KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ursula von der Leyen COVID-kisisten gigantikus bűncselekmény-sorozata

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az eddigi bizonyítékok alapján, Ursula von der Leyen-t elevenen kellene megégetni Brüsszel főterén, mint tömeggyilkost, csalót és Európa egyik fő sírásóját. Már az Európai Unió Számvevőszéki Bizottsága sem takargathatja a WEF ügynökének bűncselekményeit – olvasható a Modern Apokrif oldalán.

Egyre dagad a botrány az Európai Unió háza táján is a COVID-19 féle vakcinaként felvásárolt szérumok szerződései miatt. Ma már nem lehet tagadni, hogy egy gigantikus bűncselekmény-sorozat az egész vakcina-biznisz, ahol milliárdos tételekben zajlott a sikkasztás áthágva valamennyi törvényt, EU-s szabályt. És ennek a terrorizmus számba menő  akciónak az elsőszámú elkövetője és koordinátora nem más, mint maga Ursula von der Leyen,  az Európai Bizottság elnöke.

A Gazdasági Világfórum (WEF) európai ügynökeként funkcionáló Ursula von der Leyen ugyanis COVID-kisistenként, igazi tótumfaktumként egymaga döntött és tárgyalt a COVID19 népirtás kivitelezőivel, végrehajtóival,még a látszatára sem ügyelve annak, hogy az Európai Bizottság szabályait lenullázta.

Átolvasva az eddig nyilvánosságra hozott jelentéseket, dokumentációt, az eltitkolt szerződésekben foglaltak utáni nyomozási eredményeit, ki lett bátran jelenteni, hogy az EB elnöke ellen emberiség elleni bűncselekmény, tömeggyilkosság, csalás stb.  miatt vádat lehetne emelni, de talán stílusosabb lenne , ha a már bevált mód szerint elevenen megégették Brüsszel főterén!

Az Európai Számvevőszék Covid-oltóanyagok beszerzéséről szóló jelentése szerint az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen súlyos szabálytalanságokat követett el. Ursula asszony úgy döntött ugyanis, hogy minden kötelező egyeztetést és felhatalmazás nélkül tárgyal a legnagyobb oltóanyag-beszerzésről egyetlen céggel, a Pfizerrel, tekintettel arra, hogy az EU-tagállamok már 2,5 milliárd adagra kötöttek szerződést.

2022- 2023 periódusra az eddig szándékosan titkolt szerződések szerint 900 millió adag kísérleti COVID-vakcinát nyomtak le az európai államok torkán, bár idén év eleje óta szinte sehol senki nem oltakozott.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: A migrációs paktum egy újabb szög az EU koporsójában

Bár az EU már kötött szerződéseket 2,5 milliárd adag Covid-oltás megvásárlására, ebből 600 millió a Pfizertől, ami elég lett volna arra , hogy minden EU polgár minimum 5 adagot kapjon a kétes szérumból, Ursula von der Leyen 2021 márciusában úgy döntött, , felhatalmazás nélkül, önállóan tárgyal további 900 millió adag Pfizer biofegyver oltásról, 2022-re és 2023-ra. Az Európai Számvevőszék az oltóanyag-vásárlásról szóló jelentésében jelezte, hogy nem kapott tájékoztatást a legfontosabb tárgyalásokról.

„2021 márciusának közepén az irányítóbizottság megállapodott abban, hogy találkozót terveznek uniós és nemzeti tudományos tanácsadókkal, hogy megvitassák a 2022-es vakcinastratégia tudományos vonatkozásait.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük