KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

USA: Irániak segítik a dróncsapásokat a Krímből

Az iráni csapatok „ közvetlenül a helyszínen ” vannak a Krím-félszigeten és támogatják az orosz dróncsapásokat – közölte csütörtökön John Kirby az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője, bármilyen bizonyíték bemutatása nélkül.

A rendelkezésünkre álló információnk szerint az irániak kiképzőket és műszaki támogatást helyeztek el a Krímben, de az oroszok végzik a kísérletezést ” – részletezte Kirby hozzátéve, hogy az iráni személyzetnek csak ” viszonylag kis száma ” van jelen Oroszországban. Arról sem adott tájékoztatást, hogy ezek az információk honnan származnak.

Az Egyesült Államok többször is megvádolta Iránt azzal, hogy öngyilkos drónokat ad el Oroszországnak, amelyeket az ukrajnai infrastruktúra és katonai célpontok elleni támadásokra használnak.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép: orosz kamikaze drón roncsai Ukrajnában © Getty Images / Metin Aktas

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük