KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egyesíti erőit Franciaország és Oroszország a terrorellenes harcban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Kreml sajtószolgálatának bejelentése szerint Vlagyimir Putyin telefonbeszélgetést folytatott Francois Hollande francia államfővel, és megállapodtak arról, hogy egyesítik erőiket az Iszlám Állam ellen. A két ország fegyveres erői és hírszerző szolgálatai összehangolják tevékenységüket a terrorszervezet elleni harcban.

Putyin-Hollande

A francia fél által kezdeményezett telefonbeszélgetés során a két vezető megállapodott arról, hogy a továbbiakban szoros együttműködést folytatnak a terrorszervezet elleni harcban. A francia és orosz katonai struktúrák – valamint a hírszerzés – szorosabb koordinációt kezd az Iszlám Állam elleni harcban, és összehangolják a Szíriában zajló hadmozdulatokat.

A telefonbeszélgetés során arról is megállapodtak, hogy november 26-án személyes találkozót tartanak Moszkvában, melynek részeként a kétoldalú kapcsolatok kiterjesztését tárgyalják meg, valamint számos, a szíriai válsággal kapcsolatban álló nemzetközi probléma megvitatására is sor kerül.

Vlagyimir Putyin már utasította a Földközi-tengeren állomásozó orosz flottát, hogy vegye fel a kapcsolatot a francia hadsereggel, és a térségbe érkező francia flottát szövetségesként kezeljék, a Szíriában zajló terrorellenes művelet részeként.

http://www.hidfo.ru/

Ez is érdekelheti:  Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Egyesíti erőit Franciaország és Oroszország a terrorellenes harcban

  1. Ha jól értelmeztem, a franciák segítséget kértek Európától, ami gyakorlatban annyit jelent, hogy a külföldön állomásozó katonáikat visszarendelik a valamennyire biztonságosabb francia honba, hogy otthon védjék a hazát, helyükre pedig a veszélyes területekre – mint már elhangzott – akár magyar katonákat küldjenek. Nem tagadják meg magukat a franciák! Most pedig Putyin hátterében nyomulva a rövidesen rendbe tett térségből hazatérve, akár újabb győzelem kapuját is emelhetnek a „hős” gall kakasok, akik amúgy levesbetétnek sem alkalmasak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük