Kutatás orientált gyógyszeripari vállalat, fő terápiás területei: asztma és COPD trombózis fertőzések központi idegrendszer betegségei daganatos betegségek betegségek megelőzése védőoltások révén Wikipédia

Részvényárfolyam: GSK (LON) 1 663,20 GBX -1,00 (-0,06%)

máj. 22. 16:35 GMT+1 – Felelősségkizárás

Elnök-vezérigazgató: Emma Walmsley (2017. ápr.–)

Székhely: Brentford, Egyesült Királyság

Bevétel: 33,75 milliárd GBP (2019.)

Alapítva: 2000. december, London, Egyesült Királyság

Alkalmazottak száma: 99 437 (2019.)

Leányvállalatok: GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ltd, Tesaro, TOVÁBBIAK

(forrás:https://www.google.com/search?q=GLAXO&rlz=1C1AVNG_enHU713HU713&oq=GLAXO&aqs=chrome..69i57j0l7.9504j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8 )

 

 1. Agenda ID2020

Az ID2020 egy nem kormányzati szervezet, amely világszerte támogatja a milliárd nem dokumentált ember és az alulszolgáltatott csoportok, mint például a menekültek digitális azonosítását . Dakota Gruener az ID2020 ügyvezető igazgatója. A nem kormányzati szervezet viszonylag ismeretlen volt, mielőtt nyilvánosságra hozták volna, mert az összeesküvés-elméleti szakemberek félrevezettek a COVID-19 pandémiával kapcsolatban .

2016 májusában az Egyesült Nemzetek Szervezetének New York-i székhelyén az alapító ID2020 csúcstalálkozón több mint 400 embert gyűlt össze, hogy megvitassák, hogyan lehet mindenki számára digitális identitást biztosítani, egy meghatározott fenntartható fejlődési célkitűzés, amely magában foglalja az 1,5 milliárd embert, akik bármilyen elismert azonosítás nélkül élnek. A blokklánc és más kriptográfiai technológiák szakértői összekapcsolódtak a műszaki szabványügyi testületek képviselőivel annak meghatározása érdekében, hogy a technológia és más magánszektorbeli szakértelem miként érheti el a célt.

2019-ben az ID2020 új digitális identitás programot indított a bangladesi kormány és a Gavi oltósszövetség együttműködésével.

résztvevők: Az Accenture, a Microsoft , az Avanade Inc., a PricewaterhouseCoopers és a Cisco Systems Inc. hozzájárultak szakértelmükhöz az ID2020-hoz.

Covid-19 összeesküvéselmélet

Az összeesküvés-elméleti tudósítók tévesen állították, hogy az ID2020 és Bill Gates tervbe vették a kötelező covid-19 oltást és a mikrochip beültetését a beteg testébe. Ezen összeesküvés-elméletek eredményeként az ID2020 munkatársai halálos fenyegetéseket kaptak. (írja a Wikipédia!!!)

(forrás: Wikipédia)

 

 1. ASPEN

Egy hír az ASPEN-ről:

Az olasz AGCM bírság Aspen-nek 5 millió eurót fizet a túlzott árért

By Miranda Cole on2016. október 17

Az olasz Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato („AGCM”) több mint 5 millió euróval bírságot szabott Aspenre erőfölénnyel való visszaélés miatt – az Art. Az Európai Unió működéséről szóló szerződés 102. cikke – rákellenes gyógyszereinek, az Alkeran (melphalan), a Leukeran (klorambucil), a Purinethol (a merkaptopurin) és a Tioguanine (tioguanin) árainak 1500% -kal történő megemelésével. Aspen korábban megszerezte a GlaxoSmithKline-től ezeket a gyógyszereket, amelyek belső elnevezése „kozmosz” gyógyszerek. Aspen az áremelkedéseket agresszív tárgyalási stratégia elfogadásával fogadta el az Agenzia Italiana del Farmacoval, beleértve a gyógyszerek olasz piacon történő beszállításának fenyegetését (idején az Aspen volt az egyetlen olyan társaság, amely ezeket a gyógyszereket szállította Olaszországban). Az Aspen képes volt 300–100% közötti áremelkedést elérni (a korábbi árhoz képest).

(forrás: https://www.insideeulifesciences.com/2016/10/17/italys-agcm-fines-aspen-eur-5-million-for-excessive-pricing/ )

 

 1. Vittorio Colao

Karrierjét a londoni Morgan Stanley befektetési banknál kezdte. 1986-ban csatlakozott a McKinsey & Co milánói irodájához, ahol partnerként a média, a telekommunikáció és az ipari termékek ágazatában dolgozott, és az irodák toborzásáért volt felelős.

1996-ban csatlakozott az Omnitel Pronto Italia-hoz , az operátor vezérigazgató-helyettese lett, mielőtt az átvette volna a Vodafone Italy-t. 2001-ben a Dél-Európa regionális vezérigazgatójává vált, majd 2002-ben csatlakozott az igazgatósághoz. Miután elvesztette a vezérigazgató munkáját, amelyet barátja Arun Sarin elvitt, és egy bulgár mobil társaság vásárlását blokkolta, elhagyta a Vodafone-t az olasz kiadói társaság számára. Az RCS MediaGroup, ahol 2004 júliusában vezérigazgatóvá vált.

A kiadói csoport stratégiájának és irányításának a részvényesek általi kritikája után a társaság szeptemberi igazgatósági ülését követően lemondott az RCS MediaGroup-ról, amelyből a Vodafone visszatért 2006. októberi Európa ügyvezető igazgatójává, és Sir Julian Horn-Smith ügyvezető igazgatóhelyettes lett utána.

A 2007. évi olasz sajtónak kommentálva, hogy nem volt érdeke a Telecom Italia vezérigazgatói állása betöltésére, Colao 2008. július 29-én váltotta fel a Vodafone vezérigazgatóját, Arun Sarint.

2015-ben kinevezték az Unilever ügyvezető igazgatójává.

2018 májusában bejelentette, hogy lemond a Vodafone vezérigazgatójának 2018 októberétől kezdődő posztjáról, és Nick Read pénzügyi igazgatója lesz utódja.

2020 áprilisában Giuseppe Conte vezette olasz kormány nevezi ki a COVID-19 világjárvány vészhelyzetének „2. szakaszát” kezelő különleges munkacsoport vezetőjévé.

(forrás: Wikipédia)

 

 1. GAVI

GAVI hivatalosan Gavi, a Vakcina Alliance (a korábban a GAVI Szövetség, és azt megelőzően a Global Alliance for Vaccines és Oltási) egy állami-magán globális egészségügyi partnerség célja a hozzáférés növelése immunizálás a szegény országok.

A GAVI egyesíti a fejlődő ország és az adományozó kormányok, az Egészségügyi Világszervezet, UNICEF, a Világbank, az oltóanyagipar mind az iparosodott, mind a fejlődő országokban, kutatási és műszaki ügynökségek, civil társadalom, a Bill & Melinda Gates Alapítvány és más magánjellegű szakemberek.

A GAVI dicséretet kapott azért, mert innovatív, hatékony és kevésbé bürokratikus, mint a többoldalú kormányzati intézmények, mint például a WHO. A GAVI programok gyakran olyan mennyiségi, politikai szempontból vonzó és könnyen magyarázható eredményeket hozhatnak a választási cikluson belül, amely vonzó a közszektorbeli adományozók számára. A GAVI-t azzal kritizálták, hogy egyéni adományozóknak egyoldalúbb jogkört ruháznak a globális egészségügyi célok meghozatalára, az új, drága oltásokat részesítik előnyben, miközben kevesebb pénzt és erőfeszítést fordítanak a régi, olcsó oltások kiterjesztésére, és károsítják a helyi egészségügyi ellátást. A rendszereik, túl sok pénzt költenek nagy, nyereséges gyógyszeripari társaságoknak nyújtott támogatásokra anélkül, hogy csökkentené egyes oltások árait, és összeférhetetlensége lenne az oltóanyaggyártók igazgatótanácsában való elhelyezése miatt. A GAVI lépéseket tett ezeknek az aggályoknak a kezelésére. (írja a Wikipédia!!!)

2014. évi logó, ENSZ logókat idézve

Alapított 2000 ; 20 évvel ezelőtt
típus Köz-magán partnerség
Jogi státusz Aktív
Fókusz Védőoltások: emberi betegségek
Elhelyezkedés ·         Genf , Svájc
Kulcs ember Seth Berkley , Dagfinn Høybråten , Ngozi Okonjo-Iweala , Anuradha Gupta

(forrás: Wikipédia)

 

 1. Nürnbergi Kódex

A Nürnbergi Kódex (Nuremberg Code)

A Nürnbergi Per egyik legfontosabb fejezete a nürnbergi orvosper. Az orvosper során napvilágra került (világszerte általános) hiányosságokat 1947-ben a Nürnbergi Kódex 10 pontjával kívánta szabályozni a nürnbergi hadbíróság.

Vázlatosan:

1, Önkéntes beleegyezés,

2, A társadalom számára hasznos eredmény irányába kutatni,

3, Állatkisérletek támasszák alá a vizsgálatokat,

4, A szükségtelen fizikális és mentális károkozás kerülése,

5, Nem végezhető olyan kísérlet, amely halálos kimenetelű lehet, vagy maradandó károsodást okoz,

6, A kockázat nem haladhatja meg a szükségeset,

7, Megfelelő előkészület és körülmények a szövődmények elkerüléséért,

8, Megfelelő tudományos fokozattal rendelkezők végezzenek kutatást,

9, A vizsgálat alatt az alany bármikor visszavonhatja beleegyezését,

10, A vizsgálatvezető fejezze be a vizsgálatot, ha a vizsgálat folytatása a betegek épségét veszélyezteti

(forrás: https://klinfarm.blog.hu/2009/11/26/a_nurnbergi_kod_nuremberg_code)

(A jegyzetek összeállítója és lejegyzője jogász)

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyar Peti idegbe jött, ráuszította a gyomaendrődieket a Magyar Nemzet riporterére (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük