KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Végre Giorgia Meloni is megszólalt a Magyarországon kegyetlenkedő antifa ügyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az olasz miniszterelnök szerint a magyar kormány sértegetése és a baloldali kampány csak árt Ilaria Salisnak, akit joggal vittek bilincsben a bíróság elé.

Az Ilaria Salisszal kapcsolatos baloldali kampány, a magyar kormányt sértegető parlamenti képviselők esetében fennáll a veszély, hogy nem lesz Salis előnyére, sőt, árt neki – mondta Giorgia Meloni olasz miniszterelnök az ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó antifa aktivista ügyében.

Az Il Foglio beszámolója alapján a kormányfő kijelentette,

rá is nagy hatással volt a Salis csuklóján lévő bilincs, mert nincs hozzászokva, de Magyarországon ez a bánásmód mindenkire vonatkozik, nem csak rá.

Az olasz média mártírként állítja be a szélsőbaloldali támadót, és a legtöbb lap következetesen azt állítja, hogy fegyveres nácik voltak az áldozatok, ám az Il Foglio volt az első, amely bizonyos tekintetben korrekten körüljárta a témát.

A szélsőségesen magyarellenes Demokrata Párt úgy próbálta meg Salist kihozni a börtönből, hogy mentelmi jogot biztosít neki azzal, hogy elindítja az EP-választáson, ám végül egy belső vita után úgy döntöttek a párt vezetői, hogy lemondanak erről a tervükről.

Mandiner

Kiemelt képen: Giorgia Meloni és Orbán Viktor / Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldala

 

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A magyar hősök napja... kivételekkel...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Végre Giorgia Meloni is megszólalt a Magyarországon kegyetlenkedő antifa ügyében

  1. Ilyenkor hol van a bíróság függetlenségének a tiszteletben tartása, amit a fényességes EU folyton számon kér rajtunk? És csak rajtunk. Miért nem tesz fel a magyar követség, akár fizetett hirdetésben, egy olyan helyreigazítási felszólítást, amiben benne van, hogy ez az ártatlan virágszál úgy megvert egy teljesen ártatlan embert, hogy maradandó károsodást szenvedett?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük