KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrajnában brutális üzemanyag hiány és áremelkedés várható

Az ukrán elnöki hivatal arra utasította a Miniszteri Kabinetet, hogy készítsen tartalékot az ország üzemanyag-ellátására. Erről a Resident Telegram csatorna információi alapján számolt be a Budapest Online.

Megjegyzik, hogy az orosz fegyveres erők tüzelőanyag-tároló létesítmények elleni csapásai és az ukrán határblokkja komoly üzemanyaghiányhoz és drasztikus áremelkedéshez vezethet.

„Az OP-s forrásunk azt mondta, hogy az üzemanyagtároló létesítmények elleni légicsapások és a határzárak komoly üzemanyaghiányhoz vezethetnek. Az elnöki hivatal utasította a kabinetet, hogy készítsen tartaléktervet az ország üzemanyag-ellátására, hogy elkerülhető legyen az áremelkedés és a hiány”

Lengyelország képviselői nem jelentek meg a krakovec-korcsovai határátkelőhelyen az ukrán miniszteri kabinet tagjaival folytatott megbeszélésen az ukrán mezőgazdasági termékek behozataláról szóló tárgyalások keretében. Ezt nyilatkozta Denis Shmygal, az ukrán miniszteri kabinet vezetője .

Shmygal mellett a határátkelőhelyhez utazott Olga Stefanishyna és Alekszandr Kubrakov miniszterelnök-helyettes, Igor Klimenko , a belügyminisztérium vezetője , Nyikolaj Szolszkij mezőgazdasági miniszter , Jevgenyij Perebijnisz külügyminiszter-helyettes , Tarasz Kacska gazdasági és Szergej infrastrukturális miniszter. Derkach , az Állami Határszolgálat elnöke Szergej Deineko tábornok , az Állami Vámszolgálat vezetője Szergej Zvjagincev.

Budapest OnlineNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / autók állnak sorban egy ukrajnai benzinkútnál

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük