KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van már arany a Szinvában, vagy csak hazudott a Fidesz?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

magyarföld

„Külföldieknek annyi esélyük lesz magyar földet vásárolni, mint ma délután aranyat mosni a Szinvából” – nyilatkozta Sebestyén László, a Fidesz volt országgyűlési képviselője, amikor a Jobbik azt állította, a kormány nem védi meg a magyar földet a külföldiektől. Mára kiderült, sajnos igazunk lett, külföldiek is magyar földhöz juthatnak – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Sebestyén László idézett mondata kapcsán Pakusza úgy fogalmazott: „a fideszes politikus, ha a Szinvába nem is áll be aranyat mosni, legalább a saját becsületét mossa tisztára, és kérjen elnézést pártja nevében a miskolciaktól, amiért lehetővé teszik külföldiek számár az állami földek megvásárlását.” Mára ugyanis kiderült – tette hozzá –, a Jobbiknak sajnos ebben is igaza volt.

A képviselő emlékeztetett: a napokban hatályba lépett a földforgalmi törvény módosítása. Az 1795/2015-ös kormányhatározat úgy változtatta meg a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez (NFA) tartozó földek árverését szabályozó passzust, hogy kikerült a szövegből a „magyar állampolgárságú” kitétel, azaz valamennyi uniós tagállam állampolgára jogosult lesz földszerzésre. Akár 70 ezer hektár termőföldet is átjátszhat a kormány külföldiek kezére, jelezte Pakusza.

A jobbikos politikus felszólította Csöbör Katalin országgyűlési képviselőt és Sebestyén Lászlót, álljanak ki, és mondják el véleményüket arról: egyetértenek-e a külföldiek földvásárlásának lehetőségével? Tegyék világossá hol állnak: azon magyar hősök oldalán, akik akár életük árán is megvédték anyaföldünket, vagy a kufárokat választják – tette fel a kérdést Pakusza Zoltán.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Van már arany a Szinvában, vagy csak hazudott a Fidesz?

  1. Pakusza Zoltannak es a Jobbiknak van igaza. Ez a banda eladja a Hazat, a magyar eletet, sunyi, alszent, szemforgato modon, ahogyan a rendteremtest is megoldottak !. Es meg mindig vannak sotetsegben elo magyarok, akik vakon hisznek a hazugsagoknak,akiknek mindegy, mi lesz a Namzettel, a Hazaval, a magyar jovovel, az jovendo nemzedekkel. Szegyenkezhetnenek azok, akik nagy es idiota imadatukban nem latjak az igazsagot es szavazataikkal segitik eladni, kiarusitani az anyafoldet, az eletet es akik meg mindig elhiszik az alsagos beszedet. Hiszekenysegukkel, vagy tudatlansagukkal ok is nemzetrontova, hazat arulova valnak !. Ne azt nezzek mit mondok, hanem azt, mit cselekszek ! Ismeros a szoveg ?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: