Ukrán „közember” a magyarokról… – avagy a sovinizmus megnyilvánulása egy nemzet ellen, amely több százezer menekültet segít

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A híradásokban sokszor találkozunk ukrán vezető politikusok hazánkat ért támadásaival. A retorika az esetek egészen túlnyomó részében minősíthetetlen, elfogadhatatlan, akár Zelenszkij, akár Podoljak nyilatkozataira gondolunk. Az agresszív hazudozás tőlük már mindennapos, elég csak a legutóbbi Lengyelországot ért ukrán rakétatámadásra gondolni.

Van azonban egy másik nézőpont is, amely a hétköznapi egyszeri ukrán gondolatait tükrözi. Kérem felejtsük el az illúziókat… országunk háborúval való fenyegetése, a Kárpát-medencében élő magyarok általi elűzésének kikényszerítése és még sorolhatnánk további jókívánságaikat nemzetünk részére!

Immáron nem halkan, hanem hangosan teszem fel a kérdést! Miért támogatjuk tovább ezt a soviniszta, banderista bandát, akik ha tehetnék, azonnal ellenünk támadnának??

Álljon itt ízesítésül néhány, kifejezetten a magyarság ellen gyűlöletet keltő hozzászólás a legismertebb közösségi oldalról. A képekre klikkelve közvetlenül el lehet jutni az oldalra, így akinek van hozzá türelme fel tudja világosítani ezeket a tudatlanokat a valóságról.

Tamás a Krímből

Kiemelt képen a Turul Munkács várában

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük