KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újpesten lépett fel tegnap (febr. 7-én) délután a CREDO együttes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az egyetemes magyar költészet és zeneirodalom kárpátaljai képviselője a CREDO együttes ma (febr. 7-én) délután 5 órától Újpesten az Ady Endre Művelődési Központ nagy színháztermében lép fel közönsége előtt. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

A közelmúltban jött létre a Kárpátaljai CREDO Alapítvány a Magyar Kultúráért, melynek nevéből is kitűnik küldetésének célja. Ennek a küldetésnek egyik fontos állomása lesz a ma délutáni újpesti koncert is.

Pontos helyszín:

Ady Endre Művelődési Központ nagy színházterme /Budapest IV. Tavasz u. 4, István u. sarkán/.

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Újpesten lépett fel tegnap (febr. 7-én) délután a CREDO együttes

  1. Fantasztikus volt!!! Aki nem jött el,bánhatja,mert egy olyan együttest ismertem meg személyükben,akik példát mutatnak „magyarságuk”-ban, az elszakitott Kárpátaljáról..Csodálatos,tiszta hangok,egyszerű gitárkisérettel-minden cicoma és máz nélkül. Az Ivaskovics József által megzenésitett Reményik Sándor,Bodnár Éva, Kányádi Sándor,Tóth Árpád,Dzsida Jenő,Kiss Dénes,Sajó Sándor -és még sorolhatnám- versek előadása szivetszorongató ,de egyben felemelő érzéssel töltött el.Gratulálok a Credo Együttesnek,és köszönöm hogy ott lehettem. Nagyon jó egészséget és sok sikert kivánok Nekik szeretettel:D.Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük